Opklapbed 2 persoons - Gratis gemonteerd! Easy Living
Easy heeft een ruim aanbod in slaapbanken en opklapbedden
Ruim aanbod in onze showroom
Vakkundig Advies
Vakkundig advies
Wij leveren de slaapbanken en/of bedkasten bij u thuis
Gratis bezorgd & gemonteerd in heel NL excl. de Wadden
Talen

SPECIAALZAAK IN SLAAPBANKEN & BEDKASTEN

Opklapbed 2 persoons

Een opklapbed 2 persoons is de ideale ruimtebespaarder. Overdag klapt u het bed gemakkelijk omhoog. Door het gebruik van gasveren in het systeem kost het u nauwelijks kracht om het opklapbed in- én uit te klappen. Easy Living is een speciaalzaak in opklapbedden. Kom eens langs in de showroom en bekijk het ruime assortiment. De ervaren adviseurs staan voor u klaar! Bekijk de onderstaande producten om alvast een indruk te krijgen van de vele mogelijkheden van een opklapbed 2 persoons.

Een showroom met meerdere modellen
Gratis bezorgd en gemonteerd in Nederland
Hoge score in klanttevredenheid!

Voor vragen neemt u contact met ons op via 020-633 11 61 of stuurt u een mail naar info@slaapbanken.nl. U bent ook van harte welkom in onze showroom.

34 Resultaten

Toon per:

Sorteren op:

Een opklapbed 2 persoons: verticaal of horizontaal?

Er zijn meerdere varianten opklapbedden verkrijgbaar. Als eerste kunt u kiezen tussen een verticaal opklapbed of een horizontaal opklapbed. Bij het verticale opklapbed ligt u met het hoofdeinde naar de muur. Bij deze variant zal het bed de kamer in uitklappen en heeft u daar meer ruimte nodig. De breedte van de kast is minder dan bij de horizontale variant. Bij een horizontaal opklapbed ligt u parallel langs de muur. U heeft dus meer ruimte nodig in de breedte voor uw bedkast. Het bed klapt echter minder ver de kamer uit dan bij het verticale opklapbed. De horizontale variant is geschikter voor smallere ruimtes.

Uitbreidingsmogelijkheden van het opklapbed 2 persoons

Wilt u ook graag bijpassende opbergkasten bij uw opklapbed? Dit is mogelijk! De meeste programma's waar wij mee werken hebben naast het opklapbed ook diverse mogelijkheden qua opberg- en kledingkasten. Werk dus zo uw 2 persoons opklapbed weg in een mooie wand inclusief opbergruimte! Wilt u het opklapbed wellicht ook combineren met een tafel, bureau of bank? Zelfs dit kan! Bekijk deze pagina voor alle mogelijkheden of breng een bezoek aan onze showroom.

2 persoons opklapbed kopen? Dit is de service van Easy Living

Wij ontzorgen u volledig bij de aanschaf van uw 2 persoons opklapbed. Wij nemen als specialist alles van u over. Als speciaalzaak bieden wij u naast een gratis levering ook de installatie gratis aan. Wij willen er namelijk zeker van zijn dat uw nieuwe aankoop veilig en stevig gemonteerd wordt. Wij komen dat doen met onze eigen team van ervaren monteurs. Het verpakkingsmateriaal nemen wij uiteraard weer mee! Als wij weg zijn kunt u meteen gaan genieten van uw opklapbed. Deze service bieden wij aan in Nederland, exclusief de Wadden. Wilt u een opklapbed op de Waddeneilanden of in België? Neem dan eerst even contact met ons op. Heeft u nu vragen of wilt u meer weten over onze service? Stuur ons uw bericht via WhatsApp naar 06 82941119, bel ons via 020 6631161 of stuur een email naar info@slaapbanken.nl.