Luxe slaapbank - Luxe en comfort - Voor dagelijks gebruik
Icon Aanbod
Ruim aanbod in onze showroom
Icon Advies
Vakkundig advies
Icon Bezorging Wit X2
Gratis bezorgd & gemonteerd in heel NL excl. de Wadden
Talen

SPECIAALZAAK IN SLAAPBANKEN & BEDKASTEN

Luxe slaapbank

Een slaapbank heeft niet altijd een luxe imago, maar wist u dat wij wel degelijk luxe slaapbanken in ons assortiment hebben. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en daarom kunt u ook bij ons terecht voor een luxe slaapbank of design slaapbank. Deze slaapbanken zijn perfect voor dagelijks gebruik en bieden een hoog comfort. Ontdek al onze verschillende modellen en vind een luxe slaapbank die perfect bij uw wensen en behoeften past. Koopt u een slaapbank bij Easy Living, dan profiteert u gelijk van de volgende voordelen:

Ruim aanbod luxe slaapbanken
Al 35 jaar een speciaalzaak in slaapbanken
Meer dan 600 positieve klantenbeoordelingen!

Bedbreedte (in cm)

14 Resultaten

Filter

Toon per:

Sorteren op:

Jarenlang plezier van een luxe slaapbank

Een slaapbank kan een grote investering zijn en wij snappen dat u dan een slaapbank wilt van hoge kwaliteit. Als u op zoek bent naar een slaapbank die u dagelijks kunt gebruiken, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment luxe slaapbanken en garanderen dat u jaren met plezier van onze stevige slaapbanken kunt genieten. Wij stellen hoge eisen aan onze slaapbanken, want als u iedere nacht op de luxe slaapbank moet slapen, is het van belang dat uw slaapbank goed blijft.

Wat is belangrijk als u een luxe slaapbank gaat kopen? Wij adviseren altijd om te kijken naar de kwaliteit van het bedsysteem, het matras en het ander gebruikte materiaal. Als u verder leest, geven wij alvast wat handige tips. Komt u liever langs in onze showroom? Ook geen probleem! U bent van harte welkom.

Ons advies voor een luxe slaapbank

U heeft uw keuze gemaakt en wilt een luxe slaapbank van Easy Living dagelijks gebruiken. Wij adviseren dan onze slaapbanken met het royal mechaniek. Dit heeft alles te maken met de kwaliteit van dit mechaniek en de bodem die hierin gebruikt wordt. Het metalen mechaniek kan op eenvoudige wijze worden uitgeklapt, zonder eerst de kussens van de bank hoeven te halen. Het hoeslaken kunt u om het matras laten zitten, waardoor ook dit niet verwijdert hoeft te worden. Dit maakt het nog fijner voor dagelijks gebruik, omdat u niet iedere keer opnieuw uw bed hoeft op te maken. Bij een aantal van onze luxe slaapbanken is er zelfs opbergruimte aanwezig voor de hoofdkussens.

Het zitgedeelte is gescheiden van het slaapgedeelte, waardoor u altijd comfort blijft behouden. In het royal mechaniek kunnen matrassen vanaf 14 cm dik. Een aantal van onze luxe slaapbanken bevatten een matras van wel 16, 18 of 20 cm dik. U kunt kiezen uit verschillende soorten matrassen, zodat u zelf kunt kiezen welk ligcomfort het beste bij u past.

Easy Living, de specialist op het gebied van luxe slaapbanken

Wij van Easy Living zijn al meer dan 35 jaar dealer in slaapbanken, bedbanken, bedkasten en opklapbedden. We kunnen onszelf daarom inmiddels zeker specialist noemen. Door de jaren heen hebben wij ons assortiment uitgebreid en hierdoor kunt nu u ook bij ons terecht voor een grote collectie design slaapbanken. U bent van harte welkom in onze showroom, zodat wij u al onze verschillende bedsystemen kunnen laten zien en voelen. Wij adviseren u dan graag en geven persoonlijk advies. Mogen wij u verwelkomen in onze showroom in Amsterdam?

Laat uw luxe slaapbank gratis bij u thuisbezorgen

Heeft u geen advies nodig en weet u precies wat u wilt, dan is dat natuurlijk ook geen probleem. U kunt uw luxe slaapbank gemakkelijk online bij ons bestellen. Uw luxe slaapbank wordt kosteloos op de plek van bestemming afgeleverd, zelfs als dit een paar trappen omhoog lopen is,  en eventueel gemonteerd. Wij nemen ook het verpakkingsmateriaal weer mee, zodat u direct van uw design slaapbank kunt gaan genieten.

Een luxe slaapbank proberen in de showroom?

Wij kunnen ons ook voorstellen dat u het spannend vindt om uw slaapbank online te kopen op basis van een plaatje en informatie. Zoals gezegd, bent u natuurlijk van harte welkom in onze showroom. Onze ervaren adviseurs staan voor u klaar met een heerlijk kopje koffie om u door onze showroom te leiden. U kunt verschillende luxe slaapbanken uitproberen, zodat u zeker weet dat u een variant kiest die perfect bij u en uw interieur past. U legt hierbij zelf de lat tot hoever u wilt gaan in combinatie met uw wensen. Zo komen we samen tot de perfecte aankoop! Zien wij u snel?

Adres showroom

Easy Living
Middenweg 109-113A
1098 AH, Amsterdam

Openingstijden showroom

Maandag:  13.00 uur -17.30 uur
Dinsdag:  09.00 uur -17.30 uur
Woensdag:  09.00 uur -17.30 uur
Donderdag:  09.00 uur -17.30 uur
Vrijdag:  09.00 uur -17.30 uur
Zaterdag:  09.00 uur -17.00 uur

Laat u inspireren door Easy Living