Bedkast met tafel óf bureau - Multifunctioneel - Ruimte besparend
Icon Aanbod
Ruim aanbod in onze showroom
Icon Advies
Vakkundig advies
Icon Bezorging Wit X2
Gratis bezorgd & gemonteerd in heel NL excl. de Wadden
Talen

SPECIAALZAAK IN SLAAPBANKEN & BEDKASTEN

Bedkast met tafel óf bureau

Bedkast met tafel óf bureau

De ideale bedkast om overdag aan te werken of te eten! In de avond verandert u de bedkast met gemak in een bed. Deze bedkasten geven de ruimte een dubbele functie en zijn daarom zeer ruimtebesparend.

De bedkast met een tafel óf bureau hebben wij in meerdere uitvoeringen en bedmaten beschikbaar. Voor zowel een éénpersoons als tweepersoons bedkast met tafel óf bureau kunt u bij ons goed terecht! Wilt u een product bij Easy Living kopen? Dan profiteert u direct van de volgende voordelen:

Ruim aanbod van bedkasten met tafel óf bureau
Een showroom waar u vrijblijvend onze modellen kunt uitproberen
Vakkundig advies van ervaren personeel
Gratis bezorging en montage op het vaste land van Nederland
Veilige aankoop: CBW-erkend

Bij Easy Living vindt u een bedkast of opklapbed passend bij uw stijl en wensen. In onze showroom kunt u alle modellen rustig bekijken en geven onze adviseurs u graag een passend advies. Heeft u nu al een vraag of wilt u meer informatie? Bel 020 663 11 61 of stuur een bericht via WhatsApp naar 06 82941119

Bedbreedte (in cm)

Uitklaprichting

9 Resultaten

Filter

Toon per:

Sorteren op:

Een opklapbed met bureau of tafel, de multifunctionele oplossing!

Wilt u graag werken, eten en slapen in één ruimte? Dan is een bedkast met tafel óf bureau een ideale oplossing. Overdag gebruikt u het bureau of de tafel en ’s avonds verandert u het meubel in een handomdraai in een bed! Een bedkast is zeer gemakkelijk in én uit te klappen door de aanwezige gasveren. Op deze manier kost het nauwelijks kracht! Bij de meeste opklapbedden is het mogelijk om het beddengoed mee op te klappen. Het is hierbij wel belangrijk om de keuze van de dikte van het matras hierop af te stemmen. Dankzij de bevestigingsbanden wordt het matras en beddengoed op zijn plek gehouden. Een bedkast is in combinatie met een goed matras zeer geschikt om dagelijks te gebruiken.

Een horizontale of verticale bedkast

Wilt u terwijl u aan tafel of aan het bureau zit tegen de muur aankijken of de ruimte in? En wat past het beste in de beschikbare ruimte? Dit zijn onder andere vragen die belangrijk zijn bij de keuze van een horizontale of verticale bedkast met een bureau of tafel. Bij een verticale bedkast is de bedkast minder breed en heeft u dus een minder brede muur nodig dan bij de horizontale bedkast. Bij het uitklappen van het bed komt deze wel verder de kamer in. Bij een verticaal opklapbed ligt u met uw hoofdeinde tegen de muur. Bij een horizontaal opklapbed ligt u met uw lichaam langs de muur. Over het algemeen betekent dit dat u bij een verticale bedkast aan beide zijdes kunt uitstappen en bij een horizontale bedkast aan één zijde of bij het voeteneinde. Bij de horizontale bedkasten is het bureau dan ook langs de gehele lengte van de bedkast geplaatst en kijkt u terwijl u aan het bureau zit tegen de bedkast en de muur aan.

Bekijk de opklapbedden met bureau of tafel in onze showroom

U bent zes dagen per week van harte welkom in onze showroom in Amsterdam. We hebben een ruime showroom met diverse bedkasten met bureau of tafel. Hier adviseren we u graag vrijblijvend. Aangezien wij begrijpen dat de aanschaf van een bedkast een investering is, nemen onze medewerkers graag de tijd voor u! Onze showroom is goed te bereiken vanaf de ring A10.

Heeft u gelijk vragen over onze slaapbanken, opklapbedden of bedbanken? Geen probleem! Wij beantwoorden al uw vragen.

Adres showroom

Easy Living
Middenweg 109-113A
1098 AH, Amsterdam

Openingstijden
Maandag 13.00 uur - 17.30 uur
Dinsdag 09.00 uur - 17.30 uur
Woensdag  09.00 uur - 17.30 uur
Donderdag  09.00 uur - 17.30 uur
Vrijdag  09.00 uur - 17.30 uur
Zaterdag  09.00 uur - 17.00 uur

Laat u inspireren door Easy Living