Slaapbank 140 breed - Voor ieder budget - Hoog comfort
Icon Aanbod
Ruim aanbod in onze showroom
Icon Advies
Vakkundig advies
Icon Bezorging Wit X2
Gratis bezorgd & gemonteerd in heel NL excl. de Wadden
Talen

SPECIAALZAAK IN SLAAPBANKEN & BEDKASTEN

Slaapbank 140 breed

Slaapbank 140 breed

De meest voorkomende bedbreedte van onze slaapbanken is 140 centimeter. Wanneer u op zoek bent naar een 2-persoons slaapbank van 140 x 200 centimeter dan bent u bij ons aan het juiste adres! Een breedte van 140 centimeter is een standaard tweepersoons bedmaat en geschikt voor twee volwassenen. Deze bedmaat wordt zowel voor slaapbanken als standaard 2-persoonsbedden het meest gekozen. Ons assortiment bestaat uit een breed aanbod aan slaapbanken. U kunt kiezen uit verschillende soorten bedsystemen, passend bij diverse doeleinden. Koopt u een slaapbank bij Easy Living, dan profiteert u van het volgende:

Meer dan 50 verschillende slaapbanken
Gratis bezorging op het vaste land van Nederland
CBW keurmerk
Ruime stofkeuze

Bedbreedte (in cm)

Uitklaprichting

Levertijd

De ruimtebesparende 2-in-1-bank

We bieden slaapbanken van 140 centimeter breed aan die geschikt zijn voor dagelijks gebruik en waarbij u een keuze kunt maken in het soort matrasvulling. Alle slaapbanken hebben hun eigen uitgebreide stoffen collectie, waardoor u de slaapbank het uiterlijk kunt geven die past bij uw wensen.

De ruimtebesparende tweepersoons slaapbank

Een slaapbank is de ideale oplossing als u ruimte wil besparen. U heeft namelijk zowel het zitten als het slapen in 1 meubel verwerkt. De slaapbanken in onze collectie kenmerken zich door kwaliteit en gebruiksgemak. Overdag kunt u heerlijk genieten van een prettig zitcomfort en ’s avonds tovert u in een handomdraai een bed tevoorschijn. Een matrasmaat van 140 cm breed is de meest voorkomende bedmaat bij onze slaapbanken. Een slaapbank 140 breed is een standaard tweepersoons bed en dus prima geschikt voor twee volwassenen.

Horizontaal of verticaal uitklappende slaapbank

Bij de slaapbanken kunt u kiezen tussen een horizontale variant of een verticaal uitklappende slaapbank. Wij noemen de horizontale variant de dwarsslaper. Bij een verticaal uitklappende slaapbank is de slaapbank minder breed en heeft u dus een minder brede ruimte nodig dan bij een dwarsslaper. Bij het uitklappen van het bed komt deze wel verder de kamer in. Bij een verticaal uitklappende slaapbank ligt u met uw hoofdeinde tegen de muur. Bij een slaapbank dwarsslaper ligt u met uw lichaam langs de muur. Over het algemeen betekent dit dat u bij een verticaal uitklappende slaapbank aan beide zijdes kunt uitstappen en bij een dwarsslaper aan één zijde of bij het voeteneinde moet uitstappen.

Afhankelijk van de woonruimte en uw wensen kiest u welke variant het beste bij u past. Uiteraard kunnen wij u helpen bij deze keuze.

De mogelijkheden van de slaapbanken

In onze uitgebreide showroom in Amsterdam hebben wij een ruime keuze aan slaapbanken met een bed van 140cm breed. Onze ervaren adviseurs kunnen u helpen een passende slaapbank te vinden bij uw wensen. Een belangrijke vraag in de keuze naar het juiste model slaapbank is of u er iedere dag gebruik van gaat maken of dat het bed incidenteel gebruikt gaat worden voor logees. Dit bepaalt namelijk o.a. de keuze voor de kwaliteit van het bedsysteem en het ligcomfort. Nadat u een geschikt model heeft gevonden is er ook nog de keuze uit een uitgebreide stoffen collectie, waardoor u de slaapbank ook het uiterlijk kunt geven die bij u past.

Vragen over een slaapbank 140 breed?

Hou er wel rekening mee dat het model breder is dan de matrasmaat. Op de productpagina’s kunt u meer informatie terugvinden over de werkelijk breedte van de bank. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via 020-663 11 61.

Vragen over onze opklapbedden, bedkasten of bedbanken? Geen probleem, stel ze gerust!

Laat u inspireren door Easy Living