Bedbank Sly - Mooi design met opbergruimte - Easy Living
Icon Aanbod
Ruim aanbod in onze showroom
Icon Advies
Vakkundig advies
Icon Bezorging Wit X2
Gratis bezorgd & gemonteerd in heel NL excl. de Wadden
Talen

SPECIAALZAAK IN SLAAPBANKEN & BEDKASTEN

Bedbank Sly

Slaapbank Sly Blauw 0
Slaapbank Sly Blauw4 0
Dess. 528 donkerblauw
Dess. 527
Dess. 563 grijs

Bedbank Sly

Bedbank Sly Innovation met het Functioneel Dwars mechaniek heeft alles bij elkaar een mooi design met een strak uiterlijk. Het functionele dwars mechaniek is een zeer degelijk mechaniek dat ten eerste als éénpersoonsbed en ten tweede als 2-persoonsbed te gebruiken valt. Nadat u de kussens van de bank haalt, heeft u dus direct een 1-persoons bed. Door het naar voren uitschuiven van het zitgedeelte, bereikt u het opbergvak. Wanneer u daarna het ruggedeelte naar beneden klapt, ontstaat een prima 2-persoons bed. Bij de bedbank Sly Innovation zijn dus een aantal aanbiedingsstoffen. Het frame van de slaapbank is altijd zwart. Lees meer

Op mijn verlanglijstje

Productinformatie

Bedbank Sly Innovation met het Functioneel Dwars mechaniek heeft alles bij elkaar een mooi design met een strak uiterlijk. Het functionele dwars mechaniek is een zeer degelijk mechaniek dat ten eerste als éénpersoonsbed en ten tweede als 2-persoonsbed te gebruiken valt. Nadat u de kussens van de bank haalt, heeft u dus direct een 1-persoons bed. Door het naar voren uitschuiven van het zitgedeelte, bereikt u het opbergvak. Wanneer u daarna het ruggedeelte naar beneden klapt, ontstaat een prima 2-persoons bed. Bij de bedbank Sly Innovation zijn dus een aantal aanbiedingsstoffen. Het frame van de slaapbank is altijd zwart.

Met het degelijke pocketveringmatras op een metalen raster ontstaat een prima 1-persoonsbed van 75x200 cm. Door het uitschuiven van het zitgedeelte, komt u onder andere bij het opbergvak. Het ruggedeelte kan nu naar beneden geklapt worden waardoor er een 2-persoonsbed van 140x200 cm. ontstaat. Op dit bed kan uw gast of uw gasten prima één of meerdere nachten doorbrengen.

Aanbieding in donkerblauw dess. 528 met zwart frame € 1.325 in de webshop.

Daarentegen is de aanbiedingsprijs € 1.399 in de stoffen grijs dess. 563 en dess. 527.

Tenslotte is de prijs indien u zou kiezen voor de andere stoffen: € 1.643

U heeft dus keuze uit de volgende aanbiedingsstoffen:

Dess. 528 donkerblauw Dess. 527 beige
Dess. 528 Dess. 527

 

Dess. 563 grijs
Dess. 563
Kussens weg voor een éénpersoons bed, uitschuiven voor een tweepersoons bed. Perfect deze slaapbank Sly zwart bouclé 140x200

Belangrijke informatie m.b.t. de levering van de bedbank Sly:

De bedbank Sly zit verpakt in 3 kartonnen dozen en kan dus overal naar binnen. Daarnaast monteren wij de slaapbank op de door u uitgekozen plek en nemen vervolgens al het verpakkingsmateriaal weer mee. Kortom; dat is immers nog eens service!

Levering en montage zijn GRATIS in Nederland (excl. de Wadden).

Wanneer u een levering op de Waddeneilanden of in België wilt, verzoeken wij u om daarover contact met ons op te nemen. Wij kunnen u dan ook informeren over de mogelijkheden en de meerprijs.

Specificaties

Bankbreedte (in cm)

200

Bankdiepte (in cm)

94

Uitgeklapte maat (in cm)

140

Bedbreedte (in cm)

140

Bedlengte (in cm)

200

Bedhoogte (in cm)

41

Ondervering

Metalen raster

Matras opties

Pocketvering

Bedsysteem

Dwarsslaap mechaniek

Bekleding

Stof