Bedkast éénpersoons - Easy Living - Easy Living .nl
Easy heeft een ruim aanbod in slaapbanken en opklapbedden
Ruim aanbod in onze showroom
Vakkundig Advies
Vakkundig advies
Wij leveren de slaapbanken en/of bedkasten bij u thuis
Gratis bezorgd & gemonteerd in heel NL excl. de Wadden
Talen

SPECIAALZAAK IN SLAAPBANKEN & BEDKASTEN

Eenpersoons bedkast

Maar voor 1 persoon een bedkast nodig? De éénpersoons bedkast variant hebben wij beschikbaar in de verticale en horizontale uitvoering. Deze bedkasten hebben wij in verschillende modellen en uitvoeringen. Zo kunt u de éénpersoons bedkast kiezen die het beste bij uw ruimte past.

Ruim aanbod van éénpersoons bedkasten
Een showroom waar u vrijblijvend onze modellen kunt uitproberen
Vakkundig advies van ervaren personeel
Gratis bezorging en montage op het vaste land van Nederland
Veilige aankoop: CBW-erkend

Bij Easy Living vindt u een bedkast of opklapbed passend bij uw stijl en wensen. In onze showroom kunt u alle modellen rustig bekijken en geven onze adviseurs u graag een passend advies. Heeft u nu al een vraag of wilt u meer informatie? Bel 020 663 11 61 of stuur een bericht via WhatsApp naar 06 82941119

19 Resultaten

Toon per:

Sorteren op:

Opklapbed 1 persoons; de ideale ruimtewinner

Voor dagelijks gebruik, de logé of uw (klein)kind kan het ideaal zijn om een opklapbed te hebben dat overdag niet te veel ruimte inneemt. Dankzij de aanwezige gasveren kost het nauwelijks kracht om de bedkast 1 persoons in én uit te klappen. Sommige modellen kunnen ook met gemak door een kind worden in- en uitgeklapt! Ook handig: bij de meeste opklapbedden kan het beddengoed mee worden opgeklapt als u hiermee rekening houdt bij de keuze van de matrasdikte. Dankzij de bevestigingsbanden wordt het matras en beddengoed op zijn plek gehouden. Een bedkast is in combinatie met een goed matras zeer geschikt om dagelijks te gebruiken.

Bedkast verticaal of een bedkast horizontaal

Twijfelt u welke variant het meest geschikt is voor uw bedkast 1 persoons? Onze adviseurs in de showroom helpen uw uiteraard graag met uw keuze. Bij een verticale bedkast is de bedkast minder breed en heeft u dus een minder brede muur nodig dan bij de horziontale bedkast. Bij het uitklappen van het bed komt deze wel verder de kamer in. Bij een verticaal opklapbed staat het hoofdeinde tegen de muur. Bij een horizontaal opklapbed ligt u met uw lichaam langs de muur. Over het algemeen betekent dit dat u bij een verticale bedkast aan beide zijdes kunt uitstappen en bij een horizontale bedkast aan één zijde of bij het voeteneinde.

Bezoek onze showroom of neem contact op

Kom langs bij onze showroom om de bedkasten 1 persoons te bekijken en uit te proberen. Wij hebben meerdere varianten die wij u kunnen laten zien en denken graag met u mee! Easy Living is goed bereikbaar vanaf de ring A10. We bezorgen en monteren uw bedkast 1 persoons gratis binnen Nederland, exclusief de Wadden. Ons eigen, ervaren montageteam draagt zorg voor een goede en veilige montage van uw opklapbed. Wij begrijpen dat de keuze voor een bedkast of opklapbed een investering is, daarom nemen wij graag de tijd voor u. Vragen? Bel ons gerust op 020-6631161 of stuur een bericht via WhatsApp naar 06-82941119.