Bedbankje - Kleinere bedbank - Bestel gemakkelijk online
Icon Aanbod
Ruim aanbod in onze showroom
Icon Advies
Vakkundig advies
Icon Bezorging Wit X2
Gratis bezorgd & gemonteerd in heel NL excl. de Wadden
Talen

SPECIAALZAAK IN SLAAPBANKEN & BEDKASTEN

Bedbankje

Een bedbankje, de perfecte oplossing voor zitten én slapen in een zeer beperkte ruimte! Het woord klinkt misschien niet heel erg positief, een bedbankje, maar wij adviseren deze variant nog elke dag. Veel klanten denken dat deze variant alleen geschikt is voor kinderen, maar dit is niet helemaal waar. U kunt bij ons terecht voor bedbankjes waarop u met gemak elke nacht kunt slapen. Levert u dan in op comfort? Zeker niet! Onze collectie bedbankjes zijn van zeer hoge kwaliteit! Benieuwd? Neem dan een kijkje in ons assortiment. Heeft u vooraf al vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Ruim assortiment bedbankjes
Meer dan 600 positieve klantenbeoordelingen
Ruimtebesparende oplossingen

Bedbreedte (in cm)

Het multifunctionele bedbankje

U kunt op onze site vaak terugvinden dat een bedbank, slaapbank of opklapbed een ruimte besparende oplossing is. Zo kunt u kleine ruimtes efficiënt inrichten en creëert u de ideale logeerkamers, studeerkamers of kamer voor uw kinderen. Maar wilt u een echt kleine ruimte inrichten, dan kunt u bij ons nog een stapje verder gaan door te kiezen voor een bedbankje! U kunt elke dag genieten van een comfortabele bank, maar heeft u een slaapplaats nodig, dan kunt u in een handomdraai het bankje omtoveren tot een bed. Het voordeel van onze bedbankjes is dat ze net even kleiner zijn dan een reguliere bedbank, waardoor u net even meer ruimte bespaart.

Vindt u een bedbank nog te groot? Dan kunt u ook altijd gaan voor een slaapstoel. Benieuwd naar meer? Lees dan ook onze blog "Er kan altijd iemand blijven slapen op de slaapstoelen van Easy Living!"

Maak uw keuze uit ons ruime aanbod bedbankjes

Wij vinden het erg belangrijk dat onze bedbankjes binnen ieder interieur passen en bieden daarom een ruime collectie aan. Kom daarom gezellig langs in onze showroom en bekijk het gehele aanbod. U kunt hier rustig een rondje lopen en kijken welke modellen u aanspreken. Mocht u geholpen willen worden, dan staan onze adviseurs voor u klaar. Samen kunnen we kijken wat uw wensen en behoeften zijn, zodat we u op maat kunnen helpen.

U krijgt alle ruimte om de bedbankjes uitgebreid uit te proberen, zodat u zelf een goed beeld kan creëren van het comfort. Als u weet welk bedbankje het beste bij u past, kunt u daarna ook nog eens keuze maken uit de uitgebreide stoffencollectie. Zo kunt u ervoor zorgen dat uw bedbankje in de stof wordt gemaakt waar u blij van wordt!

Het ideale bedbankje voor u

Zoals gezegd, adviseren wij u graag en zoeken we samen het ideale bedbankje voor u. Er zijn een aantal zaken belangrijk als u een bedbankje gaat kopen. Zo is het handig om vooraf na te denken hoe intensief u het bedbankje wilt gaan gebruiken. Gaat u het incidenteel gebruiken of is het de bedoeling om er dagelijks gebruik van te maken? Dan is het natuurlijk ook nog belangrijk waar het bedbankje komt te staan.

Moet het bedbankje precies ergens tussen passen en mag die niet groter zijn dan die plek? Zorg er dan voor dat u de maatvoering thuis van te voren goed opmeet en neem deze maten mee naar de showroom. Hier kunnen wij ervoor zorgen dat u een bedbank uitkiest die niet te groot gaat uitvallen.

Onze bedbanken zijn vaak beschikbaar in diverse bedmaten en op basis van uw gewenste afmetingen kunnen we gezamenlijk goed kijken welke bedbankjes goed geschikt zijn voor uw kamer. Oftewel, u krijgt advies op maat!

Een bedbankje koopt u bij een speciaalzaak

Wij zijn al meer dan 35 jaar een speciaalzaak op het gebied van bedbanken. Door onze opgedane kennis over deze jaren zijn al onze adviseurs goed bekend met het product. Wij stellen zeer hoge eisen aan de kwaliteit van onze collectie en aan onze klantgerichtheid. Wij komen uw bedbank dan ook gratis bezorgen en zetten het neer op de plek waar u het wilt hebben. Ook als dit betekent dat wij uw bedbank een paar trappen op moeten tillen. Daarnaast zijn wij een CBW erkende woonwinkel. Komt u gezellig langs?

Laat u inspireren door Easy Living