Inklapbaar bureau- bureau in kast - ruimtebesparend!- Easy Living
Icon Aanbod
Ruim aanbod in onze showroom
Icon Advies
Vakkundig advies
Icon Bezorging Wit X2
Gratis bezorgd & gemonteerd in heel NL excl. de Wadden
Talen

SPECIAALZAAK IN SLAAPBANKEN & BEDKASTEN

Inklapbaar bureau

Een inklapbaar bureau is handig als u niet veel ruimte heeft, maar toch ergens een fijne werkplek voor u zelf wilt creëren. Een plek waar u zich even af kunt zonderen om uw werk uit te voeren. De inklapbare bureaus die wij hebben zijn verwerkt in een kast. Dit is prettig voor als u na het thuiswerken niet tegen uw werkspullen aan wilt kijken. Een rommelig bureau is verleden tijd! Op deze manier creëert u ook rust in de kleinere ruimte. Het bureaublad is zeer gemakkelijk te openen en weer in te klappen. Van binnen geven de kasten de mogelijkheid om veel spullen in op te bergen. Tegen een meerprijs kunt u er ook een USB aansluiting en stekkerdoos in krijgen, zodat ook een stroom en oplaadpunt voor uw laptop en telefoon binnen handbereik is!

Easy Living, specialist in ruimtebesparende oplossingen

Al 35 jaar is Easy Living een speciaalzaak in ruimtebesparende oplossingen. In Amsterdam hebben wij een ruime showroom met ruim 50 slaapbanken en 20 opklapbed programma's. Ook hebben wij daarnaast andere oplossingen, zoals een inklapbaar bureau, die wij verkopen. Wij werken met ervaren adviseurs die ervoor zorgen dat ze goed naar uw wensen luisteren en met u meedenken. Ook werken wij met een eigen bezorgteam. Bezorging en montage is kosteloos in Nederland. Alleen voor de Wadden moeten wij een toeslag vragen.

Inklapbaar bureau aan te passen naar uw stijl

Ieder inklapbaar bureau kan worden gekozen in diverse kleuren/ afwerkingen. Ook kun je 2 afwerkingen combineren. Op deze manier kun je het meubel een afwerking kiezen die het beste past bij uw huidige interieur. Ook zijn er extra opties mogelijk, zoals bijvoorbeeld een extra inzetkast voor opbergruimte of verlichting. Denk voor uw bezoek aan onze showroom goed na over de plek waar u het wilt hebben en de beschikbare afmetingen die de ruimte heeft. Zo kunnen onze adviseurs met u meedenken welke oplossing en uitvoering het beste bij u past.