Bedkast als stapelbed - Ideaal voor kinderkamer - Gratis montage
Icon Aanbod
Ruim aanbod in onze showroom
Icon Advies
Vakkundig advies
Icon Bezorging Wit X2
Gratis bezorgd & gemonteerd in heel NL excl. de Wadden
Talen

SPECIAALZAAK IN SLAAPBANKEN & BEDKASTEN

Bedkast als stapelbed

Bedkast als stapelbed

Een bedkast kan ook worden uitgevoerd als een stapelbed. Deze variant werkt hetzelfde als een horizontale bedkast. U heeft echter twee slaapplekken boven elkaar, waardoor de ruimte die de bedkast uitgeklapt nodig heeft zeer gering is. Koopt u deze variant bij Easy Living, dan profiteert u gelijk van de volgende voordelen:

Een showroom waar u vrijblijvend onze modellen kunt uitproberen
Vakkundig advies van ervaren personeel
Gratis bezorging en montage op het vaste land van Nederland
Veilige aankoop: CBW-erkend

Bij Easy Living vindt u een bedkast of opklapbed passend bij uw stijl en wensen. In onze showroom kunt u alle modellen rustig bekijken en geven onze adviseurs u graag een passend advies. Heeft u nu al een vraag of wilt u meer informatie? Bel 020 663 11 61 of stuur een bericht via WhatsApp naar 06 82941119

Bedbreedte (in cm)

Uitklaprichting

1 Resultaat

Filter

Toon per:

Sorteren op:

Icon Aanbod Groen
Ruim aanbod in onze showroom
Icon Advies Groen
Vakkundig advies
Icon Bezorging Groen
Gratis bezorgd & gemonteerd in heel NL excl. de Wadden

Het stapelbed als opklapbed; ruimtebesparend en gemakkelijk in gebruik!

Stel: u wilt twee slaapplekken voor uw (klein)kinderen of logees, maar u heeft niet zo veel ruimte in de kamer. Dan is het handig als de bedden zich boven elkaar begeven. Een stapelbed is dan de ideale oplossing, maar het is nog handiger wanneer ze overdag in te klappen zijn. Hierdoor houdt u veel meer leefruimte over. Kan dat? Jazeker! Easy Living verkoopt opklapbedden die zijn uitgevoerd als stapelbed! Deze variant werkt hetzelfde als de horizontale opklapbed, echter heeft u twee slaapplekken boven elkaar. Als er maar één iemand hoeft te slapen kunt u ook kiezen om maar één van de twee bedden uit te klappen. Dankzij het mechanisme met de gasveren is het heel gemakkelijk om het bed uit te klappen!

Kies de uitvoering van uw stapelbed bedkast die bij u past.

De opklapbedden die zijn uitgevoerd als stapelbed zijn in meerdere uitvoeringen beschikbaar. Op deze manier kunt u de variant kiezen die bij u past. Ook zijn er eventueel kasten beschikbaar om boven en naast het stapelbed te plaatsen, zodat u één geheel creëert van opbergruimte en slaapmogelijkheid. Ook qua keuze van het matras heeft u meerdere mogelijkheden. U moet bij de keuze van het matras op een paar dingen letten.

Het matras mag niet te dik zijn. Per bedkast geven we aan wat de maximale dikte mag zijn van het matras. De bedkast moet natuurlijk wel kunnen sluiten!
Daarnaast adviseren wij geen matrassen te gebruiken met een latex vulling of traagschuim/memory/tempur. Deze vullingen kunnen niet tegen rechtop staan, waardoor de vullingen zakken en u een bobbel in uw matras krijgt.

Uiteraard kunnen onze ervaren adviseurs u helpen om een zo passend mogelijk stabelbed aan te schaffen.

Probeer het stapelbed in onze showroom of neem contact op

Kom langs in onze showroom om een bedkast in de vorm van een stapelbed te bekijken en uit te proberen. Wij begrijpen dat de aanschaf een behoorlijke investering voor u kan zijn, dus wij denken graag met u mee en nemen de tijd voor u. Onze showroom is goed bereikbaar vanaf de ring A10. Wij bezorgen en monteren uw bedkast gratis binnen Nederland, exclusief de Wadden. We hebben daarvoor ons eigen ervaren montageteam dat zorgdraagt voor een goede en veilige montage van uw stapelbed.

En weet u wat nog leuker is? Als u naar de showroom komt, kunt u ook gelijk onze slaapbanken, bedbanken en opklapbedden uitproberen! Heeft u nog vragen? Wij beantwoorden uw vraag graag! U kunt deze stellen via het contactformulier of via WhatsApp. Liever meteen rechtstreeks contact? Bel dan tijdens onze openingstijden met 020-6631161.

Laat u inspireren door Easy Living