Alle bedkasten van Easy Living in Amsterdam - Easy Living .nl
Easy heeft een ruim aanbod in slaapbanken en opklapbedden
Ruim aanbod in onze showroom
Vakkundig Advies
Vakkundig advies
Wij leveren de slaapbanken en/of bedkasten bij u thuis
Gratis bezorgd & gemonteerd in heel NL excl. de Wadden
Talen

SPECIAALZAAK IN SLAAPBANKEN & BEDKASTEN

Bedkasten

Met bedkasten gebruikt u de ruimte in uw huis optimaal; u haalt uw bed tevoorschijn voor het slapen en in de ochtend klapt u de bedkast weer omhoog. Zo heeft u overdag meer ruimte in de kamer. Bij Easy Living heeft u keuze uit meer dan 20 soorten bedkasten. Ook profiteert u met een aankoop bij Easy Living van:

Een showroom van 600 m2 om alle bedkasten te proberen
In heel Nederland gratis levering en montage – behalve op de Waddeneilanden
CBW-erkend: áltijd een veilige aankoop
Vrijblijvend deskundig advies
58 Resultaten

Toon per:

Sorteren op:

Vragen over onze bedkasten?

Bij ons vindt u altijd een bedkast die past bij uw interieur. Bekijk onze bedkasten online en kom langs in onze showroom om de verschillende modellen te bekijken en proberen. Wilt u passend advies of heeft u vragen over onze bedkasten? We zijn te bereiken via 020 663 11 61. U kunt ook een WhatsAppbericht sturen naar 06 82941119.

Een bedkast: Het bed dat u opklapt

Een bedkast noemen we ook wel een opklapbed. Handig aan dit soort bedden is dat je ze in no time opklapt en zo meer ruimte creëert in je kamer. Ideaal dus voor kleinere slaapkamers, een tiny house of studio’s. Het op- en uitklappen van een bedkast kost dankzij het systeem van gasveren helemaal geen moeite!

De mogelijkheden van een bedkast

Bij onze bedkasten heeft u keuze uit diverse soorten en stijlen. Ook de keuze van matras is nog te bepalen, net als de mogelijke combinatie met een tafel, bureau of bank. Heeft u al een matras of wilt u dit elders kopen? We adviseren u graag over de maximale dikte en soorten matrasvullingen. Het opklappen van beddengoed is dankzij de bevestigingsbanden geen probleem. Deze banden houden alles op zijn plek. Sommige modellen kunt u uitbreiden met daadwerkelijke kastmodules, bureaus of banken. Bezoek onze showroom en doe inspiratie op over alle mogelijkheden met een bedkast.

Soorten bedkasten

Verticale bedkast
Bij een verticale bedkast ligt u met het hoofdeinde tegen de muur. Bij deze variant is de ruimte die de bedkast inneemt iets breder dan de gewenste matrasbreedte.

Horizontale bedkast
Bij de horizontale bedkast ligt u langs de muur. Bij deze variant is de ruimte die de bedkast inneemt iets breder dan de lengte van het bed. De totale diepte die de bedkast nodig heeft bij het uitklappen is minder dan bij de verticale variant, waardoor deze modellen geschikter zijn voor smallere ruimtes.

Bedkast inclusief bank
Bij deze variant wordt de bedkast gecombineerd met een bank. Overdag kunt u heerlijk op de bank zitten en ‘s avonds klapt u met gemak het bed uit. Op deze manier maakt u nog efficiënter gebruik van de ruimte en heeft u twee oplossingen in één.

Bedkast met tafel of bureau
De ideale bedkast om overdag aan te werken of te dineren. In de avond verandert u de kast met gemak in een bed. Deze bedkasten geven de ruimte een dubbele functie en zijn daarom zeer ruimtebesparend.

Stapelbed
Een bedkast kan ook worden uitgevoerd als een stapelbed. Deze variant werkt hetzelfde als een horizontale bedkast. U heeft echter twee slaapplekken boven elkaar, waardoor de ruimte die de bedkast uitgeklapt nodig heeft zeer gering is.

Bedkasten in diverse maten

Bij Easy Living koopt u bedkasten in diverse maten. We verkopen zowel eenpersoons als tweepersoons bedkasten. De grootst mogelijke matrasmaat bij de bedkasten is 1,80 m.
Daarnaast verkoopt Easy Living ook bedkasten met een bedlengte van 2,10 of zelfs 2,20 m!

Showroom

Wij bezorgen en monteren onze producten gratis bij u thuis. Voor bezorging op de Waddeneilanden of in België betaalt u een toeslag. Bekijk en probeer onze collectie uit in onze showroom in Amsterdam. Ons ervaren personeel voorziet u graag van passend advies over de perfecte bedkast of een passend opklapbed voor bij u thuis. Ontdek dan ook de voordelen van een opklapbed, bedbankslaapbank en nog veel meer. U vindt de showroom van Easy Living op het volgende adres:

Easy Living BV
Middenweg 109-113A
1098 AH Amsterdam
020 663 11 61
06 82941119
info@slaapbanken.nl

Klantenservice

Voor vragen of informatie over onze bedkasten, opklapbedden of andere producten belt u ons op 020 663 11 61 of stuurt u een bericht via WhatsApp naar 06 82941119. We zijn van dinsdag t/m zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur bereikbaar. We zijn ook online bereikbaar via het onderstaande contactformulier.