Bedbank Bifrost - Easy Living - Comfortabel en van top kwaliteit
Icon Aanbod
Ruim aanbod in onze showroom
Icon Advies
Vakkundig advies
Icon Bezorging Wit X2
Gratis bezorgd & gemonteerd in heel NL excl. de Wadden
Talen

SPECIAALZAAK IN SLAAPBANKEN & BEDKASTEN

Bedbank Bifrost

met de ranke houten armleuningen en het goede matras een topper
heerlijk slapen op de slaapbank Bifrost
Bedbank Bifrost
Slaapbank Bifrost
Dess. 587
Dess. 563
Dess. 528 donkerblauw

Bedbank Bifrost

De bedbank Bifrost met het Functioneel Dwars mechaniek

De bedbank Bifrost is een zeer degelijk mechaniek dat zowel als één- als 2-persoonsbed te gebruiken valt. Wanneer u de twee rugkussens van de bedbank haalt dan heeft u direct een 1-persoons bed. Door het zitdeel omhoog te kiepen, bereikt u het deel waar de 2 poten kunnen worden uitgeklap. Dat deel kunt u dan verder uitschuiven. Het rugdeel vervolgens naar beneden draaien en het tweepersoons bed is een feit. U zit en ligt op een comfortabele dikke Excess-pocketveringmatras. De bank heeft een wat diepere zit en leent zich prima om te loungen. De bedbank is in 3 stoffen in de aanbieding. Dan is de prijs € 2.302 in plaats van € 2.579. In de aanbiedingsstoffen bedraagt de levertijd circa 5-6 weken. In de andere stoffen zal dat 13-15 weken bedragen. Lees meer

Op mijn verlanglijstje

Productinformatie

De bedbank Bifrost met het Functioneel Dwars mechaniek

De bedbank Bifrost is een zeer degelijk mechaniek dat zowel als één- als 2-persoonsbed te gebruiken valt. Wanneer u de twee rugkussens van de bedbank haalt dan heeft u direct een 1-persoons bed. Door het zitdeel omhoog te kiepen, bereikt u het deel waar de 2 poten kunnen worden uitgeklap. Dat deel kunt u dan verder uitschuiven. Het rugdeel vervolgens naar beneden draaien en het tweepersoons bed is een feit. U zit en ligt op een comfortabele dikke Excess-pocketveringmatras. De bank heeft een wat diepere zit en leent zich prima om te loungen. De bedbank is in 3 stoffen in de aanbieding. Dan is de prijs € 2.302 in plaats van € 2.579. In de aanbiedingsstoffen bedraagt de levertijd circa 5-6 weken. In de andere stoffen zal dat 13-15 weken bedragen.

U heeft keuze uit de volgende stoffen:

Dess. 528 donkerblauw Dess. 563 donkerblauw Dess. 587 donkerblauw
Dess. 528 Dess. 563 Dess. 587
Prachtige sfeerbeelden van de slaapbank Bifrost

Belangrijke informatie m.b.t. de levering van de bedbank Bifrost:

De bedbank Bifrost zit verpakt in meerdere kartonnen dozen en kan dus vrijwel overal naar binnen. Daarnaast monteren wij de slaapbank op de door u uitgekozen plek en nemen vervolgens al het verpakkingsmateriaal weer mee. Kortom; dat is immers nog eens service! Levering en montage zijn GRATIS in Nederland (excl. de Wadden).

Wanneer u een levering op de Waddeneilanden of in België wilt, verzoeken wij u om daarover contact met ons op te nemen. Wij kunnen u dan ook informeren over de mogelijkheden en de meerprijs.

Specificaties

Bankbreedte (in cm)

209

Bankdiepte (in cm)

117

Uitgeklapte maat (in cm)

155

Bedbreedte (in cm)

90, 155

Bedlengte (in cm)

200

Bedhoogte (in cm)

40

Ondervering

Metalen raster

Matras opties

Excess Pocketvering

Bedsysteem

Fuctioneel Dwars mechaniek

Bekleding

Stof