Bedkast 2 persoons - Bespaar ruimte - Gratis montage aan huis
Icon Aanbod
Ruim aanbod in onze showroom
Icon Advies
Vakkundig advies
Icon Bezorging Wit X2
Gratis bezorgd & gemonteerd in heel NL excl. de Wadden
Talen

SPECIAALZAAK IN SLAAPBANKEN & BEDKASTEN

Bedkast 2 persoons

Bedkast 2 persoons

Bent u op zoek naar een bedkast 2 persoons? Dan kunt u bij ons uitstekend terecht. U vindt in onze showroom wel twintig verschillende bedkasten programma's. Dit zijn bedkasten in allerlei maten en dus ook de 2 persoons varianten. Deze 2 persoons varianten hebben zelfs ook weer verschillende bedmaten. Zo kun je bij ons terecht voor de bedmaten 140 cm, 160 cm en zelfs 180 cm. Bent u ook echt op zoek naar een bedkast 2 persoons die u iedere nacht kunt gebruiken? Dan is dat ook geen probleem! Onze bedkasten zijn van top kwaliteit! Benieuwd? Neem dan een kijkje in ons assortiment! Heeft u liever persoonlijk advies? Geen probleem! Onze specialisten staan altijd voor u klaar.

Gratis bezorgd en gemonteerd in Nederland (excl. de Wadden)
Onze adviseurs denken graag met u mee
De ideale ruimtebesparende oplossing

Verschillende soorten en stijlen

Het is natuurlijk belangrijk dat uw bedkast perfect binnen uw interieur past. Daarom zijn onze bedkasten verkrijgbaar in verschillende soorten en stijlen. U kunt gaan voor een prachtige klassieke bedkast of juist meer een moderne variant. Noem het maar op. Dan zijn er ook nog veel verschillende soorten, zoals een bedkast met bank of een bedkast met tafel. Net wat u nodig heeft voor uw ruimte. Je hebt dus al genoeg keuze en dan kunt u ook nog eens kiezen uit een verticaal uitklappende bedkast of een horizontaal uitklappende bedkast. Sommige modellen kunt u ook weer uitbreiden met kastmodules om een mooie wand te kiezen met opbergruimte. Bezoek onze showroom om een indruk te krijgen over de vele mogelijkheden of laat u heerlijk online inspireren en vindt uw favoriet.

Wilt u ook een matras?

Het is ook handig om vooraf na te denken of u een matras nodig heeft of deze ergens anders wilt kopen. Wij adviseren u graag over de maximale dikte en soorten matras vullingen. Daarnaast beschikken wij zelf over een uitgebreide matrassen collectie die geschikt zijn voor gebruik in de bedkast. Het opklappen van beddengoed is dankzij de bevestigingsbanden geen probleem. Deze banden zitten standaard in uw bedkast en houden alles op zijn plek.

Wij helpen u graag met het vinden van de juiste bedkast 2 persoons

Heeft u wat hulp nodig? Geen probleem, u bent altijd welkom in onze showroom. Het is dan echter wel belangrijk om vooraf uw ruimte op te meten. Zo weet u precies hoe groot uw bedkast moet zijn. U kunt deze afmetingen meenemen naar onze showroom, zodat onze adviseurs met u mee kunnen denken. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt. En weet je wat nog leuker is? In onze showroom kunt u gelijk onze opklapbedden, slaapbanken en bedbanken komen bekijken, voelen en uitproberen! Wie weet past dit beter bij uw wensen. Wij helpen u daar in ieder geval graag bij.

 

Laat u inspireren door Easy Living