Slaapbank met opbergruimte - Multifunctioneel - Gratis montage
Icon Aanbod
Ruim aanbod in onze showroom
Icon Advies
Vakkundig advies
Icon Bezorging Wit X2
Gratis bezorgd & gemonteerd in heel NL excl. de Wadden
Talen

SPECIAALZAAK IN SLAAPBANKEN & BEDKASTEN

Slaapbank met opbergruimte

Slaapbank met opbergruimte

Met een slaapbank bespaar je al ruimte, maar wat denkt u van een slaapbank met nog eens extra opbergruimte? Fijn toch? Een slaapbank met opbergruimte is bijvoorbeeld ideaal als u ook beddengoed en wellicht de hoofdkussens kwijt wilt kunnen. Een fijne oplossing als u in een klein appartementje woont met weinig opbergruimte. Een win-win situatie.

Let er wel op dat er ook slaapbanken zijn die werken met een mechaniek met een apart matras erin. In dit geval is er geen ruimte meer om iets op te bergen. Kijk dus altijd goed bij de productomschrijving! Als u een slaapbank met opbergruimte koopt bij Easy Living, profiteer u gelijk van de volgende voordelen:

Een grote showroom in Amsterdam
Gratis bezorging op het vaste land van Nederland
Diverse maten slaapbanken
Ruime stof- en matraskeuze

Bedbreedte (in cm)

Uitklaprichting

Levertijd

15 Resultaten

Filter

Toon per:

Sorteren op:

Ook uw beddengoed kwijt in een slaapbank met opbergruimte!

We hebben het al eens eerder opgenoemd, maar als u een kleine ruimte heeft en uw beddengoed en hoofdkussen ook ergens kwijt wilt, dan is een slaapbank met opbergruimte ideaal! De opbergruimte is vaak onder de slaapbank te vinden als u een deel van de slaapbank naar voren schuift of openklapt. U hoeft dit uiteraard niet zelf uit te zoeken, want onze adviseurs in de showroom kunnen u hier bij helpen. Zij laten u alle opbergvakken zien die er beschikbaar zijn.

We hebben ook een aantal slaapbanken met een bedsysteem die een apart mechaniek met matras erin heeft. In dit geval is er geen ruimte meer voor uw beddengoed. Dit komt doordat het mechanisme al de ruimte in de bank inneemt. Wilt u wel een bank met zo'n specifiek mechaniek, kijk dan naar een longchair of een dwarsslaap bank. Deze hebben vaak wel nog opbergruimtes. Klinkt misschien ingewikkeld, maar dit kunnen wij u uiteraard ook uitleggen in de showroom of u kunt even contact met ons opnemen.

Horizontaal of verticaal uitklappende slaapbank

Zoals bij elk soort product wat wij verkopen, zijn er verschillende varianten en zo ook bij de slaapbank met opbergruimte. U kunt kiezen uit een horizontale variant of een verticaal uitklappende variant. Wij noemen de horizontale variant de dwarsslaper. De verticale variant is iets minder breed en daardoor heb je minder brede ruimte nodig dan bij de horizontale variant (de dwarsslaper). De verticale variant komt bij het uitklappen echter wel weer verder de kamer in.

Een ander voorbeeld is dat u bij de verticale variant met uw hoofdeinde tegen de muur ligt en bij de horizontale variant ligt u langs de muur. Kortom, bij de horizontale variant kan je aan een kant uit bed stappen en bij de verticale variant aan beide kanten. Het is maar net wat u wilt en fijn vindt natuurlijk. Afhankelijk van de woonruimte en uw wensen kiest u welke variant het beste bij u past. Uiteraard kunnen wij u helpen bij deze keuze.

Easy Living, de specialist op het gebied van slaapbanken

Al 35 jaar is Easy Living dealer in slaapbanken, bedbanken, bedkasten en opklapbedden. U vindt in onze showroom een grote collectie slaapbanken. Zo kunnen wij u gemakkelijk al onze verschillende bedsystemen laten zien en voelen. De medewerkers van Easy Living beschikken over jarenlange ervaring in het adviseren over de mogelijkheden van slaapbanken. Het eigen vakkundige montage en bezorgteam levert de slaapbanken. Uw slaapbank wordt kosteloos op de plek van bestemming afgeleverd en eventueel gemonteerd. Wij nemen ook het verpakkingsmateriaal weer mee. U kunt direct van uw nieuwe aanwinst gaan genieten! Leuk he, een slaapbank kopen?!

Een slaapbank met opbergruimte kopen?

Hebben wij u overtuigd en wilt u een slaapbank met opbergruimte kopen? Kom dan gezellig langs in onze showroom. U kunt diverce slaapbanken bekijken en uitproberen. Wij begrijpen dat de aanschaf van een slaapbank een behoorlijke investering voor u kan zijn, dus wij denken graag met u mee en nemen de tijd voor u. Wij zijn goed bereikbaar vanaf de ring A10. Wij bezorgen en monteren uw slaapbank gratis binnen Nederland, exclusief de Wadden.

Wij kunnen al uw vragen over de slaapbanken beantwoorden. U kunt ons op de volgende manieren bereiken:

Telefoon: 020-6631161 (ma t/m za)
Whatsapp: 06-82941119 (di t/m za)
e-mail: info@slaapbanken.nl

Laat u inspireren door Easy Living