Bedkast matrassen - bespaar ruimte - Easy Living .nl
Easy heeft een ruim aanbod in slaapbanken en opklapbedden
Ruim aanbod in onze showroom
Vakkundig Advies
Vakkundig advies
Wij leveren de slaapbanken en/of bedkasten bij u thuis
Gratis bezorgd & gemonteerd in heel NL excl. de Wadden
Talen

SPECIAALZAAK IN SLAAPBANKEN & BEDKASTEN

Bedkast matrassen

Wilt u bij uw bedkast ook een matras kopen? Dat kan! U bent natuurlijk vrij om een matras te kiezen die bij uw wensen past. Wij hebben een mooie, passende collectie aan bedkast matrassen die geschikt zijn voor uw opklapbed. Mocht u echter niet bij ons slagen, dan kunt u het matras ook elders kopen. U moet bij de keuze van het matras voor uw opklapbed op 2 dingen letten:

Het matras mag niet te dik zijn. Per bedkast kunnen wij aangeven wat de maximale dikte mag zijn van het matras. De bedkast moet natuurlijk wel kunnen sluiten!
Daarnaast adviseren wij geen matrassen te gebruiken met een latex vulling of traagschuim/memory/tempur. Deze vullingen zijn niet geschikt om rechtop te blijven staan, ze gaan dan zakken waardoor er een bobbel in het matras ontstaat. Koudschuim, Pocketvering, Binnenvering en Polyether matrassen zijn wel geschikt voor uw bedkast.
7 Resultaten

Toon per:

Sorteren op:

Uw opklapbed dagelijks gebruiken

Een opklapbed is in combinatie met een goed matras zeer geschikt om dagelijks te gebruiken. Dankzij de efficiënte gasveren kost het nauwelijks kracht om het opklapbed in én uit te klappen. Ook handig: bij de meeste opklapbedden kunt u het beddengoed mee opklappen als u hiermee rekening houdt bij de keuze van de dikte van het matras. Dankzij de bevestigingsbanden wordt het matras en beddengoed op zijn plek gehouden.

Montage van uw bedkast/opklapbed

Wij bezorgen en monteren gratis uw opklapbed in Nederland, behalve op de Wadden. Dit is een service die bij ons als speciaalzaak hoort. We helpen u bij het aankoopproces en bespreken de afleverlocatie met u zodat u zeker weet dat het opklapbed van uw keuze goed past. Vervolgens komt ons eigen montageteam langs voor een mooie, veilige en deskundige montage van uw nieuwe opklapbed. Na afloop nemen zij al het verpakkingsmateriaal weer mee. U kunt uw opklapbed direct gebruiken!

Bezoek onze showroom

Wilt u meer weten over onze bedkasten en opklapbedden en de geschikte matrassen? Kom dan gerust vrijblijvend langs in onze uitgebreide showroom. Hier zijn meerdere opklapbedden aanwezig en ook onze volledige collectie aan matrassen. Onze ervaren adviseurs geven u graag de benodigde uitleg.

Contact opnemen

Heeft u vragen over de bedkasten? Neem dan contact met ons op via onderstaande telefoonnummers of stuur een e-mail.

Telefoon: 020-6631161 (ma t/m za)
Whatsapp: 06-82941119 (di t/m za)
E-mail: info@slaapbanken.nl