Verticaal opklapbed | Ruimtebesparend | Uniek - Easy Living
Easy heeft een ruim aanbod in slaapbanken en opklapbedden
Ruim aanbod in onze showroom
Vakkundig Advies
Vakkundig advies
Wij leveren de slaapbanken en/of bedkasten bij u thuis
Gratis bezorgd & gemonteerd in heel NL excl. de Wadden
Talen

SPECIAALZAAK IN SLAAPBANKEN & BEDKASTEN

Verticaal opklapbed

Bij een opklapbed verticaal ligt u met het hoofdeinde tegen de muur. Bij deze opklapbedden is de ruimte die ingenomen wordt iets breder dan de gewenste bedbreedte.

De verticale opklapbedden hebben wij in meerdere uitvoeringen en bedmaten beschikbaar. Voor zowel een éénpersoons opklapbed als tweepersoons opklapbed kunt u bij ons goed terecht! Het is tevens mogelijk om een verticaal opklapbed aan te schaffen met een bedlengte langer dan 200 cm. (Klik hier voor de beschikbare modellen met een bedlengte langer dan 200 cm).

Een score van 9,0 op basis van meer dan 300 reviews
Ruim aanbod van verticale bedkasten
Een showroom waar u vrijblijvend onze modellen kunt uitproberen
Vakkundig advies van ervaren personeel
Gratis bezorging en montage op het vaste land van Nederland
Veilige aankoop: CBW-erkend

Bij Easy Living vindt u een bedkast of opklapbed passend bij uw stijl en wensen. In onze showroom kunt u alle modellen rustig bekijken en geven onze adviseurs u graag een passend advies. Heeft u nu al een vraag of wilt u meer informatie? Bel 020 663 11 61 of stuur een bericht via WhatsApp naar 06 82 94 1119.

34 Resultaten

Toon per:

Sorteren op:

Bespaar ruimte met een verticaal opklapbed

Een verticaal opklapbed is de ideale oplossing als u meer ruimte wilt creëren. U kiest voor een opklapbed, wanneer u niet altijd een bed in de ruimte wil hebben staan. Als u het bed wilt gaan gebruiken, klapt u het uit. Wanneer het bed niet nodig is en u overdag meer ruimte zou willen overhouden dan klapt u het bed op. Dankzij de efficiënte gasveren kost het nauwelijks kracht om het opklapbed in- én uit te klappen. Ook handig: bij de meeste opklapbedden kan ook het beddengoed mee worden opgeklapt als u hiermee rekening houdt bij de keuze van de dikte van het matras. Dankzij de bevestigingsbanden wordt het matras en beddengoed op zijn plek gehouden.

Horizontaal of verticaal opklapbed

Afhankelijk van uw wensen en woonruimte kiest u voor een verticaal of horizontaal opklapbed. Bij een verticaal opklapbed is het opklapbed minder breed en heeft u dus een minder brede muur nodig dan bij het horizontale opklapbed. Bij het uitklappen van het bed komt deze wel verder de kamer in. Bij een verticaal opklapbed ligt u met uw hoofdeinde tegen de muur. Bij een horizontaal opklapbed ligt u met uw lichaam langs de muur. Over het algemeen betekent dit dat u bij een verticaal opklapbed aan beide zijdes kunt uitstappen en bij een horizontaal opklapbed aan één zijde of bij het voeteneinde. Uiteraard kunnen onze adviseurs u helpen bij het maken van een keuze.

Verschillende soorten opklapbedden

In ons assortiment vindt u verticale opklapbedden in diverse soorten en maten. Van éénpersoons tot tweepersoons opklapbedden en leverbaar in verschillende uitvoeringen. Ook hebben wij opklapbedden met tafel, bureau en opklapbedden met bank. Wij hebben ook verticale opklapbedden met een bed langer dan 200 cm. in ons assortiment. Naast verticale opklapbedden hebben wij ook een uitgebreide collectie ruimtebesparende slaapbanken.

Bezoek onze showroom

U bent 6 dagen per week van harte welkom in onze showroom in Amsterdam. We hebben een ruime showroom van 600 m² met meer dan 60 verschillende bedden. Onze showroom is goed te bereiken vanaf de ring A10 en we hebben voldoende parkeermogelijkheden.

Adres showroom

Easy Living BV
Middenweg 109-113A
1098 AH, Amsterdam

Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30 uur
Dinsdag: 09:00 - 17:30 uur
Woensdag: 09:00 - 17:30 uur
Donderdag: 09:00 - 17:30 uur
Vrijdag: 09:00 - 17:30 uur
Zaterdag: 09:00 - 17:00 uur

Contact opnemen

Voor vragen over onze verticale opklapbedden of andere producten belt u ons via 020 663 11 61 of stuurt u een bericht via WhatsApp naar 06 82 94 1119. We zijn bereikbaar op dinsdag tot en met zaterdag tussen 09.00 en 17.00 uur. Stelt u liever uw vraag via onze website? Vul dan het onderstaande contactformulier in. We zullen u zo spoedig mogelijk voorzien van een reactie