Slaapstoel - ruimtebesparende oplossing - Easy Living .nl
Easy heeft een ruim aanbod in slaapbanken en opklapbedden
Ruim aanbod in onze showroom
Vakkundig Advies
Vakkundig advies
Wij leveren de slaapbanken en/of bedkasten bij u thuis
Gratis bezorgd & gemonteerd in heel NL excl. de Wadden
Talen

SPECIAALZAAK IN SLAAPBANKEN & BEDKASTEN

Slaapstoel

Op zoek naar een niet al te grote eenpersoons slaapbank? Dan hebben we de slaapstoel die u zoekt! Wanneer u geen of een kleine slaapkamer over heeft, maar wel graag logés thuis ontvangt, dan is een eenpersoons slaapbank de ideale oplossing. Onze eenpersoons slaapbank transformeert u in een seconde om tot een heerlijke, volwaardige slaapplek.

 

Op uw locatie thuisbezorgd
Via WhatsApp bereikbaar
Kies uit vele maten slaapstoelen
Shop veilig met het CBW-keurmerk
Grote showroom in Amsterdam
8 Resultaten

Toon per:

Sorteren op:

Slaapstoel, de perfecte eenpersoons slaapbank!

Geen ruimte voor een bedbank of slaapbank, maar wel regelmatig vrienden of familie te logeren? Met een slaapstoel transformeert u een stijlvolle stoel in een handige eenpersoons slaapplaats. Ideaal voor kleine ruimtes en beschikbaar in vele dessins en stofsoorten. In onze showroom adviseren we u graag!

Easy Living staat voor fantastische service

Bij Easy Living vinden we service één van de belangrijkste zaken. Ook beschikken we over veel kennis van slaapstoelen. Wanneer u nog geen idee heeft van de soort slaapstoel die het beste bij u past, helpen we u graag aan een prachtig model. We gaan graag met u in gesprek over uw wensen, behoeften en gebruik en adviseren u over het ideale product voor u. Dat doen we natuurlijk onder het genot van een kopje koffie of thee. Kom gerust eens langs in onze showroom.

Slaapstoelen proberen? Kom naar onze showroom

Heeft u online een slaapstoel gevonden en wilt u het model graag proberen? In onze showroom in Amsterdam hebben we alle slaapstoelen, zodat u zeker weet dat dit hét model voor u is. Eenmaal besteld, bezorgen we kosteloos bij u thuis. Voor bezorging in België rekenen we wel verzendkosten. Onze bezorger neemt na levering al het afval mee. Het enige wat u nog hoeft te doen, is voetjes omhoog, ogen dicht en wegdommelen in uw nieuwe slaapstoel.

Openingtijden

Maandag: 13.00 uur - 17.30 uur
Dinsdag: 09.00 uur - 17.30 uur
Woensdag: 09.00 uur - 17.30 uur
Donderdag: 09.00 uur - 17.30 uur
Vrijdag: 09.00 uur - 17.30 uur
Zaterdag: 09.00 uur - 17.00 uur