Bedkast horizontaal - voor een smalle kamer - Easy Living
Easy heeft een ruim aanbod in slaapbanken en opklapbedden
Ruim aanbod in onze showroom
Vakkundig Advies
Vakkundig advies
Wij leveren de slaapbanken en/of bedkasten bij u thuis
Gratis bezorgd & gemonteerd in heel NL excl. de Wadden
Talen

SPECIAALZAAK IN SLAAPBANKEN & BEDKASTEN

Horizontale bedkast

Met een bedkast horizontaal maakt u optimaal gebruik van de ruimte in huis. Zo tovert u uw bed tevoorschijn wanneer u gaat slapen en klapt u hem weer op wanneer de dag aanbreekt. Ideaal voor smallere ruimtes. Bij Easy Living kiest u uit horizontale bedkasten in diverse maten en uitvoeringen. Daarnaast profiteert u van:

Ruime showroom in Amsterdam van 600 m²
Gratis montage en levering op het vasteland van Nederland
Zeker van uw aankoop: CBW-erkende winkel
Vakkundig advies van onze experts

Bekijk ons online aanbod of kom langs in onze showroom in Amsterdam waar u uw nieuwe bedkast in alle rust kunt testen. Heeft u een vraag? Stuur een bericht via WhatsApp naar 06 82941119 of neem telefonisch contact met ons op via 020 6631161.

16 Resultaten

Toon per:

Sorteren op:

Een horizontaal openklappende bedkast is ruimtebesparend

Een bedkast horizontaal kiest u omdat deze past bij uw woning en omdat deze veel ruimte bespaart. Zo maakt u slim gebruik van uw ruimte en staat uw bed nooit onnodig in de weg. Horizontaal opklappende bedden zijn vooral interessant wanneer u een smallere kamer heeft en er dus niet veel ruimte is om een bed uit te klappen. Ook als u moet slapen in de ruimte waar u ook leeft, bijvoorbeeld in een studio, is een horizontaal opklapbed van meerwaarde in uw interieur. Een horizontale bedkast is ook te combineren met een bureau of bank ervoor om uw bedkast nog multifunctioneler te maken!

Hoe werkt een horizontale bedkast?

Een horizontale bedkast staat in de lengte tegen de muur aan. Het bed klapt daardoor minder ver de kamer in dan bij een verticale bedkast. ’s Avonds klapt u het bed eenvoudig open, zodat u kunt genieten van uw nachtrust. Overdag klapt u het bed weer in en profiteert u van extra leefruimte.

Bezoek onze showroom

Wij begrijpen heel goed dat u uw nieuwe bedkast eerst wilt zien, voordat u deze aanschaft. Wij nodigen u daarom uit in onze showroom van 600 m² in Amsterdam. We nemen graag de tijd om u alle modellen te laten zien, terwijl u onder het genot van een drankje de bedkasten uitprobeert.

Contact opnemen met Easy Living

Voor vragen of meer informatie over onze bedkasten of service stuurt u een bericht via WhatsApp naar 020 6631161 of neemt u telefonisch contact op via 06 82941119. U kunt ons ook per e-mail bereiken via info@slaapbanken.nl.