Opklapbed Space horizontaal 1 persoons met bureau - Easy Living
Icon Aanbod
Ruim aanbod in onze showroom
Icon Advies
Vakkundig advies
Icon Bezorging Wit X2
Gratis bezorgd & gemonteerd in heel NL excl. de Wadden
Talen

SPECIAALZAAK IN SLAAPBANKEN & BEDKASTEN

Opklapbed Space horizontaal 1 persoons met bureau

Opklapbed Space horizontaal 1 persoons met bureau

Bedkast Space Horizontaal 1 Persoons Met Bureau 2
Bedkast Space Horizontaal 1 Persoons Met Bureau Half Open 2
Bedkast Space Horizontaal 1 Persoons Met Bureau Open 2
Space Romp En Frontkleuren
Space Frontkleuren

Opklapbed Space horizontaal 1 persoons met bureau

Het opklapbed Space horizontaal uitklapbaar, behoort kwalitatief gezien tot de top bij de horizontaal uitklapbare opklapbedden. Het opklapbed is verkrijgbaar in de bedbreedte maten 90 inclusief bureau. Zonder bureau is die ook verkrijgbaar met een bedbreedte van 140 cm en 160 cm. Opklapbed Space is zeer gemakkelijk te gebruiken en niet zwaar om in- en uit te klappen. Als de spullen niet te hoog zijn kunnen ze zelfs op het bureau blijven liggen! De opklapbedden zijn leverbaar met of zonder zij- of bovenkast en tevens zijn er diverse losse hang-, leg-, vitrine- en boekenkasten naast het opklapbed te verkrijgen.Op de hoogwaardige lattenbodem kunt u verschillende matrassen kiezen met een maximale dikte van 20 cm. De lighoogte bedraagt dan 70 cm. De diepte van het opklapbed is 42 cm. Lees meer

Op mijn verlanglijstje

Productinformatie

Het opklapbed Space horizontaal uitklapbaar, behoort kwalitatief gezien tot de top bij de horizontaal uitklapbare opklapbedden. Het opklapbed is verkrijgbaar in de bedbreedte maten 90 inclusief bureau. Zonder bureau is die ook verkrijgbaar met een bedbreedte van 140 cm en 160 cm. Opklapbed Space is zeer gemakkelijk te gebruiken en niet zwaar om in- en uit te klappen. Als de spullen niet te hoog zijn kunnen ze zelfs op het bureau blijven liggen! De opklapbedden zijn leverbaar met of zonder zij- of bovenkast en tevens zijn er diverse losse hang-, leg-, vitrine- en boekenkasten naast het opklapbed te verkrijgen.Op de hoogwaardige lattenbodem kunt u verschillende matrassen kiezen met een maximale dikte van 20 cm. De lighoogte bedraagt dan 70 cm. De diepte van het opklapbed is 42 cm. Het programma is leverbaar in deze uitvoeringen voor de romp en de fronten. De romp kan in wit dekor, lichtgrijs, eiken structuur dekor, San Remo eiken dekor, kernbeuken dekor, lei-grijs dekor, zand dekor,kernbeuken fineer en wildeiken fineer. De fronten kunnen, buiten de hiervoor aangegeven rompkleuren, in de volgende kleuren: hoogglans wit, hoogglans crème, lak lichtgrijs, lak steengrijs, lak groen, lak rood en lak blauw.

Breedte bij horizontaal uitklapbaar bed 90 x 200 cm: 215 cm, uitgeklapt 117 cm, hoogte 113 cm. zonder bovenkast.
Breedte bij horizontaal uitklapbaar bed 140 x 200 cm: 215 cm, uitgeklapt 160 cm, hoogte 170 cm. zonder bovenkast.

De prijs van het opklapbed Space 1 persoons met bureau:

Bedmaat: Bedmaat: 90 x 200 cm. Prijs: € 3.566

In onze showroom hebben wij de bedkast Space uitgevoerd in een verticale uitvoering met een bank met aanbouwdeel inclusief 2 zijkasten. De bedbreedte is bij deze uitvoering is 160 cm. Daarnaast hebben wij ook de bedkast Space vertikaal met een bedmaat van 140 cm inclusief aanbouwtafel. In onze showroom kunnen wij u goed de mogelijkheden van de bedkast Space laten zien en uitleggen.

Bedkast Space Horizontaal

Specificaties

Kastbreedte (in cm)

215

Kastdiepte (in cm)

42

Kasthoogte (in cm)

113, 170

Uitgeklapte maat (in cm)

117, 160

Bedbreedte (in cm)

90, 140

Bedlengte (in cm)

200

Bedhoogte (in cm)

52 cm. met een matras van 20 cm. dik

Uitklaprichting

Horizontaal

Ondervering

Lattenbodem