Opklapbed 2 persoons - Gratis montage - Specialist in opklapbedden
Icon Aanbod
Ruim aanbod in onze showroom
Icon Advies
Vakkundig advies
Icon Bezorging Wit X2
Gratis bezorgd & gemonteerd in heel NL excl. de Wadden
Talen

SPECIAALZAAK IN SLAAPBANKEN & BEDKASTEN

Opklapbed 2 persoons

Opklapbed 2 persoons

Zit u met uw handen in uw haar en weet u niet hoe u die logeerkamer of extra ruimte moet inrichten? U wilt de kamer zo efficiënt mogelijk inrichten, maar toch een mooie ruimte bieden voor bijvoorbeeld logés? Wij hebben de oplossing, een 2 persoons opklapbed. Een opklapbed 2 persoons is namelijk de ideale ruimte bespaarder. Overdag klapt u het bed gemakkelijk omhoog en 's nachts klapt u hem weer gemakkelijk omlaag. Bang dat dit te zwaar is of veel moeite kost? Door het gebruik van gasveren in het systeem kost het u nauwelijks kracht om het opklapbed in- én uit te klappen. Geweldig toch?

Easy Living is een speciaalzaak in opklapbedden, slaapbanken, bedkasten en meer. Kom eens langs in de showroom en bekijk het ruime assortiment. De ervaren adviseurs staan voor u klaar! Al gelijk enthousiast geworden? Bekijk dan de onderstaande producten om alvast een indruk te krijgen van de vele mogelijkheden van een opklapbed 2 persoons. Heeft u gelijk al wat vragen? Neem dan contact met ons op via 020-633 11 61 of stuur een mail naar info@slaapbanken.nl.

Een showroom met meerdere modellen
Gratis bezorgd en gemonteerd in Nederland
Hoge score in klanttevredenheid!

Een opklapbed 2 persoons: verticaal of horizontaal?

U kunt bij ons terecht voor meerdere varianten opklapbedden. Zo heeft u de keuze uit een verticaal opklapbed of een horizontaal opklapbed. Het verschil tussen deze twee varianten zit hem in de manier van uitklappen. Het verticale opklapbed zal uitklappen in de kamer. Hierdoor heeft u in de kamer meer ruimte nodig. Het bed is echter wel minder breed dan bij de horizontale variant. Bij een horizontaal opklapbed ligt u parallel langs de muur en klapt het bed maar een klein stukje de kamer in. U heeft alleen weer meer ruimte nodig in de breedte voor uw opklapbed. Wij adviseren onze horizontale variant vaak voor de wat smallere ruimtes.

Uitbreidingsmogelijkheden van het opklapbed 2 persoons

Een opklapbed kan perfect zijn om ruimte besparen, maar wist je dat je met een kleine uitbreiding eigenlijk nóg meer ruimte kunt besparen? Zo kunt u bijvoorbeeld bijpassende opbergkasten kiezen bij uw opklapbed. De meeste programma's waar wij mee werken hebben naast het opklapbed ook diverse mogelijkheden qua opberg- en kledingkasten. U kunt dus heel gemakkelijk uw 2 persoons opklapbed wegwerken in een mooie wand inclusief opbergruimte.

Wilt u het opklapbed wellicht ook combineren met een tafel, bureau of bank? Geen probleem, ook dit is mogelijk! Bekijk ons assortiment voor alle mogelijkheden of breng een bezoek aan onze showroom. Wij staan klaar met deskundig advies en helpen u graag de juiste keuze maken.

2 persoons opklapbed kopen? Dit is de service van Easy Living

Bent u geïnteresseerd in een 2 persoons opklapbed? Dan ontzorgen wij u volledig bij de aanschaf! Als specialist nemen wij alles van u over. Wij bieden u naast gratis levering ook gratis installatie aan. Wij willen er natuurlijk zeker van zijn dat uw nieuwe aankoop veilig en stevig gemonteerd wordt. Onze eigen team van ervaren monteurs komen langs om uw opklapbed te monteren. Wij nemen uiteraard het verpakkingsmateriaal mee, zodat u geen troep heeft. Op deze manier kunt u direct genieten van uw nieuwe 2 persoons opklapbed. Woont u in Nederland, kunt u kosteloos profiteren van deze service. Helaas kunnen wij dit niet aanbieden op de Wadden. Woont u op de Wadden of misschien buiten Nederland, neem dan altijd eerst even contact met ons op. Dan kunnen wij samen kijken welke service wij u kunnen bieden. Heeft u nu vragen of wilt u meer weten over onze service? Stuur ons uw bericht via WhatsApp naar 06 82941119, bel ons via 020 6631161 of stuur een email naar info@slaapbanken.nl. Dan helpen wij u graag verder.

Laat u inspireren door Easy Living