Bedkast verticaal - Ideaal voor smalle ruimtes - Gratis montage
Icon Aanbod
Ruim aanbod in onze showroom
Icon Advies
Vakkundig advies
Icon Bezorging Wit X2
Gratis bezorgd & gemonteerd in heel NL excl. de Wadden
Talen

SPECIAALZAAK IN SLAAPBANKEN & BEDKASTEN

Bedkast verticaal

Bedkast verticaal

Zoekt u de ideale oplossing om ruimte te besparen in uw woonruimte of slaapkamer? Kies dan een bedkast verticaal van Easy Living. U klapt het bed uit wanneer het tijd is om te gaan slapen en bergt het bed overdag weer gemakkelijk op. Een groot voordeel van een verticale bedkast is dat deze opgeklapt minimale ruimte inneemt en u het maximale uit uw ruimte kunt halen. Wij bieden diverse bedmaten en modellen aan, die bij elk interieur passen. Laat u online adviseren of kom gezellig naar de showroom en profiteer van de volgende voordelen:

Ruime showroom in Amsterdam van 600 m²
Gratis montage en levering op het vasteland van Nederland
Zeker van uw aankoop: CBW-erkende winkel
Vakkundig advies van onze experts

Bedkast verticaal: een ruimtebesparende oplossing

We hebben het natuurlijk al aangegeven, maar als u een kamer heeft waar u de ruimte optimaal wilt benutten, dan is de verticale bedkast de ideale oplossing. De handige opklapfunctie zorgt ervoor dat het bed nooit onnodig veel ruimte in beslag neemt. Bedenk bijvoorbeeld eens hoeveel ruimte u kunt besparen als het bed niet altijd in de kamer hoeft te staan. Zo kunt u uw logeerkamer of kleinere slaapkamer ook voor andere doeleinden gaan gebruiken. Een bedkast is niet alleen geschikt voor een logeerkamer, maar kan ook perfect in studio’s en tiny houses. Kortom; perfect om ruimte te besparen.

Hoe werkt een verticale bedkast?

U weet nu dat u ruimte kunt besparen, maar hoe werkt zo'n verticale bedkast eigenlijk? Met een bedkast verticaal ligt u met uw hoofdeinde tegen de muur aan. Het bed klapt dus in de diepte iets verder uit dan in de breedte. Wilt u liever dat het bed in de breedte uitklapt, dan zou u voor een horizontale bedkast moeten gaan. Een verticale bedkast is ideaal voor wat smallere ruimtes. Overdag kunt u deze perfect gebruiken als kast en opbergruimte en 's avonds kunt u hem transformeren in een heerlijke slaapplek. Wilt u de bedkast optimaal gebruiken? Combineer hem dan met een tafel, bureau of bank.

Combineer de bedkast verticaal met tafel, bureau of bank

Een bedkast ook nog combineren met een tafel, bureau of bank? Ja, het is allemaal mogelijk. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor verschillende bedmaten en uitvoeringen, maar er zijn ook veel verschillende opties beschikbaar. Die opties zijn dus een bedkast met tafelbureau óf bank. Voegt u een van deze opties toe, dan maakt u uw bedkast nog multifunctioneler! Zo'n bedkast is ook ontzettend gebruiksvriendelijk, want u klap hem gemakkelijk over de tafel, bureau of bank uit. Ideaal toch?

Test uw nieuwe bed uit

We kunnen ons voorstellen dat u niet zomaar een bedkast aanschaft en dat u zeker wilt weten dat u de juiste keuze maakt. Onze specialisten vinden het ook erg belangrijk dat u tevreden bent en geven u dan ook graag persoonlijk advies. Maak een afspraak of kom langs in onze showroom in Amsterdam. Met ruim 600 m² zit er vast een bedkast tussen die perfect bij uw wensen en behoeften past.

Vragen? Neem contact met ons op

Heeft u gelijk al wat vragen, dan kunt u gemakkelijk met ons contact opnemen. Stuur uw vraag naar ons toe via WhatsApp via 06 82941119 of neem telefonisch contact met ons op via 020 6631161. U kunt ook een e-mail sturen naar info@slaapbanken.nl. Dan helpen wij u uiteraard graag verder.

Heeft u een vraag over onze andere producten? Geen probleem! Wij geven ook graag advies over onze slaapbanken, opklapbedden en bedbanken.

Laat u inspireren door Easy Living