Slaapbank 1 persoons kopen? Bespaar ruimte met Easy Living!
Icon Aanbod
Ruim aanbod in onze showroom
Icon Advies
Vakkundig advies
Icon Bezorging Wit X2
Gratis bezorgd & gemonteerd in heel NL excl. de Wadden
Talen

SPECIAALZAAK IN SLAAPBANKEN & BEDKASTEN

Slaapbank 1 persoons

Slaapbank 1 persoons

Bent u op zoek naar een 1 persoons slaapbank? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!  In onze uitgebreide collectie slaapbanken hebben wij ook een mooie collectie aan 1 persoons slaapbanken. Kom langs in onze showroom om de slaapbank uit te proberen en profiteer van:

Gratis thuisbezorgd en gemonteerd
Shop veilig met het CBW keurmerk
Keuze uit een ruim assortiment
Showroom met deskundige adviseurs

Bedbreedte (in cm)

Uitklaprichting

Levertijd

De voordelen van een 1 persoons slaapbank

Als u af en toe een slaapplek extra nodig heeft dat is een 1 persoons slaapbank ideaal! Zeker als u niet de beschikking heeft tot een enorme ruimte. De meeste 1 persoons oplossingen zijn slaapbanken die niet al te veel ruimte innemen. Door hun dubbele functie (zitten en slapen) zijn deze banken multifunctioneel. Het gebruiken van multifunctionele meubels is een must als je ruimte wilt besparen. Overdag gebruik je de zitfunctie van de slaapbank en ’s avonds gebruik je het beddeel van de slaapbank! Dat is handig en functioneel tegelijk, omdat u meteen een oplossing heeft in uw zoektocht naar een extra slaapplek. Zo kan er altijd iemand gezellig blijven slapen!

Beschikbaar in vele kleuren en maten

Als u gaat shoppen voor een nieuw meubelstuk voor in uw huis dan wilt u natuurlijk altijd dat deze gaat passen bij uw stijl en wensen. Wees gerust! Wij hebben een ruim assortiment slaapbanken, waardoor er keuze is uit verschillende stijlen. Daarnaast heeft iedere fabrikant waar wij mee werken ook altijd een uitgebreide stoffen collectie. Zo kunt u uw 1 persoons slaapbank een kleur geven waar u blij van wordt!

Geen gesleep en gesjouw

Als u een keuze uit ons assortiment heeft weten te maken, dan dragen wij volledig zorg over de afhandeling. Daar hoort ook ons hoge serviceniveau bij! Wat betekent dat wij u 1 persoons oplossing gratis bij u thuis komen brengen en ook nog monteren op de gewenste plaats. Hiervoor lopen wij ook de trappen op! Als uw nieuwe slaapbank op zijn plek staat nemen wij al het verpakkingsmateriaal weer mee en kunt u meteen genieten van uw nieuwe aankoop. Geweldig toch?

Nieuwsgierig geworden?

Kom naar onze showroom! Wij hebben een prachtige showroom die volledig is ingesteld om u de mogelijkheden van de slaapbanken te kunnen laten zien.  Dit doen wij natuurlijk onder het genot van een lekker kopje koffie en eerlijk advies. Onze adviseurs zien u graag een keer verschijnen, maar zullen tijdens uw bezoek aan ons niet op uw nek zitten. Wees welkom! En weet je wat nog leuker is. Als u langskomt, kunt u ook onze opklapbedden, bedkasten en bedbanken uitproberen.

Heeft u al eerder wat vragen. U kunt op diverse manieren contact met ons opnemen:

Telefoon: 020-663 11 61 (ma t/m za)
Whatsapp: 06-82941119 (di t/m za)
E-mail: info@slaapbanken.nl

Heeft u een vraag over onze bedkasten, opklapbedden of bedbanken? Ook geen probleem, die mag u natuurlijk ook stellen.