Horizontaal opklapbed - Snelle levering en gratis montage aan huis
Icon Aanbod
Ruim aanbod in onze showroom
Icon Advies
Vakkundig advies
Icon Bezorging Wit X2
Gratis bezorgd & gemonteerd in heel NL excl. de Wadden
Talen

SPECIAALZAAK IN SLAAPBANKEN & BEDKASTEN

Horizontaal opklapbed

Horizontaal opklapbed

Wilt u een opklapbed kopen, maar weet u nog niet helemaal wat u moet kiezen? Geen probleem, wij helpen u graag verder. Op deze pagina adviseren wij u graag over onze horizontale opklapbedden. Een horizontaal opklapbed is perfect geschikt voor een smalle ruimte. Bij deze variant ligt u namelijk langs de muur en het zal bij het uitklappen iets minder ruimte innemen dan bij de verticale variant. Wij hebben een ruim assortiment aan horizontale opklapbedden en deze zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen en bedmaten. Zo kunt u altijd een variant vinden die perfect bij u past. Laat u online inspireren en profiteer bij uw aankoop van de volgende voordelen:

Een score van 9,0 op basis van meer dan 300 reviews
Een showroom waar u vrijblijvend onze modellen kunt uitproberen
Vakkundig advies van ervaren personeel
Gratis bezorging en montage op het vaste land van Nederland
Veilige aankoop: CBW-erkend

Bedbreedte (in cm)

Uitklaprichting

Een horizontaal opklapbed, perfect om ruimte te besparen

Eigenlijk is het niet iets nieuws, want al onze bedden zijn een ruimte besparende oplossing en zo ook de horizontale variant. Zoals we in het begin al aangaven, is een horizontaal opklapbed perfect voor smallere ruimtes, vanwege de manier van uitklappen. U ligt namelijk met uw lichaam langs de muur en het bed klapt alleen in de breedte uit. Wat wel belangrijk om te weten is dat u maar aan een kant kunt uitstappen. Wilt u liever aan beide kanten uitstappen, dan kunt u beter gaan voor de verticale variant.

Wat wij vaak fijn vinden aan de horizontale variant, is dat de kast vaak lager van hoogte is dan bij de verticale variant. Hierdoor houdt u wat ruimte over voor bijvoorbeeld wandplanken of wat leuke accessoires. Sommige van onze horizontale opklapbedden zijn te combineren met een bijpassende opzetkast, waardoor u extra opbergruimte creëert boven het bed en nog meer optimaal gebruik kunt maken van de ruimte.

Een- of tweepersoons horizontaal opklapbed

U heeft de keuze gemaakt voor een horizontaal opklapbed. Ook hierin zijn dan weer verschillende varianten beschikbaar, zoals een eenpersoons opklapbed, tweepersoons opklapbed of stapelopklapbed. Een aantal van onze opklapbedden kunnen ook nog worden gecombineerd met een bureau, zoals bijvoorbeeld de bedkast Flat. De meeste opklapbedden hebben ook nog eens bijpassende opbergkasten om uw kamer compleet en efficiënt in te kunnen richten. Kortom, een ruime keuze! Wij kunnen u in onze showroom adviseren en helpen om uw ideale horizontale opklapbed te vinden.

Bezoek onze showroom van 600m2 of neem contact op

Als u langskomt in onze showroom, staan onze experts voor u klaar met een heerlijk kopje koffie en persoonlijk advies. Onze showroom in Amsterdam is gemakkelijk bereikbaar vanaf de ring A10. U kunt hier alle opklapbedden uitproberen en voelen. Heeft u een model gevonden wat perfect bij u past, dan profiteert u van gratis bezorging en montage binnen Nederland. (Voor de Waddeneilanden en België rekenen we een kleine toeslag). Heeft u vooraf al wat vragen? Neem dan gerust contact op via het contactformulier of stuur een bericht via WhatsApp naar 06 82 94 1119. U ontvangt zo snel mogelijk een reactie.

Adres showroom

Easy Living BV
Middenweg 109-113A
1098 AH, Amsterdam

Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30 uur
Dinsdag: 09:00 - 17:30 uur
Woensdag: 09:00 - 17:30 uur
Donderdag: 09:00 - 17:30 uur
Vrijdag: 09:00 - 17:30 uur
Zaterdag: 09:00 - 17:00 uur

Laat u inspireren door Easy Living