Opklapbaar stapelbed - Bespaar ruimte - Hoge kwaliteit
Icon Aanbod
Ruim aanbod in onze showroom
Icon Advies
Vakkundig advies
Icon Bezorging Wit X2
Gratis bezorgd & gemonteerd in heel NL excl. de Wadden
Talen

SPECIAALZAAK IN SLAAPBANKEN & BEDKASTEN

Opklapbaar stapelbed

Opklapbaar stapelbed

Hebben uw kinderen een kleine slaapkamer en is het soms lastig om vrienden en vriendinnen uit te nodigen voor een logeerpartij? Een opklapbaar stapelbed maakt een logeerpartij nóg leuker (en bespaart gelijk ruimte). Dan blijft alleen nog de grote vraag wie er boven mag slapen! Ons opklapbaar stapelbed is een ideaal meubel voor een kleine ruimte, waar er toch graag twee slaapplekken worden gecreëerd. Het opklapbed is in gesloten toestand maar 33 cm diep en neemt op die manier nauwelijks ruimte in. Met groot gemak kunnen er een of beide bedden worden uitgeklapt. Door middel van het bijgeleverde trappetje kan gemakkelijk het bovenste bed bereikt worden. Uiteraard zit er voor de veiligheid ook een hekje bij het bovenste bed, zodat niemand eruit kan vallen. Geweldig toch? Als u het stapelbed bij Easy Living koopt, profiteert u gelijk van de volgende voordelen:

Twee bedden verstopt in een slank meubel
Gratis gemonteerd in Nederland (excl. de Wadden)
U kunt het stapelbed proberen in onze showroom

Bedbreedte (in cm)

Uitklaprichting

1 Resultaat

Filter

Toon per:

Sorteren op:

Icon Aanbod Groen
Ruim aanbod in onze showroom
Icon Advies Groen
Vakkundig advies
Icon Bezorging Groen
Gratis bezorgd & gemonteerd in heel NL excl. de Wadden

Een opklapbaar stapelbed in verschillende uitvoeringen

U heeft al een beetje naar beneden gescrolld en dus gezien dat wij een opklapbaar stapelbed in ons assortiment hebben. Op de afbeelding is deze te zien in de kleur wit. Wilt u echter geen wit opklapbaar stapelbed, maar liever een andere kleur of uitvoering? Dan is dit natuurlijk allemaal te veranderen! Op deze manier zorgt u ervoor dat uw nieuwe aanwinst naadloos overloopt in uw huidige interieur en stijl. En weet u.. er zijn nog veel meer extra opties verkrijgbaar, zoals LED-verlichting. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag het aan onze deskundige adviseurs in de showroom.

De service van Easy Living

Wij verwelkomen u graag in onze showroom, zodat onze adviseurs kunnen helpen bij de juiste keuze. Als we dan samen naar alle opties hebben gekeken en u precies weet hoe u het opklapbaar stapelbed uitgevoerd wilt hebben, dan gaan wij voor u aan de slag. We zullen uw nieuwe aanwinst voor u bestellen en daar hangt natuurlijk enige levertijd aan vast. Zodra het bed bij ons binnen is gekomen, doen wij ons best om hem zo snel mogelijk bij u thuis te monteren. Dit is namelijk een service die wij bieden: kosteloze bezorging en montage in Nederland. Woont u in België of op de Waddeneilanden? Neemt u dan even contact met ons op over de mogelijkheden van levering op uw adres!

Laat u inspireren door Easy Living