Slaapbank kopen? Maak een afspraak en bezoek onze showroom!
Easy heeft een ruim aanbod in slaapbanken en opklapbedden
Ruim aanbod in onze showroom
Vakkundig Advies
Vakkundig advies
Wij leveren de slaapbanken en/of bedkasten bij u thuis
Gratis bezorgd & gemonteerd in heel NL excl. de Wadden

SPECIAALZAAK IN SLAAPBANKEN & BEDKASTEN

Wij blijven voorlopig op afspraak werken!

Op deze manier regulieren wij het aantal klanten in onze showroom en voorkomen wij dat het te druk wordt. U bent uiteraard ook welkom als u zich vrijblijvend wilt oriënteren. Door het werken op afspraak is er altijd een adviseur beschikbaar om uw vragen aan te stellen.  Plan gemakkelijk online uw afspraak in via onderstaande button.

 

Easy Living 
Middenweg 109-113A
1098 AH, Amsterdam
020-663 11 61
info@slaapbanken.nl

WhatsApp: 06-82941119 (Dinsdag t/m zaterdag van 10.00 - 17.00 uur)

Onze showroom
In onze showroom van 600 m2 vind u meer dan 50 verschillende slaapbanken en 19 bedkasten programma's. Eerder al een vraag? Deze kun je stellen via WhatsApp! Stuur dinsdag t/m zaterdag tussen 10.00 - 17.00 uur jouw vraag op telefoonnummer: 06- 82941119. Ook zijn wij uiteraard bereikbaar via telefoon, e-mail of onderstaand vragenformulier!

Zeer gemakkelijk bereikbaar vanaf de ring A10 en parkeermogelijkheid voor de deur! Ook via het openbaar vervoer zijn wij goed te bereiken. Vanaf het Amsterdam  Centraal Station met de Metro 53 of 54 naar de halte Weesperplein. Dan overstappen op Tram 19 richting Diemen Sniep. Uitstappen bij halte Hogeweg en vervolgens nog 250 meter achter de tram aanlopen. U treft ons aan de linkerkant.

Voor informatie mag u ons uiteraard ook:

Bellen: 020-6631161
E-mailen: info@slaapbanken.nl
Appen: 06-82941119

Wij zijn dinsdag t/m zaterdag van 10.00 uur - 16.00 uur telefonisch bereikbaar.

Neem contact met ons op!

We wijzen je op onze privacy- en cookieverklaring.

“Onze passie ligt in het meedenken over ruimtebesparende oplossingen. Wij staan voor kwaliteit, klantvriendelijkheid en een hoge mate van service. Wij verkopen slaapbanken en bedkasten die kunnen dienen als logeerbed, maar ook modellen die geschikt zijn voor iedere nacht,” Danielle Bergman, mede-eigenaar

Easy Living: Dé speciaalzaak op het gebied van slaapbanken en bedkasten

U vindt bij Easy Living meer dan 50 soorten slaapbanken en 19 verschillende bedkasten, verspreid over een showroom van ruim 600 m2 groot. Zo kunnen wij u gemakkelijk al onze verschillende bedsystemen laten zien en voelen. De medewerkers van Easy Living beschikken over jarenlange ervaring in het adviseren over de mogelijkheden van slaapbanken en bedkasten. Wij helpen u graag met veel plezier met het vinden van uw ideale slaapbank of bedkast wanneer u onze showroom bezoekt.

“Wij gaan pas weg als wij met de klant een laatste check van de slaapbank of bedkast hebben gedaan en alles naar tevredenheid is bezorgd en gemonteerd,”
Jeroen Faber, mede-eigenaar.