Slaapstoelen - heb altijd een slaapplek voor iederen
Icon Aanbod
Ruim aanbod in onze showroom
Icon Advies
Vakkundig advies
Icon Bezorging Wit X2
Gratis bezorgd & gemonteerd in heel NL excl. de Wadden
Talen

SPECIAALZAAK IN SLAAPBANKEN & BEDKASTEN

Er kan altijd iemand blijven slapen op de slaapstoelen van Easy Living!

Op zoek naar een ruimtebesparende oplossing? Dan is een bedbank, slaapbank of opklapbed altijd een goede oplossing! Maar wilt u nu echt een ruimtebesparende oplossing voor een kleine ruimte, dan moet u gaan voor de slaapstoel! Een slaapstoel is een ideale oplossing als u af en toe over een 1 persoons bed wilt beschikken, maar niet een groot meubel in de kamer wilt hebben. In onze collectie hebben wij diverse slaapstoelen die met zeer veel gemak kunnen veranderen van stoel naar bed. Blijft er spontaan een vriend of vriendin slapen? Geen probleem meer met een slaapstoel van Easy Living! Ontdek nog veel meer voordelen! 

Comfortabel slapen op een stoel, is dat mogelijk?

Het klinkt misschien helemaal niet comfortabel, slapen op een stoel, maar wij kunnen u verzekeren dat u heerlijk kunt slapen op een slaapstoel. U kunt uw gasten beter een slaapstoel aanbieden, dan een vouwbed of luchtbed, want een slaapstoel biedt veel meer comfort. Wij hebben dan ook diverse keuzes aan slaapcomfort in onze collectie. Iedere slaapstoel heeft zijn eigen ondersteuning en matrasvulling en onze adviseurs geven daar graag wat meer uitleg over. Sommige slaapstoelen hebben namelijk keuze uit drie verschillende matrastypes, waardoor wij begrijpen dat het misschien lastig is om te weten wat de juiste keuze is. Kom dus vooral gezellig langs in onze showroom om het zit- en ligcomfort zelf te ervaren en u te laten adviseren. Zo kunt u zelf het comfort kiezen wat bij u en uw gasten past!

Slapen op een slaapbank

Hebben slaapstoelen altijd armleuningen?

Wij krijgen best vaak de vraag of slaapstoelen altijd armleuningen hebben. Dit is per model verschillend en kunt u zelf bepalen. Wilt u echt ruimte besparen, dan is een slaapstoel zonder armleuningen misschien wat kleiner, maar houdt u ervan om heerlijk te leunen in een stoel, dan zou ik een kijkje nemen in ons assortiment slaapstoelen met armleuningen. Een van onze toppers is de slaapstoel Cubed met armleuningen. Deze heeft een hoog comfort en is van zeer goede kwaliteit. Daarnaast ziet de stoel er ook prachtig uit (al zeggen wij zelf).

Slaapstoelen in de kleur die bij u past!

Eigenlijk het belangrijkste deel. Vaak is een slaapbank, opklapbed, bedbank of slaapstoel een ruimtebesparende oplossing. Wij (en wij denken u ook) vinden het natuurlijk ook erg belangrijk dat uw aanwinst past binnen het interieur. Al onze slaapstoelen zijn daarom verkrijgbaar in diverse stoffen. Dus naast dat u besloten heeft welk model slaapstoel u wilt, kunt ook nog een keuze maken uit welke bekleding u wilt. Op deze manier kan de stoel echt een toevoeging worden in uw huidige interieur. De slaapstoel wordt voor u op bestelling gemaakt. Dit betekent wel dat u te maken heeft met levertijd. Heeft u geen tijd om lang te wachten? Neem dan een kijkje in onze webshop. Daar hebben wij enkele slaapstoelen op voorraad.

Er Kan Altijd Iemand Blijven Slapen Op De Slaapstoelen Van Easy Living

Slaapstoelen gratis thuisbezorgd door Easy Living

Bent u eruit en gaat u een slaapstoel bestellen bij Easy Living? Dan komen wij deze altijd kosteloos bij u thuis bezorgen in Nederland. Moet de slaapstoel ook nog gemonteerd worden? Geen probleem! Wij zetten de stoel gratis in elkaar, zodat u zelf niets hoeft te doen. Na afloop nemen onze eigen bezorgers het verpakkingsmateriaal weer mee, zodat u ook geen troep in huis heeft of zelf nog iets moet opruimen. Dat is de service die wij als speciaalzaak graag bieden.

Even proef liggen?

Wilt u even komen proef liggen? Dan is dat natuurlijk geen probleem, want u bent altijd welkom in onze showroom in Amsterdam! U heeft alle vrijheid en tijd om u vrijblijvend te oriënteren. U kunt rustig een rondje lopen en alles uit proberen. Mocht u vragen hebben dan staan onze ervaren adviseurs voor u klaar. Wilt u zich vast laten inspireren? Bekijk dan vast online ons assortiment en vind de perfecte slaapstoel!

Misschien zijn deze slaapstoelen interessant voor u?