Bedkast Space horizontaal met bank - Easy Living
Easy heeft een ruim aanbod in slaapbanken en opklapbedden
Ruim aanbod in onze showroom
Vakkundig Advies
Vakkundig advies
Wij leveren de slaapbanken en/of bedkasten bij u thuis
Gratis bezorgd & gemonteerd in heel NL excl. de Wadden

SPECIAALZAAK IN SLAAPBANKEN & BEDKASTEN

Bedkast Space horizontaal met bank

Stel een vraag
Bedkast Space Horizontaal Met Bank 2
Bedkast Space Horizontaal Met Bank Open 2
Opbergruimte In Bank Space 2

Bedkast Space horizontaal met bank

De bedkasten Space kenmerken zich door hun uitstekende kwaliteit. De bedkast Space inclusief bank is ook nog eens voorzien van een solide bank met opbergruimte onder het zitgedeelte! Uiteraard is er keuze uit diverse stoffen om het geheel van de bank aan te passen naar uw wensen en uw woonstijl. Het mechaniek van de bedkast is zeer eenvoudig te bedienen en kost weinig kracht. Op de zeer degelijke lattenbodem kunt u een matras met een maximale dikte van 20 cm. leggen, waardoor een perfect bed verkregen kan worden, hetgeen dagelijks te gebruiken valt. Dit programma heeft als standaard kleuren voor de romp: wit dekor, eiken structuur dekor, sonoma eiken dekor, kernbeuken dekor, lei-grijs dekor, kernbeuken fineer en wildeiken fineer. De fronten kunnen, buiten de hiervoor aangegeven rompkleuren, in de volgende kleuren: hoogglans wit, hoogglans crème, lak lichtgrijs, lak steengrijs, lak groen, lak rood en lak blauw. Bedkast Space horizontaal is ook verkrijgbaar zonder bank ervoor en in de bedmaat 90 x 200 cm.

Vanaf prijs van de bedkast met bank met armleuningen:

€ 7.387, bij bedmaat 140x200 cm

Aan de hand van uw wensen kunnen wij u de prijs daarvan doorgeven. U kunt daarvoor altijd contact met ons opnemen of langskomen in onze showroom.

In onze showroom hebben wij de bedkast Space verticaal uitgevoerd met een bank met aanbouwdeel inclusief 2 zijkasten zoals in de bijgevoegde animatie. De bedbreedte is bij deze uitvoering is 160 cm. Wij hebben in de showroom ook de bedkast Space met een bed van 140 cm. inclusief aanbouwtafel én de horizontale variant met een bed van 160 cm. inclusief bovenkast, exclusief bank. In onze showroom kunnen wij u goed de mogelijkheden van de bedkast Space laten zien en uitleggen.

Op verlanglijstje
Specificaties
Kastbreedte (in cm)

215

Kastdiepte (in cm)

42

Kasthoogte (in cm)

113, 170

Uitgeklapte maat (in cm)

117, 160

Bedbreedte (in cm)

90, 140

Bedlengte (in cm)

200

Uitklaprichting

Horizontaal

Ondervering

Lattenbodem

Reviews
0 beoordelingen

Beoordeling