Bedkast met bed langer dan 200 cm! Meer lengte - Easy Living .nl
Icon Aanbod
Ruim aanbod in onze showroom
Icon Advies
Vakkundig advies
Icon Bezorging Wit X2
Gratis bezorgd & gemonteerd in heel NL excl. de Wadden
Talen

SPECIAALZAAK IN SLAAPBANKEN & BEDKASTEN

Bedkast met bed langer dan 200 cm

Bedkast met langer bed dan 200 cm

Ook voor een bedkast met bed langer dan 200 cm kunt u bij ons terecht. Enkele bedkasten in ons assortiment kunnen geleverd worden met een bedlengte langer dan 200 cm! Wij hebben in  drie van onze bedkast modellen de keuze voor een langere bedlengte, denk aan 210 cm. Bedkast Easy kan zelfs geleverd worden met een bedlengte van 220 cm.

Een showroom waar u vrijblijvend onze modellen kunt uitproberen
Vakkundig advies van ervaren personeel
Gratis bezorging en montage op het vaste land van Nederland
Veilige aankoop: CBW-erkend

Bij Easy Living vindt u een bedkast of opklapbed passend bij uw stijl en wensen. In onze showroom kunt u alle modellen rustig bekijken en geven onze adviseurs u graag een passend advies. Heeft u nu al een vraag of wilt u meer informatie? Bel 020 663 11 61 of stuur een bericht via WhatsApp naar 06 82941119

Bedbreedte (in cm)

Uitklaprichting

6 Resultaten

Filter

Toon per:

Sorteren op:

Een bedkast met een langer bed voor meer comfort

Heeft u liever een bed met meer lengte dan 200 centimeter? Wij beschikken over meerdere bedkasten met bed langer dan 200 cm die een matraslengte bieden van 210 centimeter. We hebben er zelfs één van 220 centimeter! Uw bedkast wordt zelf iets hoger, maar daardoor kan er een langer matras in! Dankzij de efficiënte gasveren kost het, ondanks het grotere bed, nauwelijks kracht om het opklapbed in én uit te klappen. Wat eveneens heel handig is, is dat het bij de meeste opklapbedden geen probleem is om het beddengoed mee op te klappen. Hou daarbij wel rekening met de matrasdikte wanneer u een matras uitkiest. Dankzij de bevestigingsbanden wordt het matras en beddengoed op zijn plek gehouden.

Een opklapbed is geschikt voor iedere nacht

Een opklapbed is, in combinatie met een goed matras, zeer geschikt om elke dag te gebruiken. Wij verkopen ook verschillende matrassen die geschikt zijn voor het gebruik in een bedkast met een bedlengte van 210 óf 220 centimeter. Het is belangrijk om bij de keuze van het matras op een paar dingen te letten:

Het matras mag niet te dik zijn. Per bedkast kunnen wij aangeven wat de maximale matrasdikte mag zijn. De bedkast moet natuurlijk wel kunnen sluiten!
Daarnaast adviseren wij om geen matrassen te gebruiken met een latex vulling of een vulling van traagschuim/memory/tempur. Deze vullingen kunnen er niet tegen om rechtop te staan, waardoor ze zakken en u een bobbel in uw matras krijgt.

Uiteraard kunnen onze ervaren adviseurs u helpen een passend matras uit te kiezen in onze showroom.

Montage van uw bedkast/opklapbed

Wij bezorgen en monteren uw opklapbed gratis binnen het vaste land van Nederland. Deze service mag u verwachten van een speciaalzaak. Tijdens het aankoopproces stellen wij u een aantal vragen die belangrijk zijn voor de aflevering van het opklapbed. Het is namelijk van belang dat het opklapbed goed naar binnen gebracht kan worden. Uiteraard helpen we u om ervoor te zorgen dat u het juiste opklapbed kiest. Voor de montage van uw opklapbed werken wij met ons eigen montageteam. Deze monteurs zullen ervoor zorgen dat uw opklapbed mooi, maar vooral ook veilig, wordt gemonteerd bij u op locatie. Het verpakkingsmateriaal nemen zij weer mee. Na ons vertrek is het opklapbed direct klaar voor gebruik!

Bekijk een bedkast met langer opklapbed in onze showroom

U bent zes dagen per week van harte welkom in onze showroom in Amsterdam. We hebben een ruime showroom met diverse bedkasten waar we u vrijblijvend adviseren. Aangezien wij begrijpen dat de aanschaf van een opklapbed een investering is, nemen we graag de tijd voor u! Onze showroom is goed te bereiken vanaf de ring A10.

Adres showroom

Easy Living
Middenweg 109-113A
1098 AH, Amsterdam

Openingstijden

Maandag  13.00 uur - 17.30 uur
Dinsdag  09.00 uur - 17.30 uur
Woensdag  09.00 uur - 17.30 uur
Donderdag  09.00 uur - 17.30 uur
Vrijdag  09.00 uur - 17.30 uur
Zaterdag  09.00 uur - 17.00 uur

Laat u inspireren door Easy Living