Keuzehulp - slaapbanken en bedkasten keuzehulp - slaapbanken.nl
Icon Aanbod
Ruim aanbod in onze showroom
Icon Advies
Vakkundig advies
Icon Bezorging Wit X2
Gratis bezorgd & gemonteerd in heel NL excl. de Wadden
Talen

SPECIAALZAAK IN SLAAPBANKEN & BEDKASTEN

Welkom bij onze keuzehulp

Hoe kiest u de juiste slaapbank of bedkast? Met onze keuzehulp helpen wij u alvast op weg om het iets gemakkelijker te maken. Klik op één van de onderstaande afbeeldingen om te kiezen tussen slaapbanken of bedkasten om verder te gaan.

Wij denken graag met u mee!

Wij kunnen ons voorstellen dat u graag de keuze wilt maken voor de juiste slaapbank of bedkast. Uiteraard staan onze ervaren adviseurs voor u klaar bij een bezoek aan onze showroom. Echter kunnen wij het ons ook voorstellen dat u het prettig vindt om eerst online voorwerk te doen. Om deze reden hebben wij de keuzehulp ontwikkeld. Via deze keuzehulp kunt u elke keer kiezen uit 2 opties. Op deze manier leiden wij u naar geschikte opties. Dit baseren wij o.a. op de manier hoe u het meubel denkt te gaan gebruiken. Gaat u bijvoorbeeld zelf iedere nacht op de slaapbank slapen of wordt het incidenteel gebruikt voor gasten? Ook kijken wij bijvoorbeeld naar de beschikbare ruimte. Is een horizontaal uitklappende bedkast bijvoorbeeld beter voor u dan een verticale? Bij uw zoektocht naar uw ideale slaapbank of bedkast is het dus van belang dat u een duidelijk beeld hebt van de manier van gebruik, uw wensen en de beschikbare ruimte. Meet voordat u onze showroom bezoekt de kamer goed op, zodat wij ook op basis van uw afmetingen mee kunnen denken.

Bij de keuzehulp van de slaapbanken bespreken wij onze beschikbare bedsystemen. Deze zijn allemaal ingedeeld op mate van gebruik. Maar uiteraard bent u altijd vrij om de slaapbank te kiezen die u aanspreekt. Wellicht wilt u uw vaste gast juist het beste bed kunnen bieden?

Onze keuzehulp is er dus puur om u een idee te geven van alle verschillen binnen de slaapbanken en bedkasten. U zult dus merken dat er een hele wereld bestaat in deze producten! Wij als speciaalzaak hebben al 35 jaar ervaring met het adviseren in slaapbanken en bedkasten. U krijgt bij ons de gelegenheid om alles rustig te bekijken en te proberen, zodat u ook zelf een goed beeld kunt creëren.