Slaapbank met opbergruimte - Easy Living - Easy Living .nl
Easy heeft een ruim aanbod in slaapbanken en opklapbedden
Ruim aanbod in onze showroom
Vakkundig Advies
Vakkundig advies
Wij leveren de slaapbanken en/of bedkasten bij u thuis
Gratis bezorgd & gemonteerd in heel NL excl. de Wadden
Talen

SPECIAALZAAK IN SLAAPBANKEN & BEDKASTEN

Slaapbank met opbergruimte

Een slaapbank met opbergruimte is ideaal als u ook beddengoed en wellicht ook hoofdkussens kwijt wil kunnen. Echter bij de slaapbanken die werken met een mechaniek met een apart matras erin, is er geen ruimte meer voor een opbergruimte. Slaapbank Box is uitzondering op de regel, want bij dit model heeft de fabrikant slim gebruik gemaakt van de armleuningen als opbergruimte.

Een grote showroom in Amsterdam
Gratis bezorging op het vaste land van Nederland
Diverse maten slaapbanken
Ruime stof- en matraskeuze

Berg het dekbed op in uw slaapbank

De slaapbanken waarbij voldoende opbergruimte te vinden is zijn in de dwarsslapers. De opbergruimtes bevinden zich dan in een box of zak onder de bedden. Op deze pagina vindt u alle slaapbanken die een opbergruimte hebben. Als u hier meer vragen over heeft kunt u altijd contact met ons opnemen via 020-663 11 61.

17 Resultaten

Toon per:

Sorteren op:

Ook uw beddengoed kwijt in een slaapbank met opbergruimte!

Als u ook uw beddengoed en wellicht ook hoofdkussens kwijt wilt kunnen dan is een slaapbank met opbergruimte ideaal. De opbergruimte is vaak onder de slaapbank te vinden als u een deel van de slaapbank naar voren schuift of openklapt. De adviseurs in de showroom kunnen u hier uiteraard bij helpen om alle opbergvakken te laten zien die er beschikbaar zijn. Bij de slaapbanken die bedsystemen hebben met een apart mechaniek met een matras erin is er vaak geen ruimte meer voor een opbergvak. Dit omdat het mechanisme al de ruimte in de bank inneemt. Bij dit soort bedsystemen kunt u dan denken aan een slaapbank met een longchair. In de longchair zit namelijk vaak opbergruimte verborgen. Ook in de dwarsslaap slaapbanken zijn vaak opbergruimtes te vinden.

Horizontaal of verticaal uitklappende slaapbank

Bij de slaapbanken kunt u kiezen tussen een horizontale variant of een verticaal uitklappende slaapbank. Wij noemen de horizontale variant de dwarsslaper. Bij een verticaal uitklappende slaapbank is de slaapbank minder breed en heeft u dus een minder brede ruimte nodig dan bij een dwarsslaper. Bij het uitklappen van het bed komt deze wel verder de kamer in. Bij een verticaal uitklappende slaapbank ligt u met uw hoofdeinde tegen de muur. Bij een slaapbank dwarsslaper ligt u met uw lichaam langs de muur. Over het algemeen betekent dit dat u bij een verticaal uitklappende slaapbank aan beide zijdes kunt uitstappen en bij een dwarsslaper aan één zijde of bij het voeteneinde moet uitstappen.

Afhankelijk van de woonruimte en uw wensen kiest u welke variant het beste bij u past. Uiteraard kunnen wij u helpen bij deze keuze.

Easy Living, Slaapbanken.nl: de specialist op het gebied van slaapbanken

Al 35 jaar is Easy Living dealer in slaapbanken en bedbanken. U vindt in de showroom bij Easy Living een grote collectie slaapbanken. Zo kunnen wij u gemakkelijk al onze verschillende bedsystemen laten zien en voelen. De medewerkers van Easy Living beschikken over jarenlange ervaring in het adviseren over de mogelijkheden van bedbanken. Het eigen vakkundige montage en bezorgteam levert de bedbanken. Uw slaapbank wordt kosteloos op de plek van bestemming afgeleverd en eventueel gemonteerd. Wij nemen ook het verpakkingsmateriaal weer mee. U kunt direct van uw slaapbank gaan genieten!

Een slaapbank met opbergruimte kopen?

Wij hebben in onze showroom in Amsterdam een collectie met slaapbanken met opbergruimte. Bij ons kunt u diverse soorten slaapbanken bekijken en proberen. Wij begrijpen dat de aanschaf van een bedbank een behoorlijke investering voor u kan zijn, dus wij denken graag met u mee en nemen de tijd voor u. Wij zijn goed bereikbaar vanaf de ring A10. Wij bezorgen en monteren uw slaapbank gratis binnen Nederland, exclusief de Wadden.

Wij kunnen al uw vragen over de slaapbanken beantwoorden. Je kan ons op de volgende manieren bereiken:

Telefoon: 020-6631161 (ma t/m za)
Whatsapp: 06-82941119 (di t/m za)
e-mail: info@slaapbanken.nl