Bedkast Space horizontaal met bank - Easy Living
Icon Aanbod
Ruim aanbod in onze showroom
Icon Advies
Vakkundig advies
Icon Bezorging Wit X2
Gratis bezorgd & gemonteerd in heel NL excl. de Wadden
Talen

SPECIAALZAAK IN SLAAPBANKEN & BEDKASTEN

Bedkast Space horizontaal met bank

Bedkast Space Horizontaal Met Bank 2
Bedkast Space Horizontaal Met Bank Open 2
Opbergruimte In Bank Space 2
Space Romp En Frontkleuren
Space Frontkleuren

Bedkast Space horizontaal met bank

De bedkasten Space kenmerken zich door hun uitstekende kwaliteit. De bedkast Space inclusief bank is ook nog eens voorzien van een solide bank met opbergruimte onder het zitgedeelte! Uiteraard is er keuze uit diverse stoffen om het geheel van de bank aan te passen naar uw wensen en uw woonstijl. Het mechaniek van de bedkast is zeer eenvoudig te bedienen en kost weinig kracht. Op de zeer degelijke lattenbodem kunt u een matras met een maximale dikte van 20 cm. leggen, waardoor een perfect bed verkregen kan worden, hetgeen dagelijks te gebruiken valt. Het programma is leverbaar in deze uitvoeringen voor de romp en de fronten. De romp kan in wit dekor, lichtgrijs, eiken structuur dekor, San Remo eiken dekor, kernbeuken dekor, lei-grijs dekor, zand dekor,kernbeuken fineer en wildeiken fineer. De fronten kunnen, buiten de hiervoor aangegeven rompkleuren, in de volgende kleuren: hoogglans wit, hoogglans crème, lak lichtgrijs, lak steengrijs, lak groen, lak rood en lak blauw. Lees meer

Op mijn verlanglijstje

Productinformatie

De bedkasten Space kenmerken zich door hun uitstekende kwaliteit. De bedkast Space inclusief bank is ook nog eens voorzien van een solide bank met opbergruimte onder het zitgedeelte! Uiteraard is er keuze uit diverse stoffen om het geheel van de bank aan te passen naar uw wensen en uw woonstijl. Het mechaniek van de bedkast is zeer eenvoudig te bedienen en kost weinig kracht. Op de zeer degelijke lattenbodem kunt u een matras met een maximale dikte van 20 cm. leggen, waardoor een perfect bed verkregen kan worden, hetgeen dagelijks te gebruiken valt. Het programma is leverbaar in deze uitvoeringen voor de romp en de fronten. De romp kan in wit dekor, lichtgrijs, eiken structuur dekor, San Remo eiken dekor, kernbeuken dekor, lei-grijs dekor, zand dekor,kernbeuken fineer en wildeiken fineer. De fronten kunnen, buiten de hiervoor aangegeven rompkleuren, in de volgende kleuren: hoogglans wit, hoogglans crème, lak lichtgrijs, lak steengrijs, lak groen, lak rood en lak blauw.

Bedkast Space horizontaal is ook verkrijgbaar zonder bank ervoor en in de bedmaat 90 x 200 cm.

Vanaf prijs van de bedkast met bank met armleuningen:

€ 8.113, bij bedmaat 140x200 cm
€ 8.520, bij bedmaat 160x200 cm

Aan de hand van uw wensen kunnen wij u de prijs daarvan doorgeven. U kunt daarvoor altijd contact met ons opnemen of langskomen in onze showroom.

In de showroom hebben wij de horizontale variant niet staan, wij hebben echter 2 verticale varianten van de bedkast Space staan waarmee wij u ook goed alle mogelijkheden kunnen laten zien.

Specificaties

Kastbreedte (in cm)

215

Kastdiepte (in cm)

42

Kasthoogte (in cm)

113, 170

Uitgeklapte maat (in cm)

117, 160

Bedbreedte (in cm)

90, 140

Bedlengte (in cm)

200

Bedhoogte (in cm)

70 cm. met een matras van 20 cm. dik

Uitklaprichting

Horizontaal

Ondervering

Lattenbodem