Bedkast 1 persoons kopen? Ruimte besparend & montage aan huis
Icon Aanbod
Ruim aanbod in onze showroom
Icon Advies
Vakkundig advies
Icon Bezorging Wit X2
Gratis bezorgd & gemonteerd in heel NL excl. de Wadden
Talen

SPECIAALZAAK IN SLAAPBANKEN & BEDKASTEN

Bedkast éénpersoons

Bedkast 1 persoons

Als u onze website heeft bekeken, weet u dat u bij ons terecht kunt voor veel verschillende soorten bedkasten! Zo ook voor een bedkast 1 persoons. Deze variant is verkrijgbaar in de verticale en horizontale uitvoering. En ook deze varianten zijn er weer in verschillende modellen en uitvoeringen. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat u een bedkast 1 persoons kunt vinden die perfect bij u past.

Ruim aanbod van éénpersoons bedkasten
Een showroom waar u vrijblijvend onze modellen kunt uitproberen
Vakkundig advies van ervaren personeel
Gratis bezorging en montage op het vaste land van Nederland
Veilige aankoop: CBW-erkend

Bij Easy Living vindt u dus vast een bedkast of opklapbed passend bij uw stijl en wensen. In onze showroom kunt u alle modellen rustig bekijken en geven onze adviseurs u graag een passend advies. U kunt u ook lekker online laten inspireren. Heeft u nu al een vraag of wilt u meer informatie? Bel dan 020 663 11 61 of stuur een bericht via WhatsApp naar 06 82941119

Bedbreedte (in cm)

Uitklaprichting

13 Resultaten

Filter

Toon per:

Sorteren op:

Bedkast 1 persoons; de ideale ruimtewinner

Voor dagelijks gebruik, de logé of uw (klein)kind kan het ideaal zijn om een 'bed' te hebben dat overdag niet te veel ruimte inneemt. Dan is een bedkast 1 persoons ideaal! Overdag is het een kast voor al uw spullen en 's nachts tovert u het in een handomdraai om in een heerlijk bed.

Dankzij de aanwezige gasveren kost het nauwelijks kracht om de bedkast 1 persoons in én uit te klappen. Sommige modellen kunnen zelfs met gemak door een kind worden in- en uitgeklapt! En weet u wat ook handig is? Bij de meeste bedkasten kan het beddengoed mee worden opgeklapt. Het is dan wel handig om rekening te houden met de keuze van de matrasdikte. Hier adviseren wij u natuurlijk graag over.

Bedkast verticaal of een bedkast horizontaal

Deze ideale ruimtewinner is ook nog eens in twee verschillende varianten beschikbaar. Twijfelt u welke variant het meest geschikt is voor uw bedkast 1 persoons? Dan helpen onze adviseurs u graag verder. Hier alvast wat handige tips! Bij een verticale bedkast is de bedkast minder breed en heeft u dus een minder brede muur nodig dan bij de horziontale bedkast. Bij het uitklappen van het bed komt deze wel verder de kamer in. Bij een verticale bedkast staat het hoofdeinde tegen de muur. Bij een horizontale bedkast ligt u met uw lichaam langs de muur. Over het algemeen betekent dit dat u bij een verticale bedkast aan beide zijdes kunt uitstappen en bij een horizontale bedkast aan één zijde of bij het voeteneinde.

Uw bedkast 1 persoons kopen bij Easy Living? Kom langs in de showroom of neem contact op.

We kunnen ons voorstellen dat u het lastig vindt om online een keuze te maken. Er zijn zoveel mogelijkheden en u wilt natuurlijk niet de verkeerde bedkast kiezen. Kom daarom gezellig langs in onze showroom om het assortiment bedkasten 1 persoons te bekijken. We laten u verschillende varianten zien en denken graag met u mee!

Easy Living is goed bereikbaar vanaf de ring A10. We bezorgen en monteren uw bedkast 1 persoons gratis binnen Nederland, exclusief de Wadden. Ons eigen, ervaren montageteam draagt zorg voor een goede en veilige montage van uw bedkast. Wij begrijpen dat de keuze voor een bedkast of opklapbed een investering is, daarom nemen wij graag de tijd voor u. Vragen? Bel ons gerust op 020-6631161 of stuur een bericht via WhatsApp naar 06-82941119.

Laat u inspireren door Easy Living