Slaapbank specialist; wij zijn specialist in slaapbanken - Easy Living
Icon Aanbod
Ruim aanbod in onze showroom
Icon Advies
Vakkundig advies
Icon Bezorging Wit X2
Gratis bezorgd & gemonteerd in heel NL excl. de Wadden
Talen

SPECIAALZAAK IN SLAAPBANKEN & BEDKASTEN

Slaapbank specialist, Easy Living!

In januari 1985 opende wij onze deuren aan de Ceintuurbaan in Amsterdam. Vanaf het begin hebben wij een ruim assortiment slaapbanken gehad in onze collectie. Na vijf jaar was het tijd voor een nieuwe stap en in 1990 is Easy Living verhuisd naar het huidige pand aan de Middenweg in Amsterdam. Daar is toen de keuze gemaakt om ons volledig te specialiseren in de verkoop van slaapbanken en bedkasten. Deze jarenlange ervaring met het in- en verkopen van slaapbanken heeft ervoor gezorgd dat wij alle kennis in huis hebben om u op de juiste manier te adviseren. Wij kunnen ons dan ook een echte slaapbank specialist noemen.

Een slaapbank van hoge kwaliteit

Als slaapbank specialist is het voor ons natuurlijk belangrijk dat als u een slaapbank koopt, u lang kunt genieten van uw nieuwe aanwinst. Al onze slaapbanken zijn daarom van hoge kwaliteit. Wij stellen zeer strenge eisen aan de slaapbanken die wij verkopen.  Om u naar de juiste slaapbank te adviseren die passend is bij uw mate van gebruik, stellen wij u standaard een paar gerichte vragen bij uw bezoek aan onze showroom. De belangrijkste vraag is: hoe vaak gaat u de slaapbank gebruiken?  U kunt zich voorstellen dat u en wij meer eisen van een slaapbank die dagelijks en iedere nacht gebruikt gaat worden, dan aan een slaapbank waar incidenteel op wordt gezeten óf gelegen. Wilt u daar nu al meer over weten? Daarvoor hebben wij een handige keuzehulp ontwikkeld. U kunt uiteraard ook op onze blog wat extra informatie vinden. Zo hebben wij twee blogs, die misschien wel al interessant voor u zijn; "Slaapbank kopen, wat moet ik allemaal weten?" en "Een slaapbank, wat is de beste keuze?".

Cubed chair 90 chroom

Easy Living is een CBW-erkende woonwinkel

Wij aangesloten de Centrale Branchevereniging Wonen, oftewel het CBW, en dat wil zeggen dat wij een CBW erkende winkel. Kopen bij een CBW-erkende winkel biedt voordelen, maar vooral meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die jou als consument extra goed beschermen. Hierin zijn alle regels opgenomen die van belang zijn als je iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.  U heeft bijvoorbeeld de eerste 2 jaar 100% garantie op uw aankoop bij Easy Living. Benieuwd naar deze voorwaarden? Klik dan verder en ontdek het.

Slaapbank kopen? Wij hebben een ruim assortiment.

Wij vinden het als slaapbank specialist belangrijk dat u ook wat te kiezen heeft. Daarom vindt u in onze showroom ruim 50 slaapbanken! Onze collectie is met zorg samengesteld. Onderling verschillen de slaapbanken van elkaar en daarom is er voor iedereen wel iets passends te vinden.  U kunt in onze showroom ervaren wat de verschillen zijn qua lig- en zitcomfort. U mag altijd vrijblijvend een rondje bij ons komen maken. Wilt u geholpen worden? Dan staan onze ervaren adviseurs met liefde voor u klaar! Doe alvast een indruk op van ons assortiment slaapbanken en laat u online inspireren.

Slapen op een slaapbank

Uw slaapbank gratis bezorgd

Als u dan een mooie slaapbank bij ons heeft uitgekozen, wordt u vervolgens volledig ontzorgd. Wij vinden dat dit hoort bij een echte specialist. Wij komen de slaapbank dus ook kosteloos bij u bezorgen en eventueel monteren (het waddengebied uitgezonderd). Ook als wij daarvoor een trap op moeten, is dit geen probleem. Wij zetten de slaapbank op de door u gewenste plaats en nemen ook al het verpakkingsmateriaal weer mee. Een service die wij passend vinden bij ons als slaapbank specialist. Wij vinden het belangrijk dat u een goed gevoel heeft bij de keuze van uw slaapbank, want u moet er jarenlang plezier van hebben. Een slaapbank kopen, moet leuk zijn! Wij nemen dan ook uitgebreid de tijd om u te helpen. Vele gingen u al naar tevredenheid voor. Benieuwd? Lees hier de reviews.

Misschien zijn deze slaapbanken interessant voor u?