Opklapbed met tafel of bureau - Perfect om ruimte te besparen
Icon Aanbod
Ruim aanbod in onze showroom
Icon Advies
Vakkundig advies
Icon Bezorging Wit X2
Gratis bezorgd & gemonteerd in heel NL excl. de Wadden
Talen

SPECIAALZAAK IN SLAAPBANKEN & BEDKASTEN

Opklapbed met tafel of bureau

Opklapbed met tafel of bureau

Een opklapbed met tafel of bureau is een fantastisch multifunctioneel meubel. Overdag gebruikt u de tafel of bureau om aan te werken of te eten. Het bed zit mooi verwerkt in een kasten ombouw. Mocht u van het bed gebruik willen maken dan tovert u het bed in een handomdraai tevoorschijn! Bij veel van de opklapbedden is het ook mogelijk om het dekbed op het matras te laten zitten en daar mee het bed in- en uit te klappen. Op deze manier brengt deze opklapbed u veel gebruiksgemak.

Ruimtebesparing
Zeer veel gebruiksgemak
Diverse modellen opklapbedden te bekijken in showroom

Bedbreedte (in cm)

Uitklaprichting

9 Resultaten

Filter

Toon per:

Sorteren op:

Kies het juiste opklapbed voor de beschikbare ruimte

Horizontaal betekent dat je een breder meubel krijgt en dat je langs de muur slaapt. Het bed komt met het uitklappen minder ver de kamer in dan bij de verticale uitvoering. Bij een verticaal opklapbed is het meubel smaller en hoger. Het bed komt bij deze verticale uitvoering verder de kamer in. Het is uiteraard afhankelijk van de beschikbare ruimte welke uitvoering van het opklapbed het beste bij u gaat passen. Een opklapbed met tafel of bureau is beschikbaar in diverse modellen. Allemaal zijn ze anders in afmetingen, uitvoeringen van de tafel of het bureau en uiteraard in prijzen. Onze adviseurs laten u graag in de showroom alle verschillen zien. In onze showroom kunt u rustig al onze modellen bekijken.Als u weet welk model het beste bij u past heeft iedere fabrikant ook nog een collectie van diverse kleuren en uitvoeringen waar u uit kunt kiezen om ervoor te zorgen dat het opklapbed met tafel of bureau ook qua uitvoering past bij uw stijl en uw woonruimte.

Gratis montage!

Wij leveren en monteren uw opklapbed gratis in Nederland (excl. de wadden). Wij nemen na levering als het verpakkingsmateriaal mee, zodat u (als wij weg zijn) meteen van uw opklapbed met tafel of bureau kunt genieten!

Laat u inspireren door Easy Living