Opklapbed 1 persoons | Ruimtebesparend - Gratis montage
Icon Aanbod
Ruim aanbod in onze showroom
Icon Advies
Vakkundig advies
Icon Bezorging Wit X2
Gratis bezorgd & gemonteerd in heel NL excl. de Wadden
Talen

SPECIAALZAAK IN SLAAPBANKEN & BEDKASTEN

Opklapbed 1 persoon

Opklapbed 1 persoon

Een opklapbed 1 persoon is de ultieme vorm van ruimtebesparing. Zo kunt u een kleine ruimte efficiënt inrichten met een opklapbed. Overdag heeft u geen last van een bed in de kamer en 's avonds kunt u hem gemakkelijk uitklappen en omtoveren tot (logeer)bed. U kunt bij ons terecht voor verschillende modellen, die uiteraard passen binnen elk interieur. Een iets andere stof of kleur? Geen probleem! Een opklapbed met tafel, zonder tafel, met bank of juist een bureau? Ook allemaal geen probleem, u heeft een ruime keuze! Laat u online inspireren pf bekijk, probeer uw favoriet in onze showroom. Heeft u alvast wat vragen? Neem dan contact met ons op via 020-633 11 61 of stuur een mail naar info@slaapbanken.nl.

Kies uit diverse eenpersoons opklapbedden
Probeer alle modellen in onze showroom
Ideaal voor de logeerkamer of voor uw studio
Gebruik de ruimte optimaal

Bedbreedte (in cm)

Uitklaprichting

11 Resultaten

Filter

Toon per:

Sorteren op:

Opklapbed 1 persoon: de ideale ruimtebesparing

Heeft u niet voldoende ruimte voor een regulier bed en wilt u de ruimte optimaal gebruiken? Dan is een opklapbed 1 persoon ideaal voor u. Met een eenpersoons opklapbed beschikt u overdag over de ruimte die u nodig heeft en kunt u 's avonds het bed gemakkelijk uitklappen. Een eenpersoons opklapbed wordt het meest gekozen om met een klein oppervlak alsnog het meeste uit de ruimte te halen. Easy Living heeft een breed assortiment eenpersoons opklapbedden!

Horizontaal eenpersoons opklapbed

Onze opklapbedden komen in twee varianten, de horizontale en verticale variant. Onze horizontale opklapbedden zijn het beste voor smalle ruimtes. Bij dit model klapt het bed namelijk over de breedte uit, waardoor u minder ruimte nodig heeft.

Maar wist u dat u ook meer ruimte kunt besparen door een opklapbed iets uit te breiden. Zo kunt u namelijk alvast een combinatie maken van verschillende meubels. Combineer uw horizontaal eenpersoons opklapbed met een bureau en u bespaart nog meer ruimte. Gaat u voor een dubbele variant, heeft u in één keer een stapelbed. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Laat u inspireren door ons assortiment en kom langs in de showroom. Daar staan onze deskundige adviseurs klaar om u verder te helpen.

Verticaal eenpersoons opklapbed

Gaat u toch liever de hoogte in? Dan past een verticaal eenpersoonsopklapbed beter bij u. Een verticaal opklapbed klapt u in de hoogte op en naar beneden en is smaller dan de horizontale variant. Mocht u dan nog ruimte over hebben, dan kunt u aan de zijkanten doorbouwen met bijpassende opberg- en kledingkasten. Ook kunt u een opklapbed 1 persoon combineren met een bureau, tafel of bankje om zo in een handomdraai nog meer ruimte te creëren!

Opklapbed 1 persoon met bureau

Gaat u een kleine ruimte inrichten, dan is het wenselijk om de beschikbare ruimte zo efficiënt mogelijk in te delen. Wij adviseren onze klanten dan altijd om een opklapbed 1 persoon te combineren met een bureau. Zo tovert u in een handomdraai de studieruimte om tot een slaapkamer. Benieuwd naar de mogelijkheden van een opklapbed met bureau? Neem dan contact met ons op of laat u online inspireren.

Een opklapbed 1 persoon proberen?

Hebben we u overtuigd van het nut en de effectiviteit van een eenpersoons opklapbed en wilt u de modellen proberen? In Amsterdam vindt u onze showroom van 600 m2. Hier bent u vrij om alle opklapbedden te testen en uw ideale model aan te schaffen. Ook voor al uw vragen kunt u terecht in onze showroom. We adviseren u graag onder het genot van een kopje koffie of thee. Wie liever telefonisch of digitaal antwoord wilt, kan natuurlijk altijd even bellen naar 020-663 11 61 of een mail sturen naar info@slaapbanken.nl.

Laat u inspireren door Easy Living