Slaapbank Alexa - Ideaal slaapbankje - Easy Living
Icon Aanbod
Ruim aanbod in onze showroom
Icon Advies
Vakkundig advies
Icon Bezorging Wit X2
Gratis bezorgd & gemonteerd in heel NL excl. de Wadden
Talen

SPECIAALZAAK IN SLAAPBANKEN & BEDKASTEN

Slaapbank Alexa

Slaapbank of bedbank Alexa in de bank positie
Slaapbank Alexa uitgeklapt als bed

Slaapbank Alexa

Bedsysteem: FUNCTIONEEL

De slaapbank Alexa heeft een zeer makkelijk te bedienen mechaniek. Wanneer u het zitgedeelte iets optilt en naar voren trekt, rolt het bedsysteem uit. Op de lattenbodem ligt standaard een polyether matras. De zit- en slaaphoogte is 5 cm. hoger te bestellen. Tevens heeft u de mogelijkheid om tegen een meerprijs te kiezen voor een koudschuim of gelform matras. De slaapbank Alexa kan ook geleverd worden met een topper. Deze zit dan in een zak geritst die achter de bank heel weinig ruimte inneemt. Bij de slaapbank Alexa heeft u keuze uit verschillende bedbreedtes en een groot aantal stoffen. Door de verschillende formaten is de Alexa zowel leverbaar als eenpersoons en als tweepersoons slaapbank. Hier onder vindt u de verschillende formaten. Lees meer

Op mijn verlanglijstje

Productinformatie

Bedsysteem: FUNCTIONEEL

De slaapbank Alexa heeft een zeer makkelijk te bedienen mechaniek. Wanneer u het zitgedeelte iets optilt en naar voren trekt, rolt het bedsysteem uit. Op de lattenbodem ligt standaard een polyether matras. De zit- en slaaphoogte is 5 cm. hoger te bestellen. Tevens heeft u de mogelijkheid om tegen een meerprijs te kiezen voor een koudschuim of gelform matras. De slaapbank Alexa kan ook geleverd worden met een topper. Deze zit dan in een zak geritst die achter de bank heel weinig ruimte inneemt. Bij de slaapbank Alexa heeft u keuze uit verschillende bedbreedtes en een groot aantal stoffen. Door de verschillende formaten is de Alexa zowel leverbaar als eenpersoons en als tweepersoons slaapbank. Hier onder vindt u de verschillende formaten.

Prijzen met een standaard polyether matras:

Alexa, 80 x 200 cm. v.a. € 750
Alexa, 120 x 200 cm. v.a. € 955
Alexa, 140 x 200 cm. v.a. € 995
Alexa, 155 x 200 cm. v.a. € 1.043
Alexa, 2x80x200 cm. v.a. € 1.500

In onze showroom staat model Alexa als slaapfauteuil met een bedbreedte van 80 cm..

Hieronder ziet u het functionele mechaniek van de slaapbank Alexa. Door het zitgedeelte naar voren uit te rollen, onstaat er een geheel bed met matras op een lattenbodem. Voor de matras kunt u kiezen uit de volgende vullingen: polyether, koudschuim of gelform.

Slaapbank Alexa

Specificaties

Bankbreedte (in cm)

2×80, 80, 120, 140, 155

Bankdiepte (in cm)

99

Uitgeklapte maat (in cm)

200

Bedbreedte (in cm)

2×80, 80, 120, 140, 155

Bedlengte (in cm)

200

Bedhoogte (in cm)

38

Ondervering

Lattenbodem

Matras opties

Gelform, Koudschuim, Polyether

Bedsysteem

BZ-systeem

Bekleding

Stof