Slaapbanken: een ruim aanbod! - Speciaalzaak - Easy Living .nl
Easy heeft een ruim aanbod in slaapbanken en opklapbedden
Ruim aanbod in onze showroom
Vakkundig Advies
Vakkundig advies
Wij leveren de slaapbanken en/of bedkasten bij u thuis
Gratis bezorgd & gemonteerd in heel NL excl. de Wadden
Talen

SPECIAALZAAK IN SLAAPBANKEN & BEDKASTEN

Slaapbanken

Op zoek naar kwalitatief goede slaapbanken? Easy Living Slaapbanken en Bedkasten biedt u:

Breed assortiment met meer dan 50 soorten slaapbanken
Een grote showroom om de modellen te testen
Gratis levering op het vasteland van Nederland
CBW- erkende speciaalzaak
Zeer ruime stofkeuze

In ons grote aanbod slaapbanken zit ongetwijfeld een variant voor uw interieur. Bent u nog niet helemaal zeker van het model? Onder het genot van een kopje koffie of thee bespreken we graag uw wensen voor een nieuwe slaapbank. We gaan dan aan de slag om voor u het ideale model te vinden. Kwaliteit en service staan bij Easy Living altijd voorop. De meeste slaapbanken in ons assortiment zijn verkrijgbaar in diverse maten. Onze collectie bestaat uit een ruimte keuze eenpersoons én tweepersoons slaapbanken. Liever een model die we op korte termijn kunnen leveren? Bekijk dan de aanbiedingen of onze webshop.

Om u te helpen met het maken van een keuze, vindt u in onderstaande rij overzichtelijk de verschillende bedsystemen waar u uit kunt kiezen of doe onze keuzehulp:

2 persoons slaapbank met Royal mechaniek
2 persoons slaapbank met Comfort Plus mechaniek
2 persoons slaapbank met Comfort Mechaniek
2 persoons slaapbank met Functioneel mechaniek
2 persoons slaapbank met Functioneel Dwars mechaniek

62 Resultaten

Toon per:

Sorteren op:

Slaapbanken van Easy Living

Ontdek het ruime en veelzijdige assortiment slaapbanken van Easy Living. Wij hebben modellen in diverse kleuren, groottes en stijlen en bij ons kunt u zowel terecht voor een eenpersoons als tweepersoons slaapbank. Gaat u een slaapbank kopen? Dan willen wij graag dat u altijd de juiste keuze maakt. Heeft u daarom naast deze informatie nog meer informatie nodig? Dan kunt u ook altijd onze blog 'slaapbank kopen, wat moet ik allemaal weten?' lezen! Daar voorzien wij u van handige tips, zodat u altijd de juiste keuze maakt!

Eenpersoons of tweepersoons slaapbank

Het merendeel van de slaapbanken is verkrijgbaar in diverse groottes. Verreweg de meeste modellen zijn leverbaar als 2-persoons slaapbank (vanaf 140 cm breed). Op de productpagina van elke slaapbank vindt u meer informatie over de precieze maten.

Slaapbanken, welke afmetingen?

Welke afmeting u nodig heeft, hangt natuurlijk af van de ruimte waarin de slaapbank komt te staan. Wij hebben daarom in onze collectie diverse soorten bedsystemen met verschillende afmetingen. Op de productpagina kunt u zien in welke bankbreedte, bedbreedte, bedhoogte en bedlengte onze slaapbanken beschikbaar zijn. Daarnaast hebben wij speciaal voor u ook een blog geschreven over slaapbanken en de soorten en maten. Voor meer informatie kunt u onze blog 'wat is de beste slaapbank?' lezen! Zo weet u altijd zeker dat u een slaapbank koopt die perfect in de ruimte past. Wel zo handig toch?!

Slaapbanken voor incidenteel en dagelijks gebruik

Het grootste gedeelte van onze collectie is geschikt voor dagelijks gebruik. Een aantal van de slaapbanken is vooral te gebruiken als gastenbed. Bij deze modellen ligt het accent meer op het design.

Het bedsysteem, soort matras en de bediening zijn bepalend voor de geschiktheid van een slaapbank als permanent bed of als gastenbed. Twijfelt u aan de geschiktheid van een bepaald model? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag.

Bedsysteem en matras

Er bestaan vijf verschillende bedsystemen. Afhankelijk van het soort mechaniek is er qua matras keuze uit polyether, binnenvering, pocketvering, latex, koudschuim, futon en traagschuimmatrassen.

In de meeste gevallen rusten de matrassen van de slaapbanken op een lattenbodem, trasmat of spiraalbodem. Bij sommige modellen is een opbergruimte voor het beddengoed aanwezig. Op de productpagina van elke slaapbank vindt u meer informatie over het model.

Heeft u nog vragen over onze slaapbanken?

Wilt u meer weten over onze collectie of een specifiek model? Kom gezellig langs in de showroom en kom onze slaapbanken bekijken. Ontdek gelijk de voordelen van een bedbank, bedkast of opklapbed. Of neem dan contact met ons via 020-663 11 61 of vul ons contactformulier in