Een slaapbank, wat is de beste keuze? Easy Living helpt jou!
Icon Aanbod
Ruim aanbod in onze showroom
Icon Advies
Vakkundig advies
Icon Bezorging Wit X2
Gratis bezorgd & gemonteerd in heel NL excl. de Wadden
Talen

SPECIAALZAAK IN SLAAPBANKEN & BEDKASTEN

Slaapbank, wat is de beste keuze?

Bij een goede slaapbank is het belangrijk dat het een lekkere zit- en slaapplek is in een. Daarnaast wilt u natuurlijk ook dat het een slaapbank is waar u lang mee gaat doen, want het is zonde van uw investering als de kwaliteit snel terugloopt. Dit is iets wat wij vaak zien gebeuren bij de goedkopere varianten. Wij als speciaalzaak in slaapbanken kunnen eventuele negatieve vooroordelen wegnemen! Ben jij benieuwd? Neem dan een kijkje in onze grote collectie aan slaapbanken van hoge kwaliteit. Wil je toch nog wat meer informatie en weten wat de beste slaapbank is? Lees dan gauw verder, want wij geven graag deskundig advies.

Wat is nou een goede slaapbank?

Dit is altijd de grote vraag; wat is nou echt een goede slaapbank? Wij stellen dan eigenlijk gelijk een wedervraag, namelijk; hoe gaat u de slaapbank gebruiken? Gaat u er echt elke nacht zelf op slapen of wordt hij bijvoorbeeld incidenteel gebruikt door een gast? Wordt de slaapbank overdag gebruikt als zitbank óf komt hij in een aparte kamer, waar die als extra zitplek dient. Er gelden namelijk voor alle bovenstaande situaties andere eisen. Het budget wordt natuurlijk ook aangepast aan de eisen die u stelt voor de gebruikssituatie. Wij zullen per situatie een uitleg geven.

Slaapbank Wat Is De Beste Keuze

Slaapbank voor dagelijks gebruik

Gaat u de slaapbank dagelijks gebruiken als eigen bed, dan adviseren wij het Royal Mechaniek. Dit mechaniek geeft eigenlijk gewoon de sterkste slaapbank met het beste bed. Het mechaniek en de ondersteuning moet natuurlijk zonder problemen langere tijd in- en uit te klappen zijn, veelvuldig gebruikt kunnen worden en niet doorzakken. Met onze jarenlange ervaring weten wij dat het Royal mechaniek het sterkste mechaniek is dat er bestaat en verkopen wij het al jaren probleemloos voor iedere nacht.

De lighoogte bij het Royal Mechaniek ligt tussen de 50 en 54 cm. In het Royal mechaniek kunnen matrassen met een dikte vanaf 14 cm. Tegenwoordig zijn de matrassen steeds dikker verkrijgbaar en hebben wij ook de mogelijkheid van een matrasdikte van 16, 18 of 20 cm! Bij de meeste van onze modellen kunt u ook een keuze maken uit diverse matrassen. Bij het Royal mechaniek kunt u het matras met onderlaken en molton inklappen. Bij sommige modellen is er een bergruimte voor een deken en hoofdkussen in de bank verwerkt. Het mechaniek kan op een eenvoudige wijze worden uitgeklapt, zonder eerst de kussens van de bank te hoeven verwijderen. Bij dit mechaniek worden de zit- en rugkussens niet gebruikt als onderdeel van het bed. Dus zonder gedoe met allerlei gesleep met losse kussens! Dat is wel zo fijn als het uw dagelijkse handeling moet worden. U verandert uw bank in een handomdraai naar een comfortabel bed.

Wij verkopen dit Royal Mechaniek in diverse bedbreedtes. Zo kunt u kiezen uit

Slaapbank 80 cm
Slaapbank 115 cm
Slaapbank 2 x 80 cm

U kunt langskomen in onze showroom of alvast een kijkje nemen in onze webshop.

Slaapbank voor zeer regelmatig gebruik

Krijgt u gasten die een langere tijd komen logeren of zoekt u iets voor bijvoorbeeld in de vakantiewoning die u gedurende enkele weken achter elkaar wilt gebruiken? Dan is het Comfort Plus Mechaniek een goede aanschaf. Het openen van het bed gaat op dezelfde manier als bij het Royal Mechaniek. In een eenvoudige draaibeweging komt er een apart matras tevoorschijn. Ook hierbij is dus het zitten gescheiden van het liggen.

Wilt u het slaapcomfort nog meer verbeteren? Dan biedt dit mechaniek diverse keuzes. Zo kunt u ervoor kiezen om bijvoorbeeld een lattenbodem als bedbodem te bestellen in plaats van een metalen raster. Dit is kwalitatief beter als u het bed echt frequent gaat gebruiken. Daarnaast is er ook nog een ruime keuze aan matrassen die ieder op hun eigen manier bijdragen aan het slaapcomfort. Laat je dan vooral informeren in onze showroom.

Slaapbank Wat Is De Beste Keuze

Slaapbank voor incidenteel gebruik

Heeft u een logeerpartijtje, dan is er uiteraard ook genoeg te vinden in ons assortiment. Uw incidentele gast zal ook op een slaapbank van Easy Living heerlijk liggen! Misschien moet u wat meer handelingen doen voordat de bank verandert naar een bed, maar dat is voor een keer natuurlijk niet erg. Uiteraard willen wij dat de gast een volgende keer ook gezellig wil komen slapen, dus wij verjagen hem of haar echt niet met een slecht bed! Twee mechanieken zijn zeer geschikt voor de incidentele slaappartijtjes. Zo kunt u kiezen uit het Comfort Mechaniek of Functioneel Mechaniek. Wij zullen per mechaniek wat verder ingaan op de details.

Het Comfort Mechaniek

Het Comfort Mechaniek werkt net zo snel en gemakkelijk als het Royal Mechaniek. Echter heeft dit mechaniek en het matras het minder zwaar te verduren door het incidentele gebruik. Hierdoor kan de kwaliteit wat minder zwaar zijn, maar maakt dat ook de prijs meteen een stuk vriendelijker! Voor incidenteel gebruik is dit mechaniek meer dan prima en biedt u uw incidentele gast een heerlijk bed aan!

Het Functioneel Mechaniek

Een slaapbank met dit mechaniek neemt over het algemeen de minste ruimte in de kamer in. Het zitgedeelte wordt vaak ook onderdeel van het bed, waardoor er geen plek voor een mechaniek werk wordt ingenomen. Deze slaapbanken zijn vaak geschikt voor een kleine plek. U moet iets meer handelingen uitvoeren om van de slaapbank een bed te maken, maar deze zijn vaak zeer gemakkelijk uit te voeren. Uiteraard geven wij bij aankoop een uitgebreide uitleg.

Slaapbank voor de smalle lange kamer

Soms is er niet zoveel plek om een slaapbank uit te klappen. Hiervoor hebben wij ook geschikte slaapbanken. Deze beschikken dan over een Functioneel Dwars Mechaniek. Bij een dergelijk systeem creëer je na het uitklappen een bed waarbij de bankbreedte de bedlengte wordt. Of te wel; je slaapt met het lichaam lángs de muur. Bij dit systeem wordt de zitting wél als matras gebruikt. Onder deze banken bevindt zich soms ook een opbergvak voor het beddengoed, zodat u dat ook niet apart hoeft op te bergen. Altijd fijn als de ruimte wat kleiner is.

Onze ervaren adviseurs helpen u graag verder!

In onze uitgebreide showroom hebben wij een ruime keuze aan slaapbanken. Onze ervaren adviseurs kunnen u helpen een passende slaapbank te vinden bij uw wensen. Smaken verschillen, maar de meeste slaapbanken zijn te leveren in vele materialen en kleuren. Op deze manier kunt u de slaapbank het uiterlijk geven dat bij u past. Wij hopen u hiermee op weg te helpen bij het zoeken van de beste slaapbank. Kom eens langs in onze showroom! Bent u ook benieuwd naar de laatste trends op het gebied van slaapbanken? Lees dan onze blog 'slaapbank, wat zijn de trends'.

Misschien zijn deze slaapbanken interessant voor u?