Bedbank 160 breed - Ook voor dagelijks gebruik - Ruime collectie
Icon Aanbod
Ruim aanbod in onze showroom
Icon Advies
Vakkundig advies
Icon Bezorging Wit X2
Gratis bezorgd & gemonteerd in heel NL excl. de Wadden
Talen

SPECIAALZAAK IN SLAAPBANKEN & BEDKASTEN

Bedbank 160 breed

Bedbank 160 breed

Een bedbank 160 is wellicht de juiste oplossing als u niet te veel plek heeft om een bank en een bed apart neer te zetten, maar toch in een groot bed wilt liggen. Een bedbank in uw woonkamer kan ook heel handig zijn als u gasten verwacht en u geen aparte logeerkamer heeft. Overdag heeft u dan een lekkere ruime bank waarop u kunt zitten, mocht het nodig zijn dan verandert u die in een handomdraai in een bed van 160 breed! Het kan natuurlijk ook goed zijn dat u zelf gebruik gaat maken van de bedbank. Easy Living heeft ook een collectie bedbanken 160 breed die zeer geschikt zijn voor dagelijks gebruik.

Ruime keus in bedbanken
Deskundig advies
Een grote showroom

Ruim assortiment bedbanken

Er zijn diverse manieren van uitklappen en bedsystemen beschikbaar binnen de bedbanken. Zeker als u veelvuldig gebruik gaat van de bedbank is het prettig om met een bedsysteem te werken waar er een aparte matras in zit, zodat het zit- en slaapdeel gescheiden is. Vervolgens zijn er dan ook vaak nog keuzes in diverse matrassoorten die in de bedbank 160 breed kunnen worden geplaatst.

Kom langs om alle mogelijke soorten stof of leder voor de bedbanken te bekijken en plof in de bank van uw keuze. Wij verzorgen de koffie of thee! Wanneer u uw keus gemaakt heeft kunnen wij de bedbank voor u bestellen bij de fabriek. Als deze bij ons magazijn is aangekomen, nemen wij contact met u op voor het maken van de afleverafspraak. Voor het bij u thuisbrengen op de plek van gebruik, worden geen extra kosten in rekening gebracht. Daarnaast melden wij nog graag dat Easy Living is aangesloten bij het CBW en dus een erkende woonwinkel is met voorwaarden die u goed beschermen bij het kopen van uw bedbank. Wij hopen u spoedig te mogen begroeten!

Laat u inspireren door Easy Living