Slaapbank 180 breed - Showroom in Amsterdam - Ruime collectie
Icon Aanbod
Ruim aanbod in onze showroom
Icon Advies
Vakkundig advies
Icon Bezorging Wit X2
Gratis bezorgd & gemonteerd in heel NL excl. de Wadden
Talen

SPECIAALZAAK IN SLAAPBANKEN & BEDKASTEN

Slaapbank 180 breed

Slaapbank 180 breed

Ruimte genoeg en op zoek naar een lekker groot bed? Dan is een slaapbank 180 breed iets voor u. Met een slaapbank met een bedmaat van 180 x 200 centimeter heeft u een heerlijk groot bed voor twee volwassenen. Onze collectie beschikt over een paar modellen die deze bedmaat hebben. Hou er wel rekening mee dat afhankelijk van het bedsysteem en het model de banken op zichzelf vaak breder zullen zijn dan de matrasmaat van 180 cm.

Een showroom van 600 m2 om alle bedkasten te proberen
In heel Nederland gratis levering en montage – behalve op de Waddeneilanden
CBW-erkend: áltijd een veilige aankoop
Vrijblijvend deskundig advies

Bedbreedte (in cm)

13 Resultaten

Filter

Toon per:

Sorteren op:

Kies voor een royale slaapbank

Heeft u voldoende ruimte, maar wilt u hier optimaal gebruik van maken? Dan is dit dé ideale slaapbank voor u. Op de productpagina’s kunt u meer informatie terugvinden over de werkelijke breedte van de bank of u kunt altijd uw vraag aan ons stellen. Alle slaapbanken hebben hun eigen stoffen collectie en vaak ook keuze in verschillende soorten matrasvullingen. Op deze manier kunt u een slaapbank van 180 centimeter breed volledig naar wens samenstellen.

Riant slapen: slaapbank 180 breed

Bent u op zoek naar een slaapbank waarbij u wilt kunnen beschikken over een riant bed? Dan is een slaapbank 180 breed ideaal! Met een slaapbank met een bedmaat van 180 x 200 heeft u een heerlijk groot bed voor twee volwassenen. De slaapbanken in onze collectie kenmerken zich door kwaliteit en gebruiksgemak. Overdag kunt u heerlijk genieten van een prettig zitcomfort en ’s avonds tovert u in een handomdraai een riant bed tevoorschijn.

Een slaapbank 180 breed in diverse uitvoeringen

Uiteraard wilt u een slaapbank die past bij uw interieurwensen. Er zijn voor iedere slaapbank meerdere modellen en uitvoeringen beschikbaar. Ook kunt u uw slaapbank 180 breed vaak in meerdere stoffen en kleuren krijgen. Het moet wel heel gek lopen als er niets passends voor u tussen zit. Daarnaast is er soms ook nog een mogelijkheid in verschillende keuzes aan ligcomfort. Uiteraard kunnen wij u adviseren in de keuzes die er allemaal zijn in de slaapbanken.

Easy Living: de specialist op het gebied van slaapbanken

Al 35 jaar is Easy Living dealer in slaapbanken en bedbanken. U vindt in de showroom bij Easy Living een grote collectie slaapbanken. Zo kunnen wij u gemakkelijk al onze verschillende bedsystemen laten zien en voelen. De medewerkers van Easy Living beschikken over jarenlange ervaring in het adviseren over de mogelijkheden van slaapbanken. Het eigen vakkundige montage en bezorgteam levert de slaapbanken. Uw slaapbank wordt kosteloos op de plek van bestemming afgeleverd en eventueel gemonteerd. Wij nemen ook het verpakkingsmateriaal weer mee. U kunt direct van uw slaapbank gaan genieten!

Wij beantwoorden graag uw vragen over de slaapbanken

Heeft u vragen over de slaapbank 180 breed die u graag aan ons wil stellen? U kunt op diverse manieren contact met ons opnemen:

Telefoon: 020-6631161 (ma t/m za)
Whatsapp: 06-82941119 (di t/m za)
e-mail: info@slaapbanken.nl

Laat u inspireren door Easy Living