Slaapbank 160 breed - Ruim assortiment - Voor ieder budget
Icon Aanbod
Ruim aanbod in onze showroom
Icon Advies
Vakkundig advies
Icon Bezorging Wit X2
Gratis bezorgd & gemonteerd in heel NL excl. de Wadden
Talen

SPECIAALZAAK IN SLAAPBANKEN & BEDKASTEN

Slaapbank 160 breed

Slaapbank 160 breed

Na de breedte van 140 centimeter is een slaapbank 160 breed de meest voorkomende bedmaat die wordt gekozen onder de slaapbanken. Een slaapbank 160 x 200 centimeter breed biedt een prima bedbreedte voor twee volwassenen. Of het biedt heel veel ruimte in uw eentje met ruimte voor een logé. Op deze pagina vind u alle slaapbanken die beschikbaar zijn met een bedmaat van 160 centimeter breedte. Gaat u een slaapbank kopen bij Easy Living? Dan profiteert u van:

Gratis bezorging door heel Nederland (excl. de Wadden)
Bericht ons via WhatsApp
Volledig op maat gemaakte slaapbanken
CBW-keurmerk
Showroom in Amsterdam

Bedbreedte (in cm)

Uitklaprichting

Levertijd

Kies uit diverse bedsystemen

Er zijn ook verschillende keuzes in bedsystemen, die afhankelijk van de manier waarop u de slaapbank wilt gaan gebruiken het beste bij u past. Wij hebben slaapbanken van 160 centimeter breed die geschikt zijn voor iedere nacht. U kiest zelf een soort matrasvulling. Alle slaapbanken hebben hun eigen uitgebreide stoffen collectie, waardoor u de slaapbank ook het uiterlijk kan geven die past bij uw wensen.

Heerlijk zitten én slapen met een slaapbank 160 breed

De slaapbanken in onze collectie kenmerken zich door kwaliteit en gebruiksgemak. Overdag kunt u heerlijk genieten van een prettig zitcomfort en ’s avonds tovert u in een handomdraai een bed tevoorschijn. Een slaapbank 160 breed is de ideale oplossing als u ruimte wil besparen. U heeft namelijk zowel het zitten als het slapen in 1 meubel verwerkt. Een slaapbank 160 x 200 breed bied een prima bedbreedte voor 2 volwassenen. Er zijn verschillende keuzes in de bedsystemen, die afhankelijk van de manier waarop u de slaapbanken wil gaan gebruiken het beste bij u past. Vaak is er ook nog te kiezen in verschillende soorten matrassen. Alle slaapbanken hebben hun eigen uitgebreide stoffencollectie, waardoor u de slaapbank ook het uiterlijk kan geven die past bij uw wensen.

Horizontaal of verticaal uitklappende bedbank

Bij de slaapbanken kunt u kiezen tussen een horizontale variant of een verticaal uitklappende bedbank. Wij noemen de horizontale variant de dwarsslaper. Bij een verticaal uitklappende slaapbank is de slaapbank minder breed en heeft u dus een minder brede ruimte nodig dan bij een dwarsslaper. Bij het uitklappen van het bed komt deze wel verder de kamer in. Bij een verticaal uitklappende slaapbank ligt u met uw hoofdeinde tegen de muur. Bij een slaapbank dwarsslaper ligt u met uw lichaam langs de muur. Over het algemeen betekent dit dat u bij een verticaal uitklappende slaapbank aan beide zijdes kunt uitstappen en bij een dwarsslaper aan één zijde of bij het voeteneinde moet uitstappen.

Afhankelijk van de woonruimte en uw wensen kiest u welke slaapbank het beste bij u past. Uiteraard kunnen wij u helpen bij deze keuze.

Een slaapbank 160 breed voor dagelijks gebruik

Uiteraard gaan wij bij Easy Living altijd voor de beste kwaliteit. Voor het dagelijks gebruik adviseren wij graag de slaapbanken met het royal mechaniek. Dit heeft te maken met de kwaliteit van het mechaniek en de stabiele bodem die erin wordt gebruikt. Het metalen mechaniek kan op een eenvoudige wijze worden uitgeklapt, zonder eerst de kussens van de bank te hoeven verwijderen. Het zitgedeelte is gescheiden van het slaapgedeelte. Mede doordat het hoeslaken om het matras kan blijven zitten, is dit onmiskenbaar een pré bij dagelijks gebruik. Bij een aantal slaapbanken is er een opbergruimte voor de hoofdkussens aanwezig. In deze slaapbank bedsysteem kunnen matrassen vanaf 14 cm dik. Er zijn al slaapbanken die een 16 cm, 18 cm of zelfs 20 cm dikke matras in het mechaniek hebben verwerkt! Vaak is er ook nog de keuze uit meerdere soorten matrassen, zodat je een ligcomfort kan uitkiezen die het beste bij jou past.

Een slaapbank 160 breed proberen in de showroom?

Wij hebben in onze showroom in Amsterdam een grote collectie slaapbanken die beschikbaar zijn met een bedbreedte van 160 cm breed. Bij ons kunt u meerdere slaapbanken bekijken en proberen. Wij begrijpen dat de aanschaf van een slaapbank een behoorlijke investering voor u kan zijn, dus wij denken graag met u mee en nemen de tijd voor u. Wij zijn goed bereikbaar vanaf de ring A10. Wij bezorgen en monteren uw slaapbank gratis binnen Nederland, exclusief de Wadden.

Vraag advies aan een van onze slaapbankspecialisten

Hou er wel rekening mee dat afhankelijk van het bedsysteem en het model dat de bank op zichzelf vaak breder zal zijn dan de matrasmaat van 160 centimeter. Op de productpagina’s kunt u meer informatie terugvinden over de werkelijke breedte van de slaapbank. Indien u nog vragen heeft, stelt u deze via ons telefoonnummer 020–663 11 61.

Info@slaapbanken.nl
020-6631161

Vragen over onze opklapbedden, bedkasten of bedbanken? Daar helpen wij u natuurlijk ook graag mee verder.

Adres:

Easy Living
Middenweg 109-113a
1098 AH Amsterdam

Laat u inspireren door Easy Living