Innovation slaapbank - Easy Living
Icon Aanbod
Ruim aanbod in onze showroom
Icon Advies
Vakkundig advies
Icon Bezorging Wit X2
Gratis bezorgd & gemonteerd in heel NL excl. de Wadden
Talen

SPECIAALZAAK IN SLAAPBANKEN & BEDKASTEN

Innovation slaapbank

Innovation slaapbank

Op zoek naar een Innovation slaapbank? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn al meer dan 30 jaar dealer van deze prachtige Deense fabrikant. Deze jarenlange samenwerking is niet voor niets! Een Innovation slaapbank staat garant voor kwaliteit gecombineerd met Deens design. Wij kunnen alle slaapbanken van Innovation leveren. Enkele van deze slaapbanken staan ook in onze showroom. Lees hierover meer op de productpagina van de desbetreffende slaapbank. Wanneer u snel een slaapbank nodig heeft dan kunt u filteren op onze slaapbanken die op voorraad zijn. Wanneer u twijfelt over de stof dan kunt u bij ons eerst gratis een staaltje aanvragen!

Bedbreedte (in cm)

Uitklaprichting

Levertijd

Deens design waar je vrolijk van wordt: de Innovation slaapbank

De slaapbanken van Innovation kenmerken zich altijd door hun design. Deze Deense fabrikant zorgt er altijd voor dat de slaapbanken die hun maken een bepaalde touch hebben. Soms zijn ze speels van vormgeving, de andere keer hebben ze weer een strak design. Maar altijd zie je duidelijk hun Deense specialiteit er in terug. Deze eigenschap maakt dat Innovation al jaren een zeer sterk merk is op de slaapbanken markt. Aangezien zij onderscheidend zijn ten opzichte van de rest van de slaapbank fabrikanten vinden wij het ook altijd leuk om een paar slaapbanken van hun in de showroom te hebben staan. Vast in onze showroom zijn altijd de slaapbanken Innovation Cubed, Innovation Cubed 140, Innovation Cubed 160, Innovation Sly, Innovation Sigmund te vinden.

Innovation slaapbank van hoge kwaliteit

Naast een prachtig design onderscheidt een slaapbank van Innovation zich ook door een zeer sterke prijs/ kwaliteit verhouding. Slaapbanken van deze fabrikant hebben altijd een hoge kwaliteit van materiaalgebruik. Er worden duurzame en stevig materialen gekozen waardoor u jaren plezier van uw slaapbank zult hebben. Wij zijn er om u te adviseren om de juiste slaapbank bij de mate van uw gebruik te kiezen. Uiteraard vragen wij meer van een slaapbank als u er dagelijks op wilt slapen ten opzichte van een slaapbank die maar af en toe gebruikt gaat worden. Wij zijn er om u te helpen om hier de juiste keuze in te maken. Gezien onze jarenlange samenwerking weten wij precies welke slaapbank past bij welke mate van gebruik. Wees welkom in onze showroom.

Wij monteren uw Innovation slaapbank gratis!

Als u uw favoriete slaapbank bij ons koopt dan bezorgen en monteren wij uw slaapbank gratis bij u thuis! (geheel Nederland, exclusief de Wadden) Een slaapbank van Innovation is altijd plat verpakt in kartonnen verpakkingen, omdat dit de meest duurzame manier is van transport. Een voordeel hiervan is , is dat de slaapbank altijd bij u naar binnen gaat, omdat het geen grote delen zijn die naar binnen moeten. Wij brengen de slaapbank op de door u gewenste plek en zetten de slaapbank daar voor u in elkaar! Vervolgens voeren wij ook het verpakkingsmateriaal weer af. Dat is nog eens service!

Laat u inspireren door Easy Living