Opklapbed 1 persoon | Ruimtebesparend - Easy Living
Easy heeft een ruim aanbod in slaapbanken en opklapbedden
Ruim aanbod in onze showroom
Vakkundig Advies
Vakkundig advies
Wij leveren de slaapbanken en/of bedkasten bij u thuis
Gratis bezorgd & gemonteerd in heel NL excl. de Wadden
Talen

SPECIAALZAAK IN SLAAPBANKEN & BEDKASTEN

Opklapbed 1 persoon

Een opklapbed 1 persoon is de ultieme vorm van ruimtebesparing. Bij Easy Living kiest u uit veel verschillende modellen opklapbedden voor uzelf of als logeerbed. Kies bijvoorbeeld een horizontale of verticale uitvoering. Wilt u een eenpersoons opklapbed met tafel of bureau? Bekijk, probeer in onze showroom en kies uw nieuwe opklapbed!

Kies uit diverse eenpersoons opklapbedden
Probeer alle modellen in onze showroom
Ideaal voor de logeerkamer of voor uw studio
Gebruik de ruimte optimaal

Voor vragen neemt u contact met ons op via 020-633 11 61 of stuurt u een mail naar info@slaapbanken.nl. U bent ook van harte welkom in onze showroom om ons assortiment te bekijken en proberen.

17 Resultaten

Toon per:

Sorteren op:

Opklapbed 1 persoon: ideale ruimtebesparing

Heeft u niet voldoende ruimte voor een regulier bed en wilt u de ruimte optimaal gebruiken? Met een eenpersoons opklapbed beschikt u overdag over de ruimte die u nodig heeft. Voor het slapengaan klapt u het bed naar beneden. Doorgaans kiezen huizenbezitters hiervoor om met een klein oppervlak het meeste uit de ruimte te halen. Ideale ruimtebesparing noemen we dat! Easy Living heeft een breed assortiment!

Horizontaal 1 persoons opklapbed

Heeft u een smalle ruimte en bent u op zoek naar een opklapbed? Dan past de horizontale variant het beste bij u. Bij dit model klapt het bed over de breedte uit, waardoor het minder ruimte nodig heeft om uit te klappen dan de verticale variant. U kunt een horizontaal eenpersoons opklapbed combineren met een bureau óf zelfs een dubbele variant kiezen waardoor er een stapelbedkast ontstaat!

Verticaal 1 persoons opklapbed

Liever de hoogte in? Dan past een verticaal eenpersoonsopklapbed beter bij u. Een verticaal opklapbed klapt u in de hoogte op en naar beneden en is smaller dan de horizontale variant. Mocht u dan nog meer ruimte over hebben dan kunt u aan de zijkanten doorbouwen met bijpassende opberg- en kledingkasten. Ook kunt u een eenpersoons verticaal opklapbed combineren met een bureau, tafel of bankje om zo in een handomdraai nog meer ruimte te creëren!

Opklapbed eenpersoons met bureau

Vooral in kleine ruimtes is het wenselijk de beschikbare ruimte goed te gebruiken. Combineer daarom een eenpersoons opklapbed met een bureau en creëer in een handomdraai zowel een studieruimte als een bed! Meer ruimte nodig? Combineer dan onze eenpersoons opklapbedden met een bijpassende opzetkast.

Gewoon een opklapbed 1 persoons proberen?

Hebben we u overtuigd van het nut en de effectiviteit van een eenpersoons opklapbed en wilt u de modellen proberen? In Amsterdam vindt u onze 600 m2 tellende showroom. Hier bent u vrij om alle opklapbedden te testen en uw ideale model aan te schaffen. Ook voor al uw vragen kunt u terecht in onze showroom. We adviseren u graag onder het genot van koffie of thee. Wie liever telefonisch of digitaal antwoord wil, kan bellen naar 020-663 11 61 of een mail sturen naar info@slaapbanken.nl.