Bedkast inclusief bank - 2 functies in één - Makkelijk in gebruik
Icon Aanbod
Ruim aanbod in onze showroom
Icon Advies
Vakkundig advies
Icon Bezorging Wit X2
Gratis bezorgd & gemonteerd in heel NL excl. de Wadden
Talen

SPECIAALZAAK IN SLAAPBANKEN & BEDKASTEN

Bedkast inclusief bank

Bedkast inclusief bank

Bij deze variant wordt de bedkast gecombineerd met een bank. Overdag kunt u heerlijk op de bank zitten en ‘s avonds klapt u met gemak het bed uit. Op deze manier maakt u nog efficiënter gebruik van de ruimte en heeft u twee oplossingen in één. Wij hebben de bedkasten gecombineerd met een bank in meerdere uitvoeringen en bedmaten beschikbaar. Wilt u een bedkast bij ons kopen? Dan profiteert u gelijk van het volgende:

Bedkasten inclusief bank van goede kwaliteit
Een showroom waar u vrijblijvend onze modellen kunt uitproberen
Vakkundig advies van ervaren personeel
Gratis bezorging en montage op het vaste land van Nederland
Veilige aankoop: CBW-erkend

Bij Easy Living vindt u een bedkast of opklapbed passend bij uw stijl en wensen. In onze showroom kunt u alle modellen rustig bekijken en geven onze adviseurs u graag een passend advies. Heeft u nu al een vraag of wilt u meer informatie? Bel 020 663 11 61 of stuur een bericht via WhatsApp naar 06 82941119

Bedbreedte (in cm)

Uitklaprichting

6 Resultaten

Filter

Toon per:

Sorteren op:

De bedkast inclusief bank; bank en bed in één ruimte!

In onze collectie bedkasten hebben wij ook een aantal prachtige varianten waar een bank aan vastzit. Op deze manier kunt overdag heerlijk zitten op de bank en ’s avonds tovert u in een handomdraai een bed tevoorschijn die over de zitkussens van de bank heen valt. U hoeft dus niet ingewikkeld eerst de bank aan de kant te slepen, alles gaat in één gemakkelijke beweging! Het in- en uitklappen van het opklapbed is ook niet zwaar, dit komt door de gasveren die het hanteren van het opklapbed gemakkelijk maken. Ook handig: bij de meeste bedkasten kan ook het beddengoed mee worden opgeklapt als u hiermee rekening houdt bij de keuze van de dikte van het matras. Dankzij de bevestigingsbanden wordt het matras en beddengoed op zijn plek gehouden. Een bedkast is in combinatie met een goed matras zeer geschikt om dagelijks te gebruiken.

Kies uw bedkast met bank die past bij uw wensen!

Voor zowel het bed als voor de bekleding van de bank is er een uitgebreide keuze aan materialen, stoffen en kleuren. Op deze manier kunt u het bedkast zo samenstellen dat het perfect past bij uw interieur! Ook qua keuze van het matras heeft u meerdere mogelijkheden. U moet bij de keuze van het matras op een paar dingen letten:

Het matras mag niet te dik zijn. Per bedkast kunnen wij aangeven wat de maximale dikte mag zijn van het matras. De bedkast moet natuurlijk wel kunnen sluiten!
Daarnaast adviseren wij geen matrassen te gebruiken met een latex vulling of traagschuim/memory/tempur. Deze vullingen kunnen er niet tegen om rechtop te blijven staan, waardoor de vullingen zakken en u een bobbel in het matras krijgt.

Uiteraard kunnen onze ervaren adviseurs u helpen om uw bedkast inclusief bank zo passend mogelijk bij uw wensen te krijgen.

Montage van uw bedkast

Wij bezorgen en monteren uw bedkast gratis (vaste land van Nederland); de service die u mag verwachten van een speciaalzaak. Tijdens het aankoopproces zullen wij u een aantal vragen stellen over de afleversituatie van het opklapbed. Het is namelijk van belang dat het bedkast bij u naar binnen gebracht kan worden. Uiteraard komt hier ons specialisme om de hoek kijken en helpen we u bij de keuze voor het juiste bedkast. Voor de montage van uw bedkast werken wij met ons eigen montageteam. Onze monteurs zullen zorgdragen dat uw bedkast mooi, maar vooral veilig wordt gemonteerd bij u op locatie. Bijkomend voordeel; zij nemen ook al het verpakkingsmateriaal weer mee. Als wij weggaan kunt u meteen uw bedkast inclusief bank gebruiken!

Showroom en contact

In onze showroom kunt u alle modellen rustig bekijken en geven onze adviseurs u graag een passend advies. Heeft u nu al een vraag of wilt u meer informatie? Bel 020 663 11 61 of stuur een bericht via WhatsApp naar 06 82 94 1119

Heeft u vragen over onze slaapbanken, opklapbedden of bedbanken? Ook geen probleem, deze beantwoorden we ook met alle liefde.

Laat u inspireren door Easy Living