Bedbankje - de kleinere bedbank - Easy Living .nl
Easy heeft een ruim aanbod in slaapbanken en opklapbedden
Ruim aanbod in onze showroom
Vakkundig Advies
Vakkundig advies
Wij leveren de slaapbanken en/of bedkasten bij u thuis
Gratis bezorgd & gemonteerd in heel NL excl. de Wadden
Talen

SPECIAALZAAK IN SLAAPBANKEN & BEDKASTEN

Bedbankje

Een bedbankje, een prima oplossing voor zitten én slapen in de zeer beperkte ruimte! Een bedbankje, het woord klinkt misschien niet echt positief, vaak wordt erbij gedacht aan het eenvoudige opklapmatras geschikt voor bijvoorbeeld een kind. Dit is echter volledig onterecht; bij Easy Living vindt u ook kleine bedbankjes waarop u met gemak een enkele keer, of met comfort gerust elke nacht kunt slapen. Wij beschikken over een grote collectie bedbanken van hoge kwaliteit.

Ruim assortiment bedbankjes
Meer dan 600 positieve klantenbeoordelingen
Ruimtebesparende oplossingen
19 Resultaten

Toon per:

Sorteren op:

Het multifunctionele bedbankje

Heeft u een kleine plek voor een bedbank, dan bent u op zoek naar het meest ideale bedbankje. Door te kiezen voor een bedbankje, beschikt u over de multifunctionaliteit van het product. Overdag kunt u heerlijk gebruik maken van de comfortabele bank. Heeft u de slaapplaats nodig? Dan verandert u in een handomdraai de bank naar een bed. Met de keuze voor een bedbankje zorgt u ervoor dat de beschikbare ruimte multifunctioneel en ruimtebesparend wordt gebruikt. Dat is toch ideaal?! Vindt u een bedbank nog te groot? Dan kunt u ook altijd gaan voor een slaapstoel. Meer weten over onze slaapstoelen? Lees dan onze blog "Er kan altijd iemand blijven slapen op de slaapstoelen van Easy Living!"!

Maak uw keuze uit ons ruime aanbod bedbanken

In onze showroom staan meerdere bedbankjes. U kunt hier rustig een rondje lopen en kijken welke modellen u aanspreken. Mocht u geholpen willen worden, dan staan onze adviseurs voor u klaar. Wij zullen u een aantal vragen stellen om vast te stellen wat uw wensen zijn. Ook is het voor ons advies belangrijk om te weten hoe intensief u het bedbankje denkt te gaan gebruiken. Wordt er incidenteel op gezeten en geslapen of gaat u er dagelijks gebruik van maken? Aan de hand van uw antwoorden kunnen wij u adviseren welke bedbanken geschikt zijn voor uw gebruik en wensen. U krijgt alle ruimte om de bedbankjes uitgebreid uit te proberen, zodat u zelf een goed beeld kan creëren van het comfort. Als u weet welk bedbankje het beste bij u past, kunt u daarna ook nog eens keuze maken uit de uitgebreide stoffencollectie. Zo kunt u ervoor zorgen dat uw bedbankje in de stof wordt gemaakt waar u blij van wordt!

Kies een bedbankje in de juiste maat

Moet het bedbankje precies ergens tussen passen en mag die niet groter zijn dan die plek? Zorg er dan voor dat u de maatvoering thuis van te voren goed opmeet en neem deze maten mee naar de showroom. Hier kunnen wij ervoor zorgen dat u een bedbank uitkiest die niet te groot gaat uitvallen. De bedbanken zijn vaak beschikbaar in diverse bedmaten, denk aan 120, 140 en 160 cm brede bedden. Op basis van uw gewenste afmetingen kunnen we gezamenlijk goed kijken welke bedbankjes goed geschikt zijn voor uw kamer. Oftewel, u krijgt advies op maat!

Een bedbankje koopt u bij een speciaalzaak

Wij zijn al meer dan 35 jaar een speciaalzaak op het gebied van bedbanken. Door onze opgedane kennis over deze jaren zijn al onze adviseurs goed bekend met het product. Wij stellen zeer hoge eisen aan de kwaliteit van onze collectie en aan onze klantgerichtheid. Wij komen uw bedbank dan ook gratis bezorgen en zetten het neer op de plek waar u het wilt hebben. Ook als dit betekent dat wij uw bedbank een paar trappen op moeten tillen. Daarnaast zijn wij een CBW erkende woonwinkel. Wij hopen u spoedig te mogen begroeten in onze showroom.