Bedkast Space met bank armleuningen - Easy Living
Icon Aanbod
Ruim aanbod in onze showroom
Icon Advies
Vakkundig advies
Icon Bezorging Wit X2
Gratis bezorgd & gemonteerd in heel NL excl. de Wadden
Talen

SPECIAALZAAK IN SLAAPBANKEN & BEDKASTEN

Bedkast Space met bank armleuningen

Bedkast Space Bank Met Armen 1 2
Bedkast Space Bank Met Armen Als Bed 2
Bedkast Space Bank Met Armen Half Open 2
Bedkast Space Opbergruimte
Space Romp En Frontkleuren
Space Frontkleuren

Bedkast Space met bank armleuningen

De bedkast Space kenmerkt zich door zijn uitstekende kwaliteit. De bedkast Space inclusief bank is ook nog eens voorzien van een solide bank met opbergruimte onder het zitgedeelte! De zitbank is in meerdere vormen en met of zonder armleuningen te verkrijgen. Daarnaast is er ook keuze uit de vorm van de armleuningen en kan de bank worden verlengd met een longchair of hoekdeel! Uiteraard is er keuze uit diverse stoffen om het geheel van de bank aan te passen naar uw wensen en uw woonstijl. Het mechaniek van de bedkast is zeer eenvoudig te bedienen en kost weinig kracht. Op de zeer degelijke lattenbodem kunt u een matras met een maximale dikte van 20 cm. leggen, waardoor een perfect bed verkregen kan worden, hetgeen dagelijks te gebruiken valt. Lees meer

Op mijn verlanglijstje

Productinformatie

De bedkast Space kenmerkt zich door zijn uitstekende kwaliteit. De bedkast Space inclusief bank is ook nog eens voorzien van een solide bank met opbergruimte onder het zitgedeelte! De zitbank is in meerdere vormen en met of zonder armleuningen te verkrijgen. Daarnaast is er ook keuze uit de vorm van de armleuningen en kan de bank worden verlengd met een longchair of hoekdeel! Uiteraard is er keuze uit diverse stoffen om het geheel van de bank aan te passen naar uw wensen en uw woonstijl. Het mechaniek van de bedkast is zeer eenvoudig te bedienen en kost weinig kracht. Op de zeer degelijke lattenbodem kunt u een matras met een maximale dikte van 20 cm. leggen, waardoor een perfect bed verkregen kan worden, hetgeen dagelijks te gebruiken valt. Dit programma heeft als deze uitvoeringen voor de romp en de fronten. De romp kan in wit dekor, lichtgrijs, eiken structuur dekor, San Remo eiken dekor, kernbeuken dekor, lei-grijs dekor, zand dekor,kernbeuken fineer en wildeiken fineer. De fronten kunnen, buiten de hiervoor aangegeven rompkleuren, in de volgende kleuren: hoogglans wit, hoogglans crème, lak lichtgrijs, lak steengrijs, lak groen, lak rood en lak blauw. Bedkast Space is een zeer uitgebreid programma, zo is enkel de bedkast verkrijgbaar (zonder bank ervoor) maar kan die ook worden gemaakt met een aanbouwtafel om de bedkast op een andere manier multifunctioneel te laten zijn. Ook is de bedkast Space beschikbaar in een horizontale uitvoering.

De prijzen van de bedkasten met bank met armleuningen beginnen bij:

€ 6.621, bij bedmaat 100x200 cm.
€ 7.151, bij bedmaat 140x200 cm.
€ 7.547, bij bedmaat 160x200 cm.
€ 8.885, bij bedmaat 180x200 cm.

Aan de hand van uw wensen kunnen wij u de prijs daarvan doorgeven. U kunt daarvoor altijd contact met ons opnemen of langskomen in onze showroom.

De aanbouwtafel heeft een meerprijs vanaf € 751

In onze showroom hebben wij de bedkast Space uitgevoerd met een bank met aanbouwdeel inclusief 2 zijkasten zoals in de bijgevoegde animatie. De bedbreedte is bij deze uitvoering is 160 cm. Wij hebben in de showroom tijdelijk alelen de bedkast Space met een bed van 140 cm. inclusief aanbouwtafel. In onze showroom kunnen wij u goed de mogelijkheden van de bedkast Space laten zien en uitleggen.

Specificaties

Kastbreedte (in cm)

129, 169, 189, 209

Kastdiepte (in cm)

119

Kasthoogte (in cm)

230

Uitgeklapte maat (in cm)

220

Bedbreedte (in cm)

100, 140, 160, 180

Bedlengte (in cm)

200

Bedhoogte (in cm)

70 cm. met een matras van 20 cm. dik

Uitklaprichting

Verticaal

Ondervering

Lattenbodem