Verticaal opklapbed | Ruimtebesparend | Gratis montage aan huis
Icon Aanbod
Ruim aanbod in onze showroom
Icon Advies
Vakkundig advies
Icon Bezorging Wit X2
Gratis bezorgd & gemonteerd in heel NL excl. de Wadden
Talen

SPECIAALZAAK IN SLAAPBANKEN & BEDKASTEN

Verticaal opklapbed

Verticaal opklapbed

Een opklapbed kopen kan heel gemakkelijk zijn, maar er zijn wel een aantal keuzes die u moet maken. Gaat u bijvoorbeeld voor een verticaal opklapbed of liever voor een horizontaal opklapbed. Op deze pagina adviseren wij u over een verticaal opklapbed. Bij deze variant ligt u met het hoofdeinde tegen de muur en klapt het bed in de diepte uit. Dit is belangrijk om vooraf te weten, omdat u dan weet hoe de ruimte benut gaat worden. Onze verticale opklapbedden zijn in meerdere uitvoeringen en bedmaten beschikbaar. Als u gaat voor een opklapbed van Easy Living, dan profiteert u van de volgende voordelen:

Een score van 9,0 op basis van meer dan 300 reviews
Ruim aanbod van verticale bedkasten
Een showroom waar u vrijblijvend onze modellen kunt uitproberen
Vakkundig advies van ervaren personeel
Gratis bezorging en montage op het vaste land van Nederland
Veilige aankoop: CBW-erkend

De voordelen van een verticaal opklapbed

Een verticaal opklapbed heeft natuurlijk, net als bij een slaapbank en bedkast, als grootste voordeel dat het ruimte bespaart. Over het algemeen maken onze klanten de keuze voor een verticaal opklapbed als ze niet altijd een bed in de ruimte willen hebben staan. Wordt het bed gebruikt, dan kan het gemakkelijk uitgeklapt worden. Heeft u de ruimte nodig, dan klapt u het bed gemakkelijk weer in.

Onze verticale opklapbedden hebben nog een groot voordeel, want dankzij de efficiënte gasveren kost het nauwelijks kracht om het opklapbed in- én uit te klappen. En weet u wat ook handig is? Wij hebben een aantal varianten waar u het beddengoed ook mee kunt opklappen. De bevestigingsbanden houden dan het matras en het beddengoed op zijn plek. Het is dan wel handig om rekening te houden met de keuze van de dikte van het matras.

Een verticaal opklapbed of horizontaal opklapbed, wat is het verschil?

Uiteraard zijn er verschillen tussen een horizontaal en een verticaal opklapbed. Afhankelijk van uw woonwensen kiest u welke variant het beste bij u past. Bij een verticaal opklapbed is het opklapbed minder breed en heeft u dus een minder brede muur nodig dan bij het horizontale opklapbed. Bij het uitklappen van het bed komt deze wel verder de kamer in. Bij een verticaal opklapbed ligt u met uw hoofdeinde tegen de muur. Bij een horizontaal opklapbed ligt u met uw lichaam langs de muur. Over het algemeen betekent dit dat u bij een verticaal opklapbed aan beide zijdes kunt uitstappen en bij een horizontaal opklapbed aan één zijde of bij het voeteneinde. Heeft u toch nog wat meer uitleg nodig? Geen probleem. Onze adviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Verschillende soorten opklapbedden

U kunt bij ons terecht voor een ruim assortiment verticale opklapbedden. Onze opklapbedden zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, zodat u altijd een variant vindt die perfect bij uw wensen en uw interieur past. Zo kunt u gaan voor een opklapbed 1 persoon of een opklapbed 2 persoons, maar ook voor opklapbedden met tafel, bureau en opklapbedden met bank. Laat u vooral lekker online inspireren of kom gezellig langs in onze showroom!

Bezoek onze showroom

U bent uiteraard welkom in onze showroom in Amsterdam! Wij zijn zes dagen in de week geopend en u kunt rondstruinen in een ruime showroom van 600 m² met meer dan 60 verschillende bedden. Onze experts staan klaar met een lekker kopje koffie om u verder te helpen. Wilt u liever zelf even kijken? Ook geen probleem! Mogen wij u snel verwelkomen?

Adres showroom

Easy Living BV
Middenweg 109-113A
1098 AH, Amsterdam

Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30 uur
Dinsdag: 09:00 - 17:30 uur
Woensdag: 09:00 - 17:30 uur
Donderdag: 09:00 - 17:30 uur
Vrijdag: 09:00 - 17:30 uur
Zaterdag: 09:00 - 17:00 uur

Neem contact met ons op

Heeft u nu al vragen over onze verticale opklapbedden, dan kunt u gemakkelijk contact met ons opnemen. Bel bijvoorbeeld naar 020 663 11 61 of stuur een bericht via WhatsApp naar 06 82 94 1119. We zijn bereikbaar op dinsdag tot en met zaterdag tussen 09.00 en 17.00 uur. Stelt u liever uw vraag via onze website? Vul dan het onderstaande contactformulier in. We zullen u zo spoedig mogelijk voorzien van een reactie.

Laat u inspireren door Easy Living