Wat is de best geteste slaapbank? Bespaar ruimte met Easy Living
Icon Aanbod
Ruim aanbod in onze showroom
Icon Advies
Vakkundig advies
Icon Bezorging Wit X2
Gratis bezorgd & gemonteerd in heel NL excl. de Wadden
Talen

SPECIAALZAAK IN SLAAPBANKEN & BEDKASTEN

Wat is de best geteste slaapbank?

Dat is een vraag die regelmatig aan onze adviseurs gesteld wordt. Echter is het antwoord daarop nog niet zo simpel. Want wat voor u de beste slaapbank is, hoeft niet perse voor een ander ook de beste slaapbank te zijn. Om maar één slaapbank te benoemen als de best geteste slaapbank, vinden wij als specialist in slaapbanken een beetje kort door de bocht. Wij kijken het liefste samen met u wat voor uw wensen de beste slaapbank is.  Waar letten wij dan op? In deze blog nemen wij jou daar graag in mee.

Iedere nacht of incidenteel?

Als eerste kijken wij naar de mate van gebruik.  Één van onze eerste vragen gaat altijd over de manier waarop de slaapbank gebruikt gaat worden. Op basis van gebruik kunnen wij al aangeven welke slaapbanken het beste geschikt zijn. Uiteraard stellen wij (en waarschijnlijk u ook) hogere eisen aan een slaapbank die iedere nacht wordt beslapen dan aan een slaapbank die maar incidenteel wordt beslapen. Wij leggen u hier graag alles over uit in de showroom. Uiteraard kunt u daar ook ervaren wat de verschillen zijn.

Comfortabele slaapbank voor ieder interieur

Hoe breed is de plek?

Heeft u maar een nis van 160 cm breed? Of een heerlijke grote plek van drie meter? Uiteraard is het belangrijk dat de slaapbank ook passend is op de plek die u beschikbaar heeft. Meet voordat u naar de showroom komt de beschikbare plek goed op. Onze adviseurs kunnen u laten zien welke slaapbanken passen op de beschikbare plek.

Hoe groot bed wilt u?

Bent u op zoek naar een oplossing voor 1 persoon? Of zoekt u een bedmaat van 160 cm breed? Het is voor uw bezoek goed om na te denken hoe groot bed u zelf wilt of uw gasten wilt bieden.

Aanvullende wensen?

Wat vindt u nog meer belangrijk aan uw slaapbank? Denk bijvoorbeeld ook vast na over de volgende vragen:

- Wilt u bijvoorbeeld een L vormige slaapbank met een hoek/ lounge deel?
- Wilt u graag dat uw slaapbank lekker zacht zit of juist stevig?
- Wilt u graag een lederen slaapbank?
- Wilt u graag een slaapbank met opbergruimte?
- Genoeg om over na te denken!

Welke bank voor u de beste slaapbank is, is dus afhankelijk van uw wensen. Wij denken graag met u mee! In onze showroom kunt u alle slaapbanken testen. Wij hebben er 50 staan! Samen met u komen wij dan graag op de voor u best geteste slaapbank? Komt u een keer zelf testen?

Misschien vindt u slaapbanken interessant?