Bedkast verticaal - showroom bedkasten - Easy Living .nl
Easy heeft een ruim aanbod in slaapbanken en opklapbedden
Ruim aanbod in onze showroom
Vakkundig Advies
Vakkundig advies
Wij leveren de slaapbanken en/of bedkasten bij u thuis
Gratis bezorgd & gemonteerd in heel NL excl. de Wadden
Talen

SPECIAALZAAK IN SLAAPBANKEN & BEDKASTEN

Verticale bedkast

Bespaar ruimte in uw woonruimte of slaapkamer met de verticale bedkast van Easy Living. Klap de bedkast uit wanneer het tijd is om te slapen en berg het bed overdag weer op. Het voordeel van een verticaal opklappende bedkast is dat deze opgeklapt minimale ruimte inneemt en u het maximale uit uw ruimte haalt. Bij Easy Living vindt u diverse bedmaten en modellen die bij elk interieur passen.

Ruime showroom in Amsterdam van 600 m²
Gratis montage en levering op het vasteland van Nederland
Zeker van uw aankoop: CBW-erkende winkel
Vakkundig advies van onze experts

Bekijk ons online aanbod of kom langs in onze showroom in Amsterdam waar u uw nieuwe bedkast in alle rust kunt testen. Heeft u een vraag? Stuur een bericht via WhatsApp naar 06 82941119 of neem telefonisch contact met ons op via 020 6631161.

35 Resultaten

Toon per:

Sorteren op:

Verticaal openklappende bedkast: een ruimtebesparende oplossing

Heeft u een kamer waar u de ruimte optimaal wilt benutten? Kies dan voor een verticale bedkast. De handige opklapfunctie zorgt ervoor dat het bed nooit onnodig veel ruimte in beslag neemt. Bedenk eens hoeveel ruimte u kunt besparen als het bed niet altijd in de kamer hoeft te staan. U kunt zo een logeerkamer of een kleinere slaapkamer ook voor andere doeleinden gaan gebruiken met de ruimte die u bespaart. Een bedkast is ook geschikt voor studio’s en tiny houses.

Hoe werkt een verticale bedkast?

Met een verticale bedkast ligt u met uw hoofdeinde tegen de muur aan. Het bed klapt daardoor in de diepte iets verder uit dan bij een horizontale bedkast. De bedkast ziet er overdag uit als een reguliere kast en is ’s avonds te transformeren in een heerlijke slaapplek.

Combineer de verticale bedkast met tafel, bureau óf bank

In ons assortiment vindt u niet alleen verticale bedkasten in verschillende bedmaten en uitvoeringen, maar zijn er ook nog meer opties te verkrijgen. Een verticale bedkast kan namelijk ook worden gecombineerd met tafelbureau óf bank. Door één van deze items toe te voegen aan de bedkast geeft u de bedkast een dubbele functie en zijn de bedkasten daarom extra ruimtebesparend. De bedkast klapt over de tafel, bureau of bank uit waardoor het ook zeer gebruiksvriendelijk is. Naast deze varianten van de verticale bedkast verkopen wij ook verticale bedkasten met een bed langer dan 200 cm.

Test uw nieuwe bed uit

Het aanschaffen van een bed doet u niet zomaar: het is daarom belangrijk dat u helemaal tevreden bent met uw nieuwe bedkast. Bezoek onze showroom van 600 m² in Amsterdam. We laten u graag ons aanbod verticale bedkasten zien en geven u persoonlijk advies.

Neem contact met ons op

Wilt u weten of een bedkast in uw woning past of heeft u een andere vraag? Stuur uw vraag naar ons toe via WhatsApp via 06 82941119 of neem telefonisch contact met ons op via 020 6631161. U kunt ook een e-mail sturen naar info@slaapbanken.nl.