Bedkast horizontaal - Makkelijk in gebruik - Ruimtebesparend
Icon Aanbod
Ruim aanbod in onze showroom
Icon Advies
Vakkundig advies
Icon Bezorging Wit X2
Gratis bezorgd & gemonteerd in heel NL excl. de Wadden
Talen

SPECIAALZAAK IN SLAAPBANKEN & BEDKASTEN

Bedkast horizontaal

Bedkast horizontaal

Heeft u een smalle ruimte en zoekt u de perfecte oplossing om deze ideaal te benutten? Zoek dan niet verder, want wij hebben hem; een bedkast horizontaal. Overdag heeft u een handige kast om allerlei spullen in op te bergen en 's avonds kunt u deze kast omtoveren tot een heerlijk comfortabel (logeer)bed. U kunt bij Easy Living terecht voor verschillende maten en uitvoeringen, zodat hij altijd past binnen het interieur. Laat u online inspireren of kom gezellig langs in onze showroom en profiteer van de volgende voordelen:

Ruime showroom in Amsterdam van 600 m²
Gratis montage en levering op het vasteland van Nederland
Zeker van uw aankoop: CBW-erkende winkel
Vakkundig advies van onze experts

Bedbreedte (in cm)

Uitklaprichting

Levertijd

12 Resultaten

Filter

Toon per:

Sorteren op:

Ruimte besparen met een bedkast horizontaal.

We hebben het natuurlijk al een beetje prijsgegeven, maar een bedkast horizontaal is ideaal om ruimte te besparen. U maakt slim gebruik van de ruimte en het bed staat eigenlijk nooit onnodig in de weg. Wij adviseren onze horizontale bedkasten eigenlijk altijd voor een smallere ruimte, omdat de bedkast uitklapt in de breedte. U kunt een horizontale bedkast gebruiken in de logeerkamer, maar hij is ook ideaal als u woont in een studio. Dan kunt u hem bijvoorbeeld combineren met een bureau of bank, zodat uw bedkast nog multifunctioneler is.

Hoe werkt een bedkast horizontaal?

Een horizontale bedkast is eigenlijk heel gemakkelijk in gebruik. De bedkast staat in de lengte tegen de muur aan en klapt dus ook in die lengte uit. Hierdoor neemt hij iets minder ruimte in dan bij een verticale bedkast, die in de diepte van de kamer uitklapt. Onze systemen zijn zo gemaakt, dat iedereen het bed in en uit zou kunnen klappen.

Bezoek onze showroom

Wij kunnen ons voorstellen dat u het fijn vindt om eerst het bed te bekijken en te proberen, voordat u een bedkast aanschaft. Wij nodigen u dan ook graag uit in onze showroom in Amsterdam. Onze experts staan daar voor u klaar om deskundig en persoonlijk advies te geven. Met ruim 600 m² staat er vast een bedkast horizontaal tussen die bij uw wensen en behoeften past. Probeer ze gerust allemaal uit onder het genot van een drankje en maak daarna uw keuze!

Contact opnemen met Easy Living

Heeft u gelijk al wat vragen? Geen probleem! Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder. U kunt een bericht sturen via WhatsApp naar 06 82941119 of u kunt even bellen naar 020 6631161. U kunt ons ook per e-mail bereiken via info@slaapbanken.nl.

Wilt u ook wat weten over de andere producten? Geen probleem! U kunt ook bij ons terecht voor vragen over de slaapbanken, bedbanken en opklapbedden.

Laat u inspireren door Easy Living