Slaapbank 120 breed - Bespaar ruimte - Voor ieder budget
Icon Aanbod
Ruim aanbod in onze showroom
Icon Advies
Vakkundig advies
Icon Bezorging Wit X2
Gratis bezorgd & gemonteerd in heel NL excl. de Wadden
Talen

SPECIAALZAAK IN SLAAPBANKEN & BEDKASTEN

Slaapbank 120 breed

Slaapbank 120 breed

Op zoek naar een slaapbank met een bedmaat van 120 x 200 centimeter? Deze bedmaat wordt ook wel de twijfelaar genoemd. Een twijfelaar is een bed met een breedtemaat tussen een eenpersoons- en tweepersoonsbed in. De slaapbank kan bijvoorbeeld prima gebruikt worden voor een nachtje voor twee volwassenen die nog dol op elkaar zijn of voor twee (klein)kinderen. Het mooie is dat de slaapbank niet veel ruimte inneemt, vooral niet wanneer hij als bank ingeklapt is. Op deze pagina vindt u de slaapbanken die beschikbaar zijn met een bedmaat van 120 centimeter breedte.

Een showroom van 600 m2 om alle bedkasten te proberen
In heel Nederland gratis levering en montage – behalve op de Waddeneilanden
CBW-erkend: áltijd een veilige aankoop
Vrijblijvend deskundig advies

Bedbreedte (in cm)

Slaapbank met bed van 120 cm breed: de ideale twijfelaar

Bent u op zoek naar een slaapbank waarbij het bed niet per se een ruim twee persoons bed hoeft te zijn, dan is wellicht een slaapbank met een bed van 120 cm breed een oplossing! Ideaal voor wanneer er 2 (klein)kinderen op zullen gaan slapen of er een ruimer 1 persoons bed gewenst is. Maar het kan ook geschikt zijn voor 2 volwassenen die het geen probleem vinden om voor een nachtje gezellig bij elkaar te liggen. Het voordeel van een slaapbank 120 breed is dat de bank daardoor ook vaak minder ruimte zal innemen. Op deze manier profiteert u van een kleinere slaapbank.

Een slaapbank 120 breed in diverse uitvoeringen

Uiteraard wilt u een slaapbank die past bij uw interieur wensen. Er zijn voor iedere slaapbank meerdere modellen en uitvoeringen beschikbaar. Ook kunt u uw slaapbank 120 breed vaak in meerdere stoffen en kleuren krijgen. Het moet wel heel gek lopen als er niets passends voor u tussen zit. Daarnaast is er soms ook nog een mogelijkheid in verschillende keuzes aan ligcomfort. Uiteraard kunnen wij u adviseren in de keuzes die er allemaal zijn in de slaapbanken. Vragen over de andere producten? Geen probleem. Wij helpen u ook graag met de opklapbedden, bedkasten en bedbanken.

Slaapbanken.nl: de specialist op het gebied van slaapbanken

Al 35 jaar is Easy Living dealer in slaapbanken, opklapbedden, bedkasten en bedbanken. U vindt in de showroom bij Easy Living een grote collectie slaapbanken. Zo kunnen wij u gemakkelijk al onze verschillende bedsystemen laten zien en voelen. De medewerkers van Easy Living beschikken over jarenlange ervaring in het adviseren over de mogelijkheden van slaapbanken. Het eigen vakkundige montage en bezorgteam levert de slaapbanken. Uw slaapbank wordt kosteloos op de plek van bestemming afgeleverd en eventueel gemonteerd. Wij nemen ook het verpakkingsmateriaal weer mee. U kunt direct van uw slaapbank gaan genieten!

Wij beantwoorden graag uw vragen over de slaapbanken

Heeft u vragen over de slaapbank 120 breed die u graag aan ons wil stellen? U kunt op diverse manieren contact met ons opnemen:

Telefoon: 020-6631161 (ma t/m za)
Whatsapp: 06-82941119 (di t/m za)
e-mail: info@slaapbanken.nl

Laat u inspireren door Easy Living