Bedbank Andorra - Luxe slaapbank - Easy Living
Icon Aanbod
Ruim aanbod in onze showroom
Icon Advies
Vakkundig advies
Icon Bezorging Wit X2
Gratis bezorgd & gemonteerd in heel NL excl. de Wadden
Talen

SPECIAALZAAK IN SLAAPBANKEN & BEDKASTEN

Bedbank Andorra

een beeld van de slaapbank Andorra als bank
uitgeklapet ziet de slaapbank Andorra er zo uit

Bedbank Andorra

Bedbank Andorra is uitgevoerd met het ROYAL mechaniek.

De bedbank Andorra heeft een zeer moderne uitstraling en is bovendien een van de toppers in onze collectie. Dit in combinatie met het Royal-uitklapsysteem met een zeer goede pocketveringmatras van 17 cm. dikte, levert een uitermate comfortabel bed voor elke nacht op. Het hoeslaken kan mee opgeklapt worden, maar de hoofdkussens en het dekbed dienen ergens anders opgeborgen te worden. Daarnaast heeft u bij de bedbank Andorra een ruime stof- en lederkeuze. Er valt te kiezen voor de gewone of hoge armleuningen. Bij de hoge armleuningen kunt u heerlijk in de hoek zitten. Kortom: de mogelijkheden zijn uitgebreid bij deze prachtige slaapbank. Kom eens langs in onze showroom in Amsterdam en ontdek wat voor u de beste uitvoering is. Lees meer

Op mijn verlanglijstje

Productinformatie

Bedbank Andorra is uitgevoerd met het ROYAL mechaniek.

De bedbank Andorra heeft een zeer moderne uitstraling en is bovendien een van de toppers in onze collectie. Dit in combinatie met het Royal-uitklapsysteem met een zeer goede pocketveringmatras van 17 cm. dikte, levert een uitermate comfortabel bed voor elke nacht op. Het hoeslaken kan mee opgeklapt worden, maar de hoofdkussens en het dekbed dienen ergens anders opgeborgen te worden. Daarnaast heeft u bij de bedbank Andorra een ruime stof- en lederkeuze. Er valt te kiezen voor de gewone of hoge armleuningen. Bij de hoge armleuningen kunt u heerlijk in de hoek zitten. Kortom: de mogelijkheden zijn uitgebreid bij deze prachtige slaapbank. Kom eens langs in onze showroom in Amsterdam en ontdek wat voor u de beste uitvoering is.

De aanvangsprijzen zijn als volgt:

Bed 140x200 v.a.€ 2.990 bij bed 140 cm.(bankbreedte 184 cm.)
Bed 160x200 v.a.€ 3.190 bij bed 160 cm.(bankbreedte 204 cm.)
Bedbank Andorra

Belangrijke informatie m.b.t. de levering van de bedbank Andorra:

Bedbank Andorra kan voor een groot gedeelte gedemonteerd worden. Het grootste deel dat overblijft, is afhankelijk van de bedbreedte. De diepte bedraagt 90 cm. de hoogte slechts 50 cm. en de lengte 165(bed 140) en 185(bed 160) cm. Indien u twijfel heeft of het grootste deel over trap bij u naar binnen kan dan kunt u ons altijd even een video zenden van het trappenhuis. Op die manier kunnen wij inschatten of het wel of niet zou kunnen. U kunt uw video zenden naar ons WhatsApp nummer 0682941119. Nadat wij de bank op de door u uitgekozen plek weer gemonteerd hebben, nemen wij al het verpakkingsmateriaal weer mee; dat is nog eens service!

Levering en montage zijn bovendien GRATIS in Nederland (excl. de Wadden).

Wilt u bijvoorbeeld tot slot een levering op de Waddeneilanden of in België?

Neem dan eerst contact met ons op over de eventuele mogelijkheid en meerprijs.

Specificaties

Bankbreedte (in cm)

184, 204

Bankdiepte (in cm)

97

Uitgeklapte maat (in cm)

217

Bedbreedte (in cm)

140, 160

Bedlengte (in cm)

200

Bedhoogte (in cm)

57

Ondervering

Metalen raster

Matras opties

Pocket latex, Pocketvering

Bedsysteem

Royal

Bekleding

Leer, Stof