Opklapbed kopen? Ontdek opklapbedden voor iedere ruimte
Icon Aanbod
Ruim aanbod in onze showroom
Icon Advies
Vakkundig advies
Icon Bezorging Wit X2
Gratis bezorgd & gemonteerd in heel NL excl. de Wadden
Talen

SPECIAALZAAK IN SLAAPBANKEN & BEDKASTEN

Opklapbed

Opklapbed kopen?

Ben u op zoek naar een ruimte besparende oplossing en wilt u een opklapbed kopen? Bij Easy Living vindt u een gevarieerd aanbod met meer dan twintig verschillende soorten opklapbedden. Wij begrijpen dat iedereen een andere smaak heeft en daarom zijn onze opklapbedden verkrijgbaar in verschillende stijlen. U kunt zelf uw ideale kleur en formaat kiezen. Geweldig toch? En door uw opklapbed bij ons te kopen, profiteert u gelijk van de volgende voordelen:

Opklapbedden van hoge kwaliteit
Een showroom van 600 m² waar u al onze modellen kunt uitproberen
Gratis bezorging en montage in Nederland, behalve op de Waddeneilanden
Koop met zekerheid: we zijn een CBW-erkende speciaalzaak

Wilt u lekker snel online shoppen? Maak dan gebruik van onderstaande links. U gaat gemakkelijk naar het soort opklapbed wat u zoekt: 
- Verticaal opklapbed
- Horizontaal opklapbed
- Opklapbed matrassen

Liever lekker online 'struinen'? Scroll dan door naar beneden en ontdek onze volledige collectie.

Een nieuw opklapbed, bekijk ze in de showroom!

Bij Easy Living hebben we altijd een opklapbed dat past bij uw stijl. In onze showroom kunt u alle opklapbedden rustig bekijken en voorzien we u graag van passend advies. Ontdek gelijk de voordelen van een bedbank, bedkast of slaapbank. Heeft u nu al een vraag of wilt u graag vooraf meer informatie? Bel 020 663 11 61 of stel uw vraag snel op WhatsApp via 06 82941119. Daarnaast hebben we speciaal voor u ook een blog geschreven over opklapbedden. U kunt daar ook wat extra informatie winnen over de voordelen en functies van opklapbedden. Lees hier onze blog 'wat zijn opklapbedden?'. Nog meer interessante informatie lezen? In onze blog vindt u alles over onze opklapbedden, bedkasten, slaapbanken, bedbanken en meer..

Een horizontaal of verticaal opklapbed

Misschien wist u het nog niet, maar er zijn twee soorten modellen en deze hebben wij dan ook in ons assortiment: de horizontale opklapbedden en de verticale opklapbedden. Beide hebben hun eigen voordelen en zijn handig voor specifieke ruimtes. Bent u benieuwd welke variant het beste voor u is? Onze specialisten helpen u graag telefonisch verder of u kunt gezellig langskomen in onze showroom. Bent u benieuwd naar de verschillen tussen de twee varianten? Lees dan zeker even verder en ontdek het.

Verticaal opklapbed

Een verticaal opklapbed is misschien wel de bekendste onder de opklapbedden. Als u kiest voor deze variant, ligt u met uw hoofd naar de muur. Het bed zal dan de kamer in- en uitklappen. Voor deze variant heb je dus iets meer ruimte nodig, omdat u het volledige bed in de lengte moet kunnen uitklappen in de kamer. De breedte van de kast is weer wat minder dan bij de horizontale variant.

Bedkast Murphy 4 200x200 Bgresize 1

Horizontaal opklapbed

Dan hebben we natuurlijk ook nog de tweede variant, de horizontale. Bij een horizontaal opklapbed ligt u parallel aan de muur. Bij deze variant heeft u dus meer ruimte nodig in de breedte van uw kamer. Het bed klapt echter wel weer minder ver uit, wat weer ruime scheelt. Wij adviseren de horizontale variant vaak voor smalle ruimtes.

Wij monteren uw nieuwe opklapbed

Het is natuurlijk wel zo fijn om volledig ontzorgd te worden als u een opklapbed koopt. Dit begrijpen wij en daarom nemen wij, als specialist, alles van u over. Als speciaalzaak bieden we u naast een gratis levering ook de installatie gratis aan. We willen er namelijk zeker van zijn dat uw nieuwe aankoop perfect past en stevig gemonteerd wordt. Het verpakkingsmateriaal nemen we uiteraard weer mee, zodat u niet achterblijft met troep. U hoeft zich dus helemaal geen zorgen te maken over de levering, de montage en het afval van uw nieuwe aankoop. Service staat hoog bij ons in het vaandel. Fijn toch?!

600 m2 showroom vol met opklapbedden

We snappen als geen ander dat u écht moet zien hoe het werkt voor u een model kunt kiezen. Daarom heten we u van harte welkom in onze showroom in Amsterdam. Probeer onder het genot van een drankje de verschillende modellen vrijblijvend uit. Mocht u vragen hebben, dan staan onze specialisten voor u klaar! Wij geven graag deskundig advies, zodat u altijd met het juiste product de deur uit gaat!

