Slaapfauteuil - Easy Living - Een ruim aanbod slaapfauteuils
Easy heeft een ruim aanbod in slaapbanken en opklapbedden
Ruim aanbod in onze showroom
Vakkundig Advies
Vakkundig advies
Wij leveren de slaapbanken en/of bedkasten bij u thuis
Gratis bezorgd & gemonteerd in heel NL excl. de Wadden
Talen

SPECIAALZAAK IN SLAAPBANKEN & BEDKASTEN

Slaapfauteuil

Wat is er nu lekkerder dan na een lange dag werken neer te ploffen in een comfortabele fauteuil?! Niets toch? Nouu.. misschien toch wel! Wat dacht u van een slaapfauteuil? Overdag is deze te gebruiken om heerlijk in te relaxen en 's avonds tovert u hem binnen een handomdraai om tot een lekker bed. Geweldig toch? Kom gezellig langs in onze showroom of neem online alvast een kijkje. Wie weet vindt u uw favoriet gelijk!

7 Resultaten

Toon per:

Sorteren op:

Easy Living staat voor fantastische service

Een goede service is erg belangrijk voor ons. Wij beschikken dan ook over genoeg kennis over onze producten en dus ook over onze slaapfauteuils. We kunnen ons voorstellen dat u misschien nog geen idee heeft welke slaapfauteuil het beste bij u past en daarom helpen wij u graag verder. Als u langskomt in onze showroom, gaan wij graag met u in gesprek. We ontdekken graag uw wensen, behoeften en adviseren u over het ideale product voor u. Uiteraard onder het genot van een lekker kopje thee of koffie.

Slaapfauteuil proberen? Kom naar onze showroom

Comfort is erg belangrijk bij een fauteuil en dat snappen wij. Waarschijnlijk wilt u eerst een model uitproberen, voordat u zomaar online een slaapfauteuil koopt. Nou, geen probleem toch?! U kunt al onze slaapfauteuils uitproberen in onze showroom in Amsterdam. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt en dat u gaat voor een model dat perfect bij u past. Als u hem gelijk in de showroom besteld, bezorgen wij hem kosteloos bij u thuis. (Voor bezorging in België rekenen we wel verzendkosten.) En weet je wat echt fijn is?! Onze bezorgers nemen altijd al het afval mee. Het enige wat u moet doen, is voetjes omhoog, ogen dicht en wegdommelen in uw nieuwe slaapfauteuil.

Openingstijden van onze showroom

Maandag: 13.00 uur - 17.30 uur
Dinsdag: 09.00 uur - 17.30 uur
Woensdag: 09.00 uur - 17.30 uur
Donderdag: 09.00 uur - 17.30 uur
Vrijdag: 09.00 uur - 17.30 uur
Zaterdag: 09.00 uur - 17.00 uur