Opklapbed stapelbed Double - Ruimtebesparend - Easy Living
Icon Aanbod
Ruim aanbod in onze showroom
Icon Advies
Vakkundig advies
Icon Bezorging Wit X2
Gratis bezorgd & gemonteerd in heel NL excl. de Wadden
Talen

SPECIAALZAAK IN SLAAPBANKEN & BEDKASTEN

Opklapbed stapelbed Double

Opklapbed/Bedkast Double met het onderste bed iets open
Opklapbed/Bedkast Double in de bedpositie
Bedkast/Opklapbed Double - stapelbed
Bedkast/Opklapbed Double in de dichte positie
Melamine Kleuren
Lakkleuren

Opklapbed stapelbed Double

Opklapbed Stapelbed Double is een horizontaal opklapbare bedkast.

De bedden hebben een maat van 85x200 cm. Opklapbed stapelbed Double heeft een diepte van slechts 33 cm. Opklapbed Double heeft een breedte van 213,5 cm. en de hoogte bedraagt 197,5 cm. Het opklapbed wordt standaard met een lattenbodem geleverd. Ook is het mogelijk om aan het frontpaneel een meeklappend bureaublad van 100x60 cm. te verkrijgen. Het dubbele opklapbed is verkrijgbaar in 6 effen melaminekleuren en 5 houtkleurige melamniekleuren. Tevens zijn er 24 verschillende lakkleuren. Hierbij is het mogelijk om de romp in een andere kleur dan de frontpanelen en het eventuele bureaublad te kiezen. De keuze van afwerking is van invloed op de prijs. Ook zijn er bijpassende matrassen leverbaar. Matrasdikte ongeveer 18 cm. Verlichting is een optie en bij het opklapbed stapelbed Double zijn ook nog bovenkasten leverbaar. Lees meer

Op mijn verlanglijstje

Productinformatie

Opklapbed Stapelbed Double is een horizontaal opklapbare bedkast.

De bedden hebben een maat van 85x200 cm. Opklapbed stapelbed Double heeft een diepte van slechts 33 cm. Opklapbed Double heeft een breedte van 213,5 cm. en de hoogte bedraagt 197,5 cm. Het opklapbed wordt standaard met een lattenbodem geleverd. Ook is het mogelijk om aan het frontpaneel een meeklappend bureaublad van 100x60 cm. te verkrijgen. Het dubbele opklapbed is verkrijgbaar in 6 effen melaminekleuren en 5 houtkleurige melamniekleuren. Tevens zijn er 24 verschillende lakkleuren. Hierbij is het mogelijk om de romp in een andere kleur dan de frontpanelen en het eventuele bureaublad te kiezen. De keuze van afwerking is van invloed op de prijs. Ook zijn er bijpassende matrassen leverbaar. Matrasdikte ongeveer 18 cm. Verlichting is een optie en bij het opklapbed stapelbed Double zijn ook nog bovenkasten leverbaar.

Prijs van de Double van 33 cm. diepte exclusief matrassen en zonder bureaublad vanaf:

€ 2.803, geheel in melamine
€ 3.307, romp in melamine en front in lak
€ 3.843, geheel in lak
Bedkast Stapelbed Double

Prijzen van de stapelbedkast met een diepte van 44,6 cm. diepte exclusief matrassen en zonder bureaublad vanaf:

€ 3.541, geheel in melamine
€ 4.044 romp in melamine en front in lak
€ 4.662, geheel in lak

Productfolders

Melamine

Lak

Belangrijke informatie m.b.t. de levering van de bedkast stapelbed Double:

Wanneer wij het opklapbed stapel Double bij u komen leveren, is het van belang om te weten dat de bedkast voor een deel gedemonteerd bij ons zal arriveren. Daarom is het grootste deel dat overblijft het bedframe en heeft een maat van 205x90x7 cm. Het komt erop neer dat dit deel bij u naar binnen moet kunnen.

Wanneer u een wenteltrap of een trap met een knik heeft, zou dat voor problemen bij de levering kunnen zorgen. Op grond daarvan, verzoeken wij u dan ook dit goed op te meten en ook contact met ons op te nemen indien er twijfel is.

Het opklapbed stapelbed Double wordt door ons zowel geleverd als gemonteerd op de door u uitgekozen plek en door middel van beugels aan de muur bevestigd. Het is daarom ook van belang om te weten of het een degelijke muur van beton, steen of gipsbetonblokken is. Bij twijfel, verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Levering en montage zijn GRATIS in Nederland (excl. de Wadden).

Indien u graag een levering op de Waddeneilanden of in België wilt, vragen wij u anderzijds eerst contact met ons op te nemen over de eventuele mogelijkheid en meerprijs. Hieruit volgt dat wij er dan weer bij u op terugkomen.

Specificaties

Kastbreedte (in cm)

213,5

Kastdiepte (in cm)

33, 44,6

Kasthoogte (in cm)

197,5

Uitgeklapte maat (in cm)

114, 125,6

Bedbreedte (in cm)

85

Bedlengte (in cm)

200

Bedhoogte (in cm)

48 – 142 met een matras van 16 cm. dik

Uitklaprichting

Horizontaal

Ondervering

Lattenbodem