Horizontaal opklapbed - Easy Living - Easy Living .nl
Easy heeft een ruim aanbod in slaapbanken en opklapbedden
Ruim aanbod in onze showroom
Vakkundig Advies
Vakkundig advies
Wij leveren de slaapbanken en/of bedkasten bij u thuis
Gratis bezorgd & gemonteerd in heel NL excl. de Wadden
Talen

SPECIAALZAAK IN SLAAPBANKEN & BEDKASTEN

Horizontaal opklapbed

Bij een horizontaal opklapbed ligt u langs de muur. Bij deze opklapbedden is de ruimte die ingenomen wordt iets breder dan de lengte van het bed. De totale diepte die het opklapbed nodig heeft bij het uitklappen is minder dan bij de verticale variant, waardoor deze modellen geschikter zijn voor smallere ruimtes. De horizontale opklapbedden hebben we in meerdere uitvoeringen en bedmaten beschikbaar. Voor zowel een éénpersoons als tweepersoons horizontaal opklapbed kunt u bij ons goed terecht!

Een score van 9,0 op basis van meer dan 300 reviews
Een showroom waar u vrijblijvend onze modellen kunt uitproberen
Vakkundig advies van ervaren personeel
Gratis bezorging en montage op het vaste land van Nederland
Veilige aankoop: CBW-erkend

Bij Easy Living vindt u een opklapbed passend bij uw stijl en wensen. In onze showroom kunt u alle modellen rustig bekijken en geven onze adviseurs u graag een passend advies. Heeft u nu al een vraag of wilt u meer informatie? Bel 020 663 11 61 of stuur een bericht via WhatsApp naar 06 82 94 1119

14 Resultaten

Toon per:

Sorteren op:

Bespaar ruimte met een horizontaal opklapbed

Afhankelijk van uw woonruimte kiest u een passend opklapbed. Voor smallere ruimtes is een horizontaal opklapbed geschikt, omdat het bed minder ver de kamer in uitklapt. Bij een horizontale variant ligt u met uw lichaam langs de kast van het bed, bij een verticaal opklapbed ligt u met uw hoofdeinde tegen de muur. U stapt aan één zijde uit het bed of via het voeteneinde. Bij een horizontaal opklapbed is de kast lager van hoogte dan bij het verticale model. Hierdoor houdt u wellicht een deel van de muur erboven vrij voor bijvoorbeeld wandplanken of u kunt spullen op de kast zetten. Sommige horizontale opklapbedden kunt u combineren met een bijpassende opzetkast, waardoor u extra opbergruimte creëert boven het bed en dus optimaal gebruik maakt van de ruimte.

Een- of tweepersoons horizontaal opklapbed

Of u nou op zoek bent naar een eenpersoons opklapbed, tweepersoons opklapbed of stapelopklapbed, wij hebben het! We beschikken in onze collectie ook over horizontale opklapbedden die gecombineerd kunnen worden met een bureau, zoals de bedkast Flat. De meeste opklapbedden hebben ook bijpassende opbergkasten om uw kamer compleet en efficiënt in te kunnen richten. De opklapbedden verschillen onderling van elkaar in o.a. uitvoering en maatvoering. Wij kunnen u in onze showroom de verschillen uitleggen en u helpen het opklapbed te vinden dat bij uw wensen past.

Bezoek onze showroom van 600m2 of neem contact op

Kom langs in onze showroom om een horizontaal opklapbed te bekijken en uit te proberen. We zijn goed bereikbaar vanaf de ring A10. Naast horizontale opklapbedden en bedkasten bieden we ook ruimtebesparende slaapbanken aan. U profiteert bij alle modellen van gratis bezorging & montage binnen Nederland. Voor de Waddeneilanden en België rekenen we een kleine toeslag. We begrijpen dat de keuze voor uw opklapbed een investering is, daarom nemen we graag de tijd voor u. Vragen? Neem contact op via het contactformulier of stuur een bericht via WhatsApp naar 06 82 94 1119. U ontvangt zo snel mogelijk een reactie.

Adres showroom

Easy Living BV
Middenweg 109-113A
1098 AH, Amsterdam

Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30 uur
Dinsdag: 09:00 - 17:30 uur
Woensdag: 09:00 - 17:30 uur
Donderdag: 09:00 - 17:30 uur
Vrijdag: 09:00 - 17:30 uur
Zaterdag: 09:00 - 17:00 uur