Hoekslaapbank - Ideale ruimtebesparing - Easy Living .nl
Easy heeft een ruim aanbod in slaapbanken en opklapbedden
Ruim aanbod in onze showroom
Vakkundig Advies
Vakkundig advies
Wij leveren de slaapbanken en/of bedkasten bij u thuis
Gratis bezorgd & gemonteerd in heel NL excl. de Wadden
Talen

SPECIAALZAAK IN SLAAPBANKEN & BEDKASTEN

Hoekslaapbank

Bespaar ruimte met een hoekslaapbank van Easy Living. Overdag geniet u van een heerlijk ruime loungebank en ’s avonds tovert u hem om tot een comfortabel bed. In de meeste hoekdelen is er onder de longchair opbergruimte te vinden. Hier kunt u eventueel het beddengoed en de hoofdkussens kwijt.

Meer dan 300 klanten geven ons een 9,0
Vrijblijvend een hoekslaapbank uitproberen in onze showroom
Vakkundig advies van ervaren personeel
Gratis montage bij uw bezorging
Veilige aankoop: CBW-erkend
9 Resultaten

Toon per:

Sorteren op:

Stel uw eigen hoekslaapbank samen

Een hoekslaapbank is een ideale oplossing wanneer u een grote bank wenst, maar in dezelfde ruimte ook over een bed wilt beschikken. Bij de meeste hoekslaapbanken kunt u kiezen uit diverse matrassen, zodat u een ligcomfort kunt kiezen die past bij uw persoonlijke voorkeur. We bieden onze hoekslaapbanken in verschillende materialen en diverse kleuren aan. Kom eens langs bij onze showroom om uw hoekslaapbank vrijblijvend uit te proberen!

Loungen, zitten én slapen: de hoekslaapbank

Een hoekslaapbank is de ideale oplossing als u ruimte wil besparen. U heeft namelijk zowel het zitten als het slapen in 1 meubel verwerkt. De slaapbanken in onze collectie kenmerken zich door kwaliteit en gebruiksgemak. Overdag kunt u heerlijk genieten van een prettig zitcomfort en ’s avonds tovert u in een handomdraai een bed tevoorschijn. In de meeste slaapbanken met hoek is er onder de longchair opbergruimte te vinden. Hierin kunt u eventueel het beddengoed en de hoofdkussens kwijt.

De hoekslaapbank gratis thuisbezorgd

Wij bezorgen uw slaapbank gratis bij u thuis (vaste land van Nederland), de service die u mag verwachten van een speciaalzaak. Tijdens het aankoopproces zullen wij u een aantal vragen stellen over de afleversituatie van de hoekslaapbank. Het is natuurlijk wel belangrijk dat de hoekslaapbank goed bij u naar binnen kan. Voor de bezorging van uw hoekslaapbank werken wij met ons eigen ervaren bezorgteam. Wij nemen ook al het verpakkingsmateriaal weer mee. Als wij weg gaan kunt u meteen uw hoekslaapbank gaan gebruiken!

Een hoekslaapbank voor dagelijks gebruik

Uiteraard gaan wij bij Easy Living altijd voor de beste kwaliteit. Voor dagelijks gebruik adviseren wij echter graag de slaapbanken hoek met het royal mechaniek. Dit heeft te maken met de kwaliteit van het mechaniek en de stabiele bodem die erin wordt gebruikt. Het metalen mechaniek kan op een eenvoudige wijze worden uitgeklapt, zonder eerst de kussens van de bank te hoeven verwijderen. Het zitgedeelte is gescheiden van het slaapgedeelte. Mede doordat het hoeslaken om het matras kan blijven zitten, is dit onmiskenbaar een pré bij dagelijks gebruik. In deze bedsystemen kunnen matrassen vanaf 14 cm dik. Er zijn al hoekslaapbanken die een 16 cm, 18 cm of zelfs 20 cm dikke matras in het mechaniek hebben verwerkt! Vaak is er ook nog de keuze uit meerdere soorten matrassen, zodat u een ligcomfort kunt uitkiezen die het beste bij jou past.

Een hoekslaapbank kopen?

Wij hebben in onze showroom in Amsterdam meerdere slaapbanken die verkrijgbaar zijn met een hoek. Bij ons kunt u meerdere soorten hoekslaapbanken bekijken en proberen. Wij begrijpen dat de aanschaf van een slaapbank een behoorlijke investering voor u kan zijn, dus wij denken graag met u mee en nemen de tijd voor u. Wij zijn goed bereikbaar vanaf de ring A10. Wij bezorgen en monteren uw slaapbank gratis binnen Nederland, exclusief de Wadden.

Vragen over de hoekslaapbank?

Heeft u vragen over de hoekslaapbanken die u graag aan ons wil stellen? U kunt op diverse manieren contact met ons opnemen:

Telefoon: 020-6631161 (ma t/m za)
Whatsapp: 06-82941119 (di t/m za)
e-mail: info@slaapbanken.nl