Slaapbankje - Dé slaapbank om ruimte te besparen - Hoog comfort
Icon Aanbod
Ruim aanbod in onze showroom
Icon Advies
Vakkundig advies
Icon Bezorging Wit X2
Gratis bezorgd & gemonteerd in heel NL excl. de Wadden
Talen

SPECIAALZAAK IN SLAAPBANKEN & BEDKASTEN

Slaapbankje

Op zoek naar een slaapbank die niet zo groot is? Dan hebben wij wellicht het slaapbankje dat u zoekt! Als uw kamer niet zo groot is, dan is het fijn om een wat kleinere slaapbank te kiezen. Een slaapbankje is tegenwoordig echt een toevoeging aan uw interieur. Veel slaapbanken in ons aanbod worden in eerste instantie niet herkend als slaapbankje. Easy Living biedt u de beste modellen aan, maar vooral veel ruimtebesparing! Als u bij ons besteld, profiteert u gelijk van de volgende voordelen:

Een score van 9,0 op basis van meer dan 300 reviews
Een showroom waar u vrijblijvend de slaapbankjes kunt uitproberen
Vakkundig advies van ervaren personeel
Gratis bezorging en montage op het vaste land van Nederland
Veilige aankoop: CBW-erkend

Bedbreedte (in cm)

Uitklaprichting

Levertijd

Een slaapbankje voor ieder interieur

Een slaapbankje kan ervoor zorgen dat u de kleinere ruimte toch multifunctioneel kunt inrichten! Ieder slaapbankje heeft zijn eigen stoffen collectie, waardoor u een slaapbankje kunt kiezen die past bij uw wensen. Op deze pagina laten wij alle slaapbankjes in onze collectie zien, die in de breedte als bank wat minder ruimte innemen en dus wat kleiner zijn dan gemiddeld.

Kom vrijblijvend langs bij onze showroom in Amsterdam om alle slaapbankjes uit te proberen.

Een slaapbankje: voor als de ruimte niet zo groot is

Een kleinere slaapbank is prettig als u niet heel veel ruimte heeft, maar de ruimte toch efficiënt wil inrichten. Een slaapbank is de ideale oplossing als u ruimte wilt besparen. U heeft namelijk zowel het zitten als het slapen in één meubel verwerkt. De slaapbanken in onze collectie kenmerken zich door kwaliteit en gebruiksgemak. Overdag kunt u heerlijk genieten van een prettig zitcomfort en ’s avonds tovert u in een handomdraai een bed tevoorschijn.

Afmetingen van een slaapbankje

Al onze slaapbankjes hebben bedsystemen met verschillende afmetingen. Op de productpagina kunt u zien in welke bankbreedte, bedbreedte en bedlengte het slaapbankje beschikbaar is. Zo weet u precies of het product in de ruimte past waar u hem wilt hebben. Gelijk een kleine tip: Meet vooraf altijd de ruimte waar u uw slaapbank wilt plaatsen. Met deze informatie kunt u nooit de mist in gaan. Heeft u daar toch wat hulp bij nodig? Geen probleem. U kunt ons altijd bellen voor extra informatie. En u mag natuurlijk ook altijd langskomen in onze showroom.

Voor elke nacht of incidenteel gebruik?

Het grootste gedeelte van onze collectie is geschikt voor dagelijks gebruik. Een aantal van de slaapbankjes is vooral te gebruiken als gastenbed. Het bedsysteem, soort matras en de bediening zijn bepalend voor de geschiktheid van een slaapbank als permanent bed of als gastenbed. Twijfelt u aan de geschiktheid van een bepaald model? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.

Slaapbankje kopen?

Weet u het zeker en vindt u een slaapbankje de juiste oplossing! Leuk, wij hebben in onze showroom in Amsterdam een grote collectie. U kunt ze allemaal komen bekijken en proberen. We snappen namelijk dat het een behoorlijke investering kan zijn en daarom denken we graag met u mee! We nemen dan ook alle tijd om u goed advies te geven. Komt u lekker met de auto? Dan zijn wij goed te bereiken van de ring A10. Heeft u uw ideale product bij ons gevonden, dan bezorgen en monteren wij uw slaapbankje gratis binnen Nederland, exclusief de Wadden. We nemen al het afval weer mee, zodat u direct van uw nieuwe aanwinst kunt genieten.

Wilt u meer weten of heeft u vragen?

Heeft u vragen die u graag aan ons wilt stellen? Dan kunt u op verschillende manieren contact met ons opnemen (langskomen, bellen of mailen):

Easy Living
Middenweg 109-113a
1098 AH Amsterdam
020-663 11 61
info@slaapbanken.nl

Vragen over onze slaapbanken, opklapbedden, bedkasten of bedbanken? Dat mag natuurlijk ook. Wij helpen u graag verder.

Laat u inspireren door Easy Living