Bedkast matrassen - Bespaar ruimte - Goede kwaliteit matrassen
Icon Aanbod
Ruim aanbod in onze showroom
Icon Advies
Vakkundig advies
Icon Bezorging Wit X2
Gratis bezorgd & gemonteerd in heel NL excl. de Wadden
Talen

SPECIAALZAAK IN SLAAPBANKEN & BEDKASTEN

Bedkast matrassen

Bedkast matrassen

Wilt u bij uw bedkast ook een matras kopen? Dat kan! U bent natuurlijk vrij om een matras te kiezen die bij uw wensen past. Wij hebben een mooie, passende collectie aan bedkast matrassen die geschikt zijn voor uw bedkast. Mocht u echter niet bij ons slagen, dan kunt u het matras ook elders kopen. U moet bij de keuze van het matras voor uw bedkast op twee dingen letten:

Het matras mag niet te dik zijn. Per bedkast kunnen wij aangeven wat de maximale dikte mag zijn van het matras. De bedkast moet natuurlijk wel kunnen sluiten!
Daarnaast adviseren wij geen matrassen te gebruiken met een latex vulling of traagschuim/memory/tempur. Deze vullingen zijn niet geschikt om rechtop te blijven staan, ze gaan dan zakken waardoor er een bobbel in het matras ontstaat. Koudschuim, Pocketvering, Binnenvering en Polyether matrassen zijn wel geschikt voor uw bedkast.
7 Resultaten

Filter

Toon per:

Sorteren op:

Uw bedkast dagelijks gebruiken

Een bedkast is in combinatie met een goed matras zeer geschikt om dagelijks te gebruiken. Dankzij de efficiënte gasveren kost het nauwelijks kracht om het bedkast in én uit te klappen. Ook handig: bij de meeste bedkasten kunt u het beddengoed mee opklappen als u hiermee rekening houdt bij de keuze van de dikte van het matras. Dankzij de bevestigingsbanden wordt het matras en beddengoed op zijn plek gehouden.

Gratis montage van uw bedkast

Wij bezorgen en monteren gratis uw bedkast in Nederland, behalve op de Wadden. Dit is een service die bij ons als speciaalzaak hoort. We helpen u bij het aankoopproces en bespreken de afleverlocatie met u zodat u zeker weet dat het bedkast van uw keuze goed past. Vervolgens komt ons eigen montageteam langs voor een mooie, veilige en deskundige montage van uw nieuwe bedkast. Na afloop nemen zij al het verpakkingsmateriaal weer mee. U kunt uw bedkast direct gebruiken!

Bezoek onze showroom

Wilt u meer weten over onze bedkasten en opklapbedden en de geschikte matrassen? Kom dan gerust vrijblijvend langs in onze uitgebreide showroom. Hier zijn meerdere bedkasten en opklapbedden aanwezig en ook onze volledige collectie aan matrassen. Onze ervaren adviseurs geven u graag de benodigde uitleg.

Gelijk kijken naar de slaapbanken en bedbanken? Geen probleem. Ook daar kunnen we passend advies over geven.

Contact opnemen

Heeft u vragen over de bedkasten? Neem dan contact met ons op via onderstaande telefoonnummers of stuur een e-mail.

Telefoon: 020-6631161 (ma t/m za)
Whatsapp: 06-82941119 (di t/m za)
E-mail: info@slaapbanken.nl

Laat u inspireren door Easy Living