Opklapbed gezien? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Heeft u nu vragen of wilt u meer weten over onze service? Stuur ons uw bericht via WhatsApp naar 06 82941119, bel ons via 020 6631161 of stuur een email naar info@slaapbanken.nl. Wilt u alvast wat handige tips om een opklapbed te kopen? Lees dan nog snel onze blog 'opklapbed kopen, waar moet ik op letten?' en ontdek wat belangrijk is bij de aankoop van een opklapbed! Na het lezen van onze blog kan het niet meer misgaan! En anders helpen wij u natuurlijk alsnog in de showroom (of telefonisch).

Laat u inspireren door Easy Living

Algemeen
Levertijd en bezorging
Retournering
Garantie

Veelgestelde vragen over onze opklapbedden

Kan ik jullie opklapbedden in een showroom bekijken en proberen?

Uiteraard! Wij als speciaalzaak hebben een uitgebreide showroom met 20 verschillende opklapbedden. U bent altijd vrijblijvend welkom om rond te kijken en u eventueel te laten adviseren. Koffie en thee staat altijd klaar!

Ziet mijn opklapbed er in het echt precies hetzelfde uit als op de website?

Wij hebben geprobeerd het product zo goed mogelijk af te beelden en de werking te laten zien. Ook hebben wij geprobeerd de kleur zo natuurgetrouw te laten overkomen. Uiteraard kan het in het echt altijd iets afwijken. Wij adviseren dan ook altijd om gezellig langs te komen in de showroom.

Kan een opklapbed los in de ruimte worden geplaatst al roomdivider?

Nee, een opklapbed moet altijd vast worden gemaakt aan een muur. Heeft u een bijzondere wens m.b.t. de plaatsing van uw opklapbed, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden.

Kan ik naast het opklapbed ook bijpassende zijkasten kopen?

Ja dit kan! U kunt naast het opklapbed ook in het zelfde programma diverse zijkasten kiezen, zodat er een mooie wand te creëren is met opbergruimte en een bed.

Kan een opklapbed op maat gemaakt worden?

Het opklapbed zelf heeft altijd vast maten. U kunt alleen via het aanpassen van de bedmaat ervoor zorgen dat de totale kast breder of smaller wordt. Eventuele zijkasten kunnen wel op maat gemaakt worden. Neem altijd de beschikbare maten van uw ruimte mee tijdens uw bezoek aan onze showroom, zodat wij met u mee kunnen denken naar de ideale oplossing.

Hoe groot is een opklapbed?

Hoe groot uw opklapbed gaat worden is afhankelijk van de bedmaat die u kiest. Daarnaast hebben wij opklapbedden die horizontaal uitklappen of verticaal uitklappen. Welke type u kiest bepaalt ook de grootte van uw opklapbed. U kunt informatie over de afmetingen van de opklapbedden vinden op de productpagina’s. Uiteraard kunnen onze adviseurs u ook helpen. Heeft u een specifieke maat waarin het opklapbed moet passen? Neem die dan mee tijdens uw showroombezoek, zodat wij uw juiste kunnen adviseren.

Kan ik het opklapbed opgemaakt inklappen?

Ja dit kan, mits u rekening houdt met de keuze van het matras. Voorbeeld: U kunt in uw opklapbed een matrasdikte van maximaal 20 cm dik kiezen en u wilt graag het bed met dekbed kunnen opklappen. Dan is het raadzaam om een matras in uw opklapbed te kiezen van 18 cm dik of minder. De gewonnen ruimte is dan op te vullen door het dekbed. Een opklapbed wordt altijd geleverd met bevestigingsbanden die u vast klikt om het matras en eventueel over het dekbed. Zo blijft alles op zijn plaats tijdens het in- en uitklappen van uw opklapbed. Wij kunnen niet met zekerheid zeggen of het ook lukt om het opklapbed met hoofdkussen op te klappen. Sommige opklapbedden hebben opbergruimte voor de hoofdkussens, bij andere zal het hoofdkussen wellicht elders opgeborgen moeten worden. Dit is natuurlijk ook afhankelijk van de dikte van uw hoofdkussen.

Kan ik mijn eigen matras in het opklapbed gebruiken?

Ja dit kan, mits het voldoet aan een paar voorwaarden. Ten eerste mag het matras niet te dik zijn. Per opklapbed kunnen wij aangeven wat de maximale dikte mag zijn van het matras. Het opklapbed moet natuurlijk wel dicht kunnen! Daarnaast adviseren wij geen matrassen te gebruiken met een latex vulling of traagschuim/memory/tempur. Deze vullingen kunnen er niet tegen om rechtop te blijven staan. Door de zwaartekracht gaan deze vullingen zakken, waardoor er bobbels in uw matras ontstaan. Mocht u zelf geen geschikt matras hebben, dan hebben wij uiteraard ook een mooie collectie aan matrassen die geschikt zijn voor in de opklapbedden.

Kan ik iedere nacht op een opklapbed slapen?

Als onze opklapbedden zijn in combinatie met een goed matras geschikt om iedere nacht op te slapen. Echter hebben al onze programma’s onderling wel verschillen. Denk bijvoorbeeld aan verschillen in bedhoogtes en de lattenbodems. Dit kan wel bepalend zijn in uw keuze voor uw bed voor iedere nacht. In de showroom kunnen onze adviseurs u laten zien wat de verschillen zijn, zodat u zelf kunt bepalen welk opklapbed het beste bij u past.

Wat kost een opklapbed?

Een opklapbed 1 persoons begint bij ons vanaf ongeveer € 1500,-. Een opklapbed 2 persoons begint bij ongeveer € 2200,- Echter hebben wij ook opklapbedden die boven de € 4000,- uit kunnen komen. Het gaat om de eisen die u stelt aan het opklapbed. Hoe vaak gaat u het gebruiken en wat zijn uw wensen? In onze showroom kunnen wij u begeleiden bij de keuze voor het juiste opklapbed. Als u extra toevoegingen wilt zoals een bureau, tafel of bank voor de bedkast dan komt er uiteraard een meerprijs bij. Ook kunt u de meeste opklapbedden uitbreiden met een programma van leg- en hangkasten.

Waar kan ik een opklapbed kopen?

U koopt een opklapbed bij Easy Living. U kan een opklapbed kopen in onze uitgebreide showroom. Hier kunnen onze ervaren adviseurs uw begeleiden in uw keuze. Wij hebben ongeveer 20 verschillende opklapbedden programma’s in onze showroom staan die u een goed beeld kunnen geven van de mogelijkheden.

Wat is een opklapbed?

Een opklapbed is eigenlijk precies wat het woord al zegt: een bed dat u kunt opklappen. Het bed verdwijnt dan in een kast, zodat het mooi weggewerkt is. Het is een ideaal product om veel ruimte te besparen en de kamer efficiënter in te richten. Bij de keuze voor een opklapbed hoeft er in de kamer niet altijd standaard een bed te staan. U kunt het bed namelijk met gemak opklappen waardoor er meer leefruimte ontstaat!

Kan een opklapbed bij mij naar binnen?

Veel van onze opklapbedden worden in delen aangeleverd en kunnen vaak in delen naar boven. Echter is het van belang om te weten dat soms het bedframe (lattenbodem) standaard in één stuk is. Het is dus noodzakelijk dat dit deel bij u naar binnen moet kunnen. Wanneer u een wenteltrap of een trap met een knik heeft, zou dat voor problemen bij de levering kunnen zorgen. Soms is het mogelijk om tegen een meerprijs het bedframe gedeeld te bestellen. Als u twijfelt over de mogelijkheid raden wij aan een filmpje met uw mobiele telefoon op te nemen van de situatie van de trap en deze mee te nemen bij uw bezoek aan de showroom. Is het via de trap niet mogelijk, maar wellicht wel via het raam? Wij kunnen ook voor de levering werken met een verhuislift tegen een meerprijs.

Bezorgd Easy Living ook in België?

Neem hiervoor contact op met de showroom om de mogelijkheden te bespreken.

Wordt mijn opklapbed gratis gemonteerd?

Ja, wij monteren alle opklapbedden kosteloos op het vaste land in Nederland op de door u aangegeven plaats. Uw opklapbed wordt gemonteerd door ons eigen ervaren montageteam. Als wij weggaan kunt u het opklapbed meteen gebruiken. Wij nemen ook het verpakkingsmateriaal weer mee.

Wordt mijn opklapbed gratis bezorgd?

Ja, wij bezorgen alle opklapbeden kosteloos op het vaste land in Nederland op de door u aangegeven plaats.

Ik moet een opklapbed voor een bepaalde datum hebben, kan dat?

Als u een uiterlijke datum heeft wanneer u een opklapbed nodig heeft verzoeken wij u eerst contact met ons op te nemen om de haalbaarheid te bespreken. Wij kunnen met u kijken welke opklapbedden er in aanmerking kunnen komen en of die passend zijn bij uw wensen.

Wat is de levertijd van een opklapbed?

De levertijd van een opklapbed is gemiddeld  10 – 12 weken. Echter is het altijd mogelijk, als wij precies weten welk opklapbed en in welke uitvoering er interesse is, om te kijken of een snellere levertijd mogelijk is.

Kan ik mijn opklapbed retourneren?

Opklapbedden die reeds zijn gemonteerd aan de wand komen niet in aanmerking voor retournering.

Wat is de garantiebepaling?

Wij zijn aangesloten bij de Centrale Branchevereniging Wonen. Dit betekent dat u de eerste 2 jaar volledige garantie krijgt op het geleverde product. Deze garantie geldt uiteraard niet wanneer er schade is ontstaan door onjuist gebruik of eigen toegediende schade.

Wat zijn de algemene voorwaarden?

Wij zijn aangesloten bij de Centrale Branchevereniging wonen. Voor u zijn daarom de CBW Erkende voorwaarden van toepassing.