Slaapbank, wat zijn de trends? - Easy Living vertelt het u!
Icon Aanbod
Ruim aanbod in onze showroom
Icon Advies
Vakkundig advies
Icon Bezorging Wit X2
Gratis bezorgd & gemonteerd in heel NL excl. de Wadden
Talen

SPECIAALZAAK IN SLAAPBANKEN & BEDKASTEN

Slaapbank, wat zijn de trends?

Als we ons huis gaan inrichten, letten we er misschien stiekem ook altijd een beetje op dat onze meubels binnen de laatste trends passen. Dit doen we natuurlijk ook als we simpelweg op zoek zijn naar één nieuw meubel. Maar wat zijn eigenlijk die laatste trends? En kunnen alle meubels wel met de laatste trends meegaan, ook de slaapbank? Wij denken van wel en houden er daarom rekening mee dat onze producten ook perfect passen binnen de trends. Bent u benieuwd naar de laatste trends op het gebied van slaapbanken? Lees dan vooral verder!

De slaapbank met een Scandinavische look

Ik denk dat dit ongeveer wel een van de bekendste trends is, een interieur met een Scandinavische look. Ook in de slaapbanken wereld is deze trend erg populair. Dit uit zich voornamelijk in slaapbanken met een frisse look en een accent van hout. Wil jij een slaapbank die meegaat met deze trend? Dan raden wij de slaapbank Cubed of de slaapbank Balder aan. De slaapbank Cubed de Luxe (zie de foto hieronder) heeft prachtige eiken houten poten die mooi combineren met de grijs gemêleerde stof. Perfect voor in een Scandinavisch interieur.

 

Slaapbank Wat Zijn De Trends

De slaapbank met de luchtige strakke look

We hebben dus de Scandinavische trend, maar een totaal andere trend, is de strakke bank op een hoog pootje. Deze combinatie zorgt voor een luchtige look. Herkent u zich in deze wensen? Dan bent u niet de enige. Dit is namelijk een veelgevraagd uiterlijk voor een slaapbank. Doordat de slaapbank iets hoger op zijn poot staat, toont de slaapbank wat minder “zwaar” en eleganter. Vaak blijven deze modellen ook nog vrij smal in de breedte. Kijk voor deze look eens naar de slaapbank Richard of de slaapbank Selo. Misschien passen een van deze twee wel perfect in uw interieur.

De slaapbank als lounge bank

Bij trends denken we vaak aan uiterlijk, maar comfort is ook erg belangrijk. Wie wil er nou niet heerlijk onderuit kunnen hangen in zijn bank? Boekje erbij of een filmpje aan, heerlijk toch?! Dit is dus ook een trend die wij terug zien en dit is ook zeker mogelijk als u een slaapbank gaat kopen. Wilt u dus een variant met een lekkere diepe lounge zit? Geen probleem! Wij hebben meerdere modellen die allemaal een loungediepte hebben qua zitcomfort. Deze zorgen er gegarandeerd voor dat u lekker weg kunt kruipen op uw bank! En dan zit er ook nog eens als bonus een bed in verstopt. Waanzinnig! Kijk voor deze lounge slaapbanken eens naar de modellen More, Simple en Fox. Deze banken zijn allemaal perfect voor een kleine studio. Overdag ervaart u comfort en 's nachts kunt u heerlijk slapen.

Hoekslaapbank

De slaapbank met een longchair

Om nog even door te gaan op comfort, gaan we gelijk door naar de volgende comfortabele trend, de hoekslaapbank. De hoekslaapbank is namelijk ook een veelgevraagd model in onze showroom. U heeft dan naast het gewone bank/beddeel een extra verlengd deel, die ervoor zorgt dat u met uw benen languit kunt. Wij noemen dit een longstair. Klinkt heerlijk relaxt toch? Voor dit type heeft u uiteraard wel iets meer ruimte nodig en deze types worden doorgaans gekocht voor een grotere ruimte. In sommige van onze modellen, zit er in het longchair gedeelte een opbergruimte voor bijvoorbeeld uw beddengoed. Dit zal dan weer wat ruimte besparen. Benieuwd naar ons assortiment hoekslaapbanken? Kom dan gezellig langs of laat u vast online inspireren.

Iedere nacht slapen op de slaapbank

We doen even een klein stapje terug van de trends en willen graag ook wat handige tips geven. Het is natuurlijk belangrijk dat uw nieuwe aanwinst binnen de trends past, maar wij, als slaapbank specialist, willen ook goed advies geven. Veel van onze klanten geven aan dat zij elke nacht op hun slaapbank zouden willen slapen en willen weten of dit mogelijk is. Uiteraard is dit zeer goed mogelijk, maar dan is het wel belangrijk om het juiste model te kiezen, die geschikt is voor dit intensieve gebruik. Uiteraard wilt u dan niet alleen een prachtige bank voor overdag, maar ook een heerlijk comfortabel matras voor 's nachts. In onze collectie zijn er zeker slaapbanken die geschikt zijn om iedere nacht op te slapen. Kijk hiervoor bij onze modellen met het royal mechaniek. Wilt u nog meer informatie? Kom dan gezellig langs in onze showroom in Amsterdam.

De kleine slaapbank

Nog een tip voor als u een slaapbank nodig heeft voor in een kleine ruimte. Hier kun je heel leuk mee gaan met de laatste trends, maar een hoekslaapbank zal vaak niet passen binnen kleine ruimtes. Dan moet je soms een klein beetje afstappen van de laatste trends en kijken naar een praktische oplossing. Gelukkig kan een praktische oplossing ook mooi zijn en  hebben wij een leuke collectie aan slaapbankjes die ideaal zijn voor de krappe ruimtes. Kijk hiervoor eens op onze pagina kleine slaapbankjes.

Los van de trends hebben wij een ruime collectie met ongeveer 50 slaapbanken. Voor iedere stijl en wens dus wel iets te vinden. Weten of uw type slaapbank te vinden is? Wees welkom in onze showroom! Wilt u nog wat meer informatie? Lees dan ook onze blogs; "Waarom een slaapbank", "Slaapbank kopen, wat moet ik allemaal weten?" of "Wat is de beste slaapbank?". Wie weet kunt u daar ook al uw antwoord vinden.

Misschien zijn deze slaapbanken interessant voor u?