Opklapbed nodig? - wij hebben ruime keuze! - Easy Living.nl
Easy heeft een ruim aanbod in slaapbanken en opklapbedden
Ruim aanbod in onze showroom
Vakkundig Advies
Vakkundig advies
Wij leveren de slaapbanken en/of bedkasten bij u thuis
Gratis bezorgd & gemonteerd in heel NL excl. de Wadden
Talen

SPECIAALZAAK IN SLAAPBANKEN & BEDKASTEN

Opklapbed kopen?

Op zoek naar een opklapbed? Bij Easy Living vindt u een gevarieerd aanbod met meer dan twintig verschillende soorten opklapbedden. Door bij ons te kopen, profiteert u altijd van de volgende voordelen:

Opklapbedden van hoge kwaliteit
Een showroom van 600 m² waar u al onze modellen kunt uitproberen
Gratis bezorging en montage in Nederland, behalve op de Waddeneilanden
Koop met zekerheid: we zijn een CBW-erkende speciaalzaak
56 Resultaten

Toon per:

Sorteren op:

Een nieuw opklapbed, bekijk ze in de showroom!

Bij Easy Living hebben we altijd een opklapbed dat past bij uw stijl. In onze showroom kunt u alle opklapbedden rustig bekijken en voorzien we u graag van passend advies. Ontdek gelijk de voordelen van een bedbank, bedkast of slaapbank. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Bel 020 663 11 61 of stel uw vraag snel op WhatsApp via 06 82941119. Daarnaast hebben we speciaal voor u ook een blog geschreven over opklapbedden. U kunt daar ook wat extra informatie winnen over de voordelen en functies van opklapbedden. Lees hier onze blog 'wat zijn opklapbedden?'.

Een horizontaal of verticaal opklapbed

In ons aanbod vindt u twee modellen: de horizontale en verticale opklapbedden. Weet u nog niet wat het beste past in uw kamer? Onze specialisten helpen u graag telefonisch of in onze showroom. Hieronder beschrijven we alvast de grootste verschillen tussen beide.

Verticaal opklapbed

Een verticaal opklapbed is het bekendste onder de opklapbedden. Bij dit model ligt u met het hoofdeinde naar de muur. Bij deze variant zal het bed de kamer in uitklappen en heeft u daar meer ruimte nodig. De breedte van de kast is minder dan bij de horizontale variant.

Bedkast Murphy 4 200x200 Bgresize 1

Horizontaal opklapbed

Bij een horizontaal opklapbed ligt u parallel aan de muur. U heeft dus meer ruimte nodig in de breedte voor uw bedkast. Het bed klapt echter minder ver de kamer uit dan bij de verticale variant. De horizontale variant is geschikter voor smallere ruimtes

Wij verzorgen de montage

Wilt u volledig ontzorgd worden bij de aanschaf van uw opklapbed? Geen probleem! Wij als specialist nemen alles van u over. Als speciaalzaak bieden we u naast een gratis levering ook de installatie gratis aan. We willen er namelijk zeker van zijn dat uw nieuwe aankoop perfect past en stevig gemonteerd wordt. Het verpakkingsmateriaal nemen we uiteraard weer mee. U hoeft zich dus helemaal geen zorgen te maken over de levering, de montage en het afval van uw nieuwe aankoop. Service staat hoog bij ons in het vaandel.

600 m2 showroom vol met opklapbedden

We snappen als geen ander dat u écht moet zien hoe het werkt en voor u een model kunt kiezen. Daarom heten we u van harte welkom in onze showroom in Amsterdam. Probeer onder het genot van een drankje de verschillende modellen vrijblijvend. Mocht u vragen hebben dan staan onze specialisten voor u klaar! Wij geven graag deskundig advies, zodat u altijd met het juiste product de deur uit gaat!

Opklapbed gezien? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Heeft u nu vragen of wilt u meer weten over onze service? Stuur ons uw bericht via WhatsApp naar 06 82941119, bel ons via 020 6631161 of stuur een email naar info@slaapbanken.nl. Wilt u alvast wat handige tips om een opklapbed te kopen? Lees dan nog snel onze blog 'opklapbed kopen, waar moet ik op letten?' en ontdek wat belangrijk is bij de aankoop van een opklapbed! Na het lezen van onze blog kan het niet meer misgaan! En anders helpen wij u natuurlijk alsnog in de showroom!