slaapbank uitverkoop & bedkasten uitverkoop - Easy Living
Easy heeft een ruim aanbod in slaapbanken en opklapbedden
Ruim aanbod in onze showroom
Vakkundig Advies
Vakkundig advies
Wij leveren de slaapbanken en/of bedkasten bij u thuis
Gratis bezorgd & gemonteerd in heel NL excl. de Wadden
Talen

SPECIAALZAAK IN SLAAPBANKEN & BEDKASTEN

Slaapbank uitverkoop

Bekijk hier onze aantrekkelijk geprijsde showroommodellen van de uitverkoop. Een voordeel van een showroommodel? Snel leverbaar !! Wij hopen via de productpagina's u zo goed mogelijk te informeren en u een beeld te geven van het product. Wij kunnen ons voorstellen dat u toch nog wat vragen heeft of u een nog beter beeld wilt krijgen van de slaapbank of bedkast. Stel die dan gemakkelijk via WhatsApp, telefoon of e-mail.

4 Resultaten

Toon per:

Sorteren op:

Op zoek naar een slaapbank in de uitverkoop of een bedkast? Wij komen hem gratis bezorgen!

Wij zijn al ruim 35 jaar een speciaalzaak in slaapbanken en bedkasten. Bij ons als speciaalzaak profiteert u ook van onze service. Dit betekent dat wij het showroommodel kosteloos bij u komen thuisbezorgen! (vaste land van Nederland) Wij zorgen dat de slaapbank of de bedkast keurig bij u thuis wordt neergezet en eventueel gemonteerd. Als wij weg gaan kunt u meteen genieten van uw nieuwe slaapbank of bedkast! Het voordeel van een slaapbank of bedkast uit de uitverkoop is dat u niet te maken heeft met lange levertijden.

Wilt u eerst het product uitproberen? Wees welkom in onze showroom. Al onze showroommodellen zijn in onze showroom uit te proberen. Onze adviseurs staan voor u klaar om meer uit te leggen over het bedsysteem. Neem voordat u ons komt bezoeken thuis goed de afmetingen op, zodat u zeker weet welke ruimte u beschikbaar heeft. Moet de slaapbank of bedkast bij u naar boven via de trap? Denk dan ook na of dit wellicht problemen geeft. Bij twijfel is het verstandig om daar foto's of een filmpje van te maken en die aan ons te laten zien tijdens uw bezoek. Dan kunnen wij met u meekijken of wij wellicht problemen zien in het naar boven brengen.