Thuiswerken - weinig ruimte en oplossing nodig? - Easy Living
Icon Aanbod
Ruim aanbod in onze showroom
Icon Advies
Vakkundig advies
Icon Bezorging Wit X2
Gratis bezorgd & gemonteerd in heel NL excl. de Wadden
Talen

SPECIAALZAAK IN SLAAPBANKEN & BEDKASTEN

Thuiswerken en weinig ruimte?
Easy Living heeft ruimtebesparende oplossingen

Oplossingen voor thuiswerken

Thuiswerken. We ontkomen er niet meer aan. Maar hoe moet dat nou als u weinig ruimte hebt? Hoe creëert u een werkplek als u eigenlijk geen plek heeft? Zeker als de ruimte die beschikbaar is meerdere functies moet dienen is een oplossing vinden wel eens lastig. Wij kunnen ons voorstellen dat de vraag om thuis te werken ervoor zorgt dat ruimtes in huis opnieuw ingedeeld moeten worden. Wij denken graag met u mee. Easy Living beschikt over meerdere ruimtebesparende oplossingen! Denk aan een bed met bureau of een inklapbaar bureau. Denk bijvoorbeeld ook aan onze opklapbedden. Deze zijn namelijk mooi te combineren met een tafel of bureau. Een opklapbed met inklapbare tafel kan ook zeker als oplossing dienen. Wij lichten voor u graag 3 ruimtebesparende oplossingen toe:

Met onze ruimtebesparende oplossingen willen wij zorgen dat je ook in een kleine ruimte ergens een plek kan creëren waar je thuis kan werken. Onze oplossingen zijn zeer gemakkelijk in gebruik en zorgen meestal dat zij in een handomdraai transformeren van bureau/ tafel naar bed. Een multifunctioneel meubel is de oplossing bij gebrek aan ruimte.

Ook interesse om een thuiswerkplek en dit eventueel te combineren met een bed en wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij zijn goed bereikbaar via telefoon, e-mail en WhatsApp. Liever een videogesprek inplannen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Onze ervaren adviseurs denken graag met u mee! Wij leveren en monteren uw ruimtebesparende oplossing gratis bij u thuis op de gewenste locatie. Dit geldt voor heel Nederland (excl. de Wadden). Om een indruk te geven van de 3 oplossingen die wij o.a. aanbieden kunt u hieronder klikken op de oplossing van uw keuze om meer informatie te verkrijgen